Hoşgeldin canım evet bence mermer desenli olan şık görünüyorGunesinKizi35 geldimmmmm
canımsın bak aşağıda 3 takm var 6+6 hepsi ben spor bi insanm klasık hiç dusunme misaifr için aşağıdakiler..
bir de tencere tkımı alacagım seramık ve celık takım olarak yeterli mi
beyaz esyamı sıemens yada bosch dusunuyorum uygun mu
kucuk ev aletklerini arcelik dusunuyorum ? sence. .
halı dusunmuyorum kilim tarzı dusunuyorum evıme göre tabi
bir de yıne evıme göre perde değil story perdeler dusunuyorum su yıkanabilen ve gunes ile kendi kendni temızleyebılen..
fikirlerin please ?
yemek takımım için mermer demiştin misaifr olarak. .
ya herkes yok klasık al falan diyo tamam alayımda ben sevmıyorum ki misafir için . . jumbonn takımları da guzel mesela sevıyorum.. giderim jumbodan alırım misafiri .. gunluğu de normal alırım.. kafam çok karısık bu yuzden.. sırf mıllete hava atacam diye de istemıyorum.. benm tarzım bu böyle sevıyorum.. konsepti ben yapacagım bnm evim .. illa şık klasik beyaz sarı yaldızlı mı olması lazm :/Hoşgeldin canım evet bence mermer desenli olan şık görünüyor
ben tüm çelik ürünlerimi korkmazdan aldım canım çok memnunum onun için çatal bıçağı da korkmazdan al derim. tencere içinde granit ve çelik yeterli benceGunesinKizi35 bir de çatal bıçak takımı alacagım set halinde 12 kişiliğe tamamlarım sence hangi marka alayım? bir de tencere konusunda yardımcı olursan. . yeni evlenicem evime çok tencere seti almak istemıyorum 1 takım grant 1 takm çelik uygun mu
canım tabiki öyle olması gerekmiyor bu senin çeyizin senin zevkin sen karar vereceksinya herkes yok klasık al falan diyo tamam alayımda ben sevmıyorum ki misafir için . . jumbonn takımları da guzel mesela sevıyorum.. giderim jumbodan alırım misafiri .. gunluğu de normal alırım.. kafam çok karısık bu yuzden.. sırf mıllete hava atacam diye de istemıyorum.. benm tarzım bu böyle sevıyorum.. konsepti ben yapacagım bnm evim .. illa şık klasik beyaz sarı yaldızlı mı olması lazm :/
çok teşekkür ederim canım bende korkmaz dan alacağım. zaten muhtemelen yemek tkma uygun olanı alırım..ben tüm çelik ürünlerimi korkmazdan aldım canım çok memnunum onun için çatal bıçağı da korkmazdan al derim. tencere içinde granit ve çelik yeterli bence
bence uygun bi kahvaltı takımı alabilirsin canım yakışırben kahvaltı takımı dusunmuyorum gerek var mı ki bilemedim. yemek takımnn servis yada pasta tabakları kullanılmaz mı? :/
herkes bosch yada siemens diyor.. gerçi o da şans meselesi hep.. vestelden uzak dur diyorlr.. arçelik bekodan da .. aklım allak bullak oldu :/Sana bir tavsiye beyaz eşyalarını bosch dan alma. Ablam aldı, buzdolabı ilk günden arızalı çıktı. İki senedir iade almadılar ve her seferinde sorun yarattılar. Sakın ha sakın. Servisi de ayrı dert.
Ürün alırken iyi. Ama kusurlu çıkınca geri almıyorlar. İki senedir uğraştı ablam. Şimdi tüketici haklarına gidiyorlar. Bu arada garantisi olsa bile servis kağıt bırakırsa fiş gibi birşey 50 tl istiyor.herkes bosch yada siemens diyor.. gerçi o da şans meselesi hep.. vestelden uzak dur diyorlr.. arçelik bekodan da .. aklım allak bullak oldu :/
hasır amerikkan servis bence çok günlük misafir için alacağın çatal bıça takımında da bence desen ve oyma tercih etme ben yaptım o hatayı daha çok düz takımlara yönelmelisin benceGunesinKizi35
aşağıdaki misafirler için yemek tkmın amerıkan servis ve kaşık tkmı uyar mı?
Eki Görüntüle 2290127 Eki Görüntüle 2290128
Neden peki bşymi oluyohasır amerikkan servis bence çok günlük misafir için alacağın çatal bıça takımında da bence desen ve oyma tercih etme ben yaptım o hatayı daha çok düz takımlara yönelmelisin bence
https://www.hepsiburada.com/emsan-duru-84-parca-luks-kutulu-catal-kasik-bicak-seti-p-HBV00000CIDSY gibi yani
yani makinada yada elde zor temizlenebiliyor. Diyelim ki kalabalık misafirin var herşeyi makinaya doldurdun çok dolu makinan o oymaların içine bazen kir vs birikiyor sonra iki iş bide elde yıkıyorsun gerek yok aksiyona benceNeden peki bşymi oluyo
bu mu gönderdiğin bizim şirkette bazı sıteler yasaklıyani makinada yada elde zor temizlenebiliyor. Diyelim ki kalabalık misafirin var herşeyi makinaya doldurdun çok dolu makinan o oymaların içine bazen kir vs birikiyor sonra iki iş bide elde yıkıyorsun gerek yok aksiyona bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?