çeyizimm için fikir lütfennn

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
GunesinKizi35 geldimmmmm

canımsın bak aşağıda 3 takm var 6+6 hepsi ben spor bi insanm klasık hiç dusunme misaifr için aşağıdakiler..
bir de tencere tkımı alacagım seramık ve celık takım olarak yeterli mi
beyaz esyamı sıemens yada bosch dusunuyorum uygun mu
kucuk ev aletklerini arcelik dusunuyorum ? sence. .
halı dusunmuyorum kilim tarzı dusunuyorum evıme göre tabi
bir de yıne evıme göre perde değil story perdeler dusunuyorum su yıkanabilen ve gunes ile kendi kendni temızleyebılen..
fikirlerin please ?
yemek takımım için mermer demiştin misaifr olarak. .

Hoşgeldin canım evet bence mermer desenli olan şık görünüyor

Hoşgeldin canım evet bence mermer desenli olan şık görünüyor
ya herkes yok klasık al falan diyo tamam alayımda ben sevmıyorum ki misafir için . . jumbonn takımları da guzel mesela sevıyorum.. giderim jumbodan alırım misafiri .. gunluğu de normal alırım.. kafam çok karısık bu yuzden.. sırf mıllete hava atacam diye de istemıyorum.. benm tarzım bu böyle sevıyorum.. konsepti ben yapacagım bnm evim .. illa şık klasik beyaz sarı yaldızlı mı olması lazm :/

GunesinKizi35 bir de çatal bıçak takımı alacagım set halinde 12 kişiliğe tamamlarım sence hangi marka alayım? bir de tencere konusunda yardımcı olursan. . yeni evlenicem evime çok tencere seti almak istemıyorum 1 takım grant 1 takm çelik uygun mu

ben tüm çelik ürünlerimi korkmazdan aldım canım çok memnunum onun için çatal bıçağı da korkmazdan al derim. tencere içinde granit ve çelik yeterli bence

canım tabiki öyle olması gerekmiyor bu senin çeyizin senin zevkin sen karar vereceksin

ben tüm çelik ürünlerimi korkmazdan aldım canım çok memnunum onun için çatal bıçağı da korkmazdan al derim. tencere içinde granit ve çelik yeterli bence
çok teşekkür ederim canım bende korkmaz dan alacağım. zaten muhtemelen yemek tkma uygun olanı alırım..

ben kahvaltı takımı dusunmuyorum gerek var mı ki bilemedim. yemek takımnn servis yada pasta tabakları kullanılmaz mı? :/

canım aşağıdaki jumbo yemek takımı altına hangi amerıkan servis uyar ? runner fln tamamlamak istiyorum.
bardagı çatal bıcak takımı derken anca olur zaten uydurmaya çalışmam lazım. .

Eklentiler

• 500.01.01.4169-1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 49
Sana bir tavsiye beyaz eşyalarını bosch dan alma. Ablam aldı, buzdolabı ilk günden arızalı çıktı. İki senedir iade almadılar ve her seferinde sorun yarattılar. Sakın ha sakın. Servisi de ayrı dert.

Sana bir tavsiye beyaz eşyalarını bosch dan alma. Ablam aldı, buzdolabı ilk günden arızalı çıktı. İki senedir iade almadılar ve her seferinde sorun yarattılar. Sakın ha sakın. Servisi de ayrı dert.
herkes bosch yada siemens diyor.. gerçi o da şans meselesi hep.. vestelden uzak dur diyorlr.. arçelik bekodan da .. aklım allak bullak oldu :/

herkes bosch yada siemens diyor.. gerçi o da şans meselesi hep.. vestelden uzak dur diyorlr.. arçelik bekodan da .. aklım allak bullak oldu :/
Ürün alırken iyi. Ama kusurlu çıkınca geri almıyorlar. İki senedir uğraştı ablam. Şimdi tüketici haklarına gidiyorlar. Bu arada garantisi olsa bile servis kağıt bırakırsa fiş gibi birşey 50 tl istiyor.
Bekodan makina aldım kusurlu çıktı ertesi gün yenisini getirdiler.

Ben ürün alırken değil, aldıktan sonra bir sıkıntı çıkarsa burnundan getiriyorlar demek istedim. Yine de sen bilirsin.

GunesinKizi35
aşağıdaki misafirler için yemek tkmın amerıkan servis ve kaşık tkmı uyar mı?

Eklentiler

• misafirler için kaşık bıcak çatal.webp
    8 KB · Görüntüleme: 69
  • misafirlk için amerıkan servis.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 90
GunesinKizi35
aşağıdaki misafirler için yemek tkmın amerıkan servis ve kaşık tkmı uyar mı?
Eki Görüntüle 2290127 Eki Görüntüle 2290128
hasır amerikkan servis bence çok günlük misafir için alacağın çatal bıça takımında da bence desen ve oyma tercih etme ben yaptım o hatayı daha çok düz takımlara yönelmelisin bence
https://www.hepsiburada.com/emsan-duru-84-parca-luks-kutulu-catal-kasik-bicak-seti-p-HBV00000CIDSY gibi yani

yani makinada yada elde zor temizlenebiliyor. Diyelim ki kalabalık misafirin var herşeyi makinaya doldurdun çok dolu makinan o oymaların içine bazen kir vs birikiyor sonra iki iş bide elde yıkıyorsun gerek yok aksiyona bence
bu mu gönderdiğin bizim şirkette bazı sıteler yasaklı bunlardan biri de hepsi burada maalesef
bu da mat ya çizilme falan yada matlık yeri sökülme ne biliyim kararma vs oluyo mu ? güzelmiş bu model .. aşağıdaki tabaklarımn hepsine uyar bence.. misafir için. .

Eklentiler

• indir.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…