Ceyizinize tablo aldiniz mi?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar çeyizinize tablo aldınız mı yada almayı düşünüyor musunuz? Doğa manzarılı mı yada hangi tablolar şık duruyor? Ben almak istiyorum ama kararsızım? Sizlerin fikirlerini almak istedim :3:

ben istiyorum ama cok pahalılar yaa :26: 3 parcalı tablolar cok hosuma gidiyor hem şık da durduğunu düşünüyorum salona ayrı bi hava katıyor ama işte bilmiyorum şimdiden bişi demek zor alıcaklarımı bi alayımda param kalırsa alırım artıkk :61:

Tablo çok istiyorum evimde ya ama nasıl bişi olacağıan karar veremedim :3: aslında burda arkadaşın biri çok güzel tablolar yapmış bayıldım :3:

Tablo çok istiyorum evimde ya ama nasıl bişi olacağıan karar veremedim :3: aslında burda arkadaşın biri çok güzel tablolar yapmış bayıldım :3:

görmedim canım onları ben nettenbaktım bi kac sitede fiyatlar 200 civarı acıkcası o kadar alınacak seyim varki şu günlerde sevgilime söylüom alsana alsana diee :1::1::1:

sizin orda ucuzmus.. benim bulunduğum yerde zaten öyle seyler yok annemlere gittiğimde bide fiyatlara bakayım ben en iisi netten alsam pahalıya gelicek senin fiyatına göre ..

Buzdolabı süslerim var diğer konuda bakarsan eğer onları netten aldım mesela :16:

Markafonide gördüm, çok hoşuma gitmişti. Siyah beyaz, Ortaköy resmi, bir bölümüde saat şeklindeydi. Fiyatıda 80 TL civarıydı:16:

bende almayı dusunuyorum ama oncelıkle mobılyalarımın bellı olmasını beklıyorum

ben puzzle yapmıştım çerçevesi dahil 36 tl tutmuştu
$puzzle tablo.webp

Ben tablo almadım evim yerleşene kadarda almayı düşünmüyorum çünkü tablo ayna vs gibi eşyalar evde durduğu yere göre değişiyor havası.Bi tabloyu çok çok beğenir alırsın eve astığında hiçbirşeye benzemeyebilir.:53::53::53:

bende bi ara takmıştım birsürü siteyi gezdim fiyatları çok uçuktu en sonunda evmanya diye bi siteden indirimde buldum aradığım tonlarda ve hemen aldım. 180 tl den 80 e düşmüştü...henüz elime ulaşmadı sabırsızlıkla bekliyorum bu da resmi

Eklentiler

• $ESB26.webp
    $ESB26.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 67
bende bi ara takmıştım birsürü siteyi gezdim fiyatları çok uçuktu en sonunda evmanya diye bi siteden indirimde buldum aradığım tonlarda ve hemen aldım. 180 tl den 80 e düşmüştü...henüz elime ulaşmadı sabırsızlıkla bekliyorum bu da resmi

çooook güzel :nazar:

Back
X