• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizinizde Eksik Kalanlar,En Can Alıcı Parçalar Neler?

sağolasın kuzum:16:
ufak bir not defteri edindim elifcim.:31: beyaz eşyadan tut da tabak takımına ya da başka şeylere kadar her şeyi bu defterde topluyorum..özenli bir defter değil ama:1:
hatta balayı için yer seçimleri var.:17: yanımda oluyor genelde..aklıma her an bir şey gelebiliyor çünkü..:6:

oyyy canım benm yaaaaa...ben defter tutmuyom defterim souvvenierin yeni konusu :46:::46::46::46:

oyyy canım benm yaaaaa...ben defter tutmuyom defterim souvvenierin yeni konusu :46:::46::46::46:

sen bilirsin tatlım..:31: herkesin farklı farklı çalışma ve planlama metotları var tabi..:34:
souvvenırın konusu bu konuda çok faydalı evet ama kızın her dediğini aklımızda tutmamızda zor.o yüzden önemle belirttiklerini ben not alacağım.
dışarı çıkıncada şıp diye bakarım..:126:

:9::9::9: senin şu dayanamama huyunu ortadan kaldırman gerekiyor canımcım..:40:

sen bilirsin tatlım..:31: herkesin farklı farklı çalışma ve planlama metotları var tabi..:34:
souvvenırın konusu bu konuda çok faydalı evet ama kızın her dediğini aklımızda tutmamızda zor.o yüzden önemle belirttiklerini ben not alacağım.
dışarı çıkıncada şıp diye bakarım..:126:

kesinlikle bu huyumu hiççç sevmiyorum:61::61:

çeyizimizde can alıcı parça AŞKTIR:16:
ÖYLE DERİN GÜZEL İŞLENMELİKİ KIMSE ÇÖZÜP ATAMASIN:):119:

arkadaş kılodan bahsetmış ama sanmıyorum dıkkat edınce kılo alınmaz.Sadece şu doğum kontrol ilaçları kullanırsak alınır ben kullanmayacağımdan kılom hep 50 olarak kalacaktır:):68:

doğum kontrol ilaçlarının kilo yaptığı kanısına nerden varıldı çok merak ediyorum evlilikle birlikte gelen düzensiz baslenme yüzünden kilo alınıyor arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyordu ama 20 kilo verdi dikkat edilirse alınmaz kilo evlilik kiloları nasıl kontrol haplarına bağlanılabilirki:9::9:

doğum kontrol ilaçlarının kilo yaptığı kanısına nerden varıldı çok merak ediyorum evlilikle birlikte gelen düzensiz baslenme yüzünden kilo alınıyor arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyordu ama 20 kilo verdi dikkat edilirse alınmaz kilo evlilik kiloları nasıl kontrol haplarına bağlanılabilirki:9::9:

Kilo yapan doğum kontrol ilaçları var canım ezbere yazmadım ben zaten.

Kilo yapan doğum kontrol ilaçları var canım ezbere yazmadım ben zaten.

Doğum kontrol hapının kilo yapıcı etkisi yoktur. Sadece içeriğindeki hormonların özelliği sebebiyle, özellikle ostrojenin özelliği sebebiyle, kullanım esnasında vücutta su tutulumu artar ya da ödemler oluşabilir. Bunun dışında aşırı kilo yapma ya da iştah açma gibi bir etkisi yoktur cnm ben bu konuda bilgi sahibiyim çok fazla araştırmasını yaptım ve kadın doğum uzmanlarıyla görüştüm

Doğum kontrol hapının kilo yapıcı etkisi yoktur. Sadece içeriğindeki hormonların özelliği sebebiyle, özellikle ostrojenin özelliği sebebiyle, kullanım esnasında vücutta su tutulumu artar ya da ödemler oluşabilir. Bunun dışında aşırı kilo yapma ya da iştah açma gibi bir etkisi yoktur cnm ben bu konuda bilgi sahibiyim çok fazla araştırmasını yaptım ve kadın doğum uzmanlarıyla görüştüm

uzmanların hepsi tvde kılo yapmaz dıyorlar ama ilaç sektörü sekteye uğramasın dıye ortaya atılan bır durum bu.Neyse siz öyle bılın o zaman.

aradan giriyorum kusura bakmayın.
pcos olduğumdan yıllardır değişik hormon ilaçları kullandım,hani doğum kontrol amaçlı da kullanılanlardan.
rahatlıkla doğum kontrol ilaçları kilo aldırmaz,hormon bozukluğu olanlar kilo alımına yatkın olduklarından böyle bir genelleme oluşmuş nedense ama doğrusu budur.

çevremde çok kullanan oldu kimse kilo almadı,bizzat ben 5-6 çeşit içmişimdir,en yakın örnek olarak.

Dip Not:kızlar kimseye muhalefet olsun diye demiyorum,tartışma olmasın,şahsen kullanan biri olduğumdan dedim,maksat yardımcı olmaktır.:34:

ben de askı almak istiyorum ama şöyle toplu almak istiyorum ki hepsi aynı olsun :/

küçük bir ayrıntı ama çoğumuzun aklına gelir mi bilmem:1:

benim aklıma da mesela makas, tırnak makası ve dikiş seti geldi..gerçi ben yakın bir zamanda ufak bir kutu bulmuştum.
içinde çeşitli renklerde iplik ve iğneleri olan.:6:

küçük bir ayrıntı ama çoğumuzun aklına gelir mi bilmem:1:

benim aklıma da mesela makas, tırnak makası ve dikiş seti geldi..gerçi ben yakın bir zamanda ufak bir kutu bulmuştum.
içinde çeşitli renklerde iplik ve iğneleri olan.:6:

valla canım bizler sanırım detaycıyız ya ben de sen gibi aldım tırnak makası makas manikür seti vs :)

eksik kalanlar baharatlıklar, ütü masası, yapışmaz servis seti, ekmeklik, alezler, kahve ve çay kaşığı, banyo seti ve paspas seti. diğerleri bitti gibi :)

çeyizimde en beğendiğim şeyler mutfak adına misafir yemek ve çatal kaşık takımlarım. sonrasında da korkmaz vertex çelik tencerem :16: yatak odamda en çok ecobella setimi beğeniyorum mor renkte yatak örtüsü, perdesi, nevresim seti vs var :16:

ya ben çalıştığım ve ailemden uzak tek yaşadığım için evimdeki bazı eşyalarım çok yeni. mesela günlük yemek takımımı geçen sene aday yokken aldım ve kullandım 1 senedir. taş gibi duruyor, onu ilerde de kullanıcam :) blender setim de aynı şekilde. nevresim var bi sürü, onları atmayı düşünmüyorum şahsen. bence önceden kullanmak insana eksi getirmez. tabii 10 senedir kullanırsanız o ayrı :1: 1-2 senedir kullandıklarımı asla çöpe atmem...

eksik kalanlar baharatlıklar, ütü masası, yapışmaz servis seti, ekmeklik, alezler, kahve ve çay kaşığı, banyo seti ve paspas seti. diğerleri bitti gibi :)

çeyizimde en beğendiğim şeyler mutfak adına misafir yemek ve çatal kaşık takımlarım. sonrasında da korkmaz vertex çelik tencerem :16: yatak odamda en çok ecobella setimi beğeniyorum mor renkte yatak örtüsü, perdesi, nevresim seti vs var :16:

ya ben çalıştığım ve ailemden uzak tek yaşadığım için evimdeki bazı eşyalarım çok yeni. mesela günlük yemek takımımı geçen sene aday yokken aldım ve kullandım 1 senedir. taş gibi duruyor, onu ilerde de kullanıcam :) blender setim de aynı şekilde. nevresim var bi sürü, onları atmayı düşünmüyorum şahsen. bence önceden kullanmak insana eksi getirmez. tabii 10 senedir kullanırsanız o ayrı :1: 1-2 senedir kullandıklarımı asla çöpe atmem...

bence çok haklısın canım sonuçta başkasının değil kendi kullandıkların hiç bi zararı yok hatta yararı bile var onlara harcayacağın paralara başka ihtiyaçlarını alırsın çünkü ne kadar alırsan al eksik bitmiyor

hanımlar çeyiz alırken ev tekstli ve mutfak eşyası vs. alıyolar hep ama ara ara evlendikten sonra güzel güzel giyinirim denilip kıyafette almaları gerekiyor ben alıyorum şahsen :16:
Valla öncelik evimizn eşyaları olduğundan kıyafete para harcamak istemiyorum onu evlendikten sora eşimlede gidip alırım önce eksiklerim bi evleneyimde her türlü güzel giyinirim :23:

Back
X