çeyizimin bir kısmı daha çook şey lazım çook :D

zamanla tamamlanır canım önemli olan başlamak Rabbim aldıklarını mutlulukla kullanmayı nasip etsin

canim gule gule kullan hepsi cok guzeller sanirim yemek takimi vs sona birakmissin ama zevkli secimler yapmissin bikac sey sorabilirmiyim emsan reyhan kepce seti bende aldim ama pasta seti ayrimi oluyo, , siyah kirmizi ckb larini cok begendm markasi ne acaba bide renkli yerleri plastikmi cok kullanisli olmuyo diyolar ama seninki nasil bilgin varmi,, son olarakta kalpli bi tabak goruyorum ordaa bayildimmm kahvalti tabagi olarakmi aldn onu markasi ne nerden ve kaca aldin ogrenebilirmiyim cok sey sordum ama

Hayırlı olsun Allahım sıkıntısız tamamlamanızı nasip etsin mutlulukla kullanın çok cici şeylerle başlamıssınız :)

teşekkür ederim misafir için yemek takımı ayrıca istemiyoruz daha doğrusu iki tarafın büyükleri de çok kullanılmadığını söylüyor o yüzden en sona bıraktık ya en son alıcaz ya da almayacağız. Pasta setini evet ayrı aldım karaca da reyhan pasta seti diye geçiyor hatta. Çatal bıçak takımım da karaca renkli kısımları plastik ama sorun olmayacağını söylediler.

KAlpli Tabağımda karacadan onu ben hem salata için düşündüm hem meze için ama alırken sorduğumda genelde kızartmalarda da kullanabildiğini söylediler kenarlarında da soslukları var çünkü:) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana daha bir çok şey aldım ama fotoğraflarını bulamıyorum kaldırdığım içinde indirme şansım yok yoksa çok cici şeyler var daha umarım beğenmişsindir.

gule gule kullan canım

BAŞLAMAK bitirmenin yarısıdırrr :)

ben nişanlanana kadar bir çöpü yoktu diyebilirim herseyim son model olsun dıyeeee hıcc bısı alıp koymadım köşeyde amma dogru ama yalnıs ben boyle ıstedım nısanlanıncadaa bır yılda evlenene kadar brıırırıktırdık eksıklerımızıı tamamladık aılemle daha dogrusuu babam aldı hepsınııı benımde ufak tefek katkılarım oldu işteee

güle güle saglıkla huzurla kullanırsınız ınsallahhhh secebıldıgım akdaryıla büyük süpürgen benımkınden sanırım ben çk memnunummm hepsını saglıkla kullannnn

topiğin hayırlısı olsun aramıza hoşgeldin aldıkların çok güzeller güzel günlerde kullan inş

teşekkür ederim :))

çok güzeller canım mutlulukla huzurla aşkla kullanmak nasip olsun inş

cnmm ztn cok sey almisssin allah güle güle kullanmayi nasip eder insallahhh

iyi günlerde kullan her şeyini. bende ufak ufak ufak çeyizlere başlıcam sanırım çok heyecanlıyım çoook

tabiki tatlim hepsi cok guzeller askla kullanirsin ins bendd biraz toparlayip topik accm ama cok eksigim var daha

Canım benim bir başladın mı içindeki çeyiz canavarına dur diyemezsin

Hepsi çok güzeller, devamı gelir Allahın izniyle, endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…