Çeyizime Aldıklarım ve Almak İstedğim Ciciler

Şimdilik bunları yüklüyorum. Ama devamı var. :)

Eklentiler

• $pierre cardin battaniye.jpg
    $pierre cardin battaniye.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 261
  • $taç bornoz takımı.jpg
    $taç bornoz takımı.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 270
  • $sarev-saten-cift-kisilik-nevresim-takimi-danska-v2-786.jpg
    $sarev-saten-cift-kisilik-nevresim-takimi-danska-v2-786.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 241
Son düzenleme:
hoşgeldin canım topiğin hayırlı olsun aldıklarını da eklede bakalım neler almışsın: )
yazarken eklemişsin bile:) çok güzel canım aldıkların heralde sen kırmızı tutkunusun

Son düzenleme:
Hoşgeldin aramızaaaaaaaaa, cnm çok şık şeyler almışsın kırmızı değil bordo olması ayrıca şık olmuş bence :)

Hepinize çook teşekkür ediyorum. Dün çıkmak zorunda kaldım ama bugün hepsini yüklicem.

Tencere setlerim. Kızlar sizce nasıl.?

Eklentiler

• $emsan aragon.jpg
    $emsan aragon.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 246
  • $emsan sahan.jpg
    $emsan sahan.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 288
  • $emsan seramik tencere.jpg
    $emsan seramik tencere.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 257
Bunlar da sevgilimle şuan taksitini ödediğimiz eşyalarımız.... Ama düğün ne zaman diye sormayın. Daha söz bile yapmadan biz başladık eşyalarımızı almaya :KK66:

$arcelik-6263-hit-z.jpg $FB,70154,28,arcelik-2398-cniy-a-buzdolabi-buzdolabi-arcelik-buzdolaplari.jpg $30058_25259_7169910100-7104-HSE_large.jpg

canım son aldıklarınız da çok şık ve garantilerini başlatmadıysanız beyaz eşyalarıda şimdiden almanız iyi olmuş inş. borçsuz bir evlilik yaparsınız:)

canım son aldıklarınız da çok şık ve garantilerini başlatmadıysanız beyaz eşyalarıda şimdiden almanız iyi olmuş inş. borçsuz bir evlilik yaparsınız:)

Aynen canım aldık daha başlatmadık garantilerini. Mağazada duruyor.
Bizimde hedefimiz az borçla evlenmek. O yüzden başladım şimdiden taksitlere sokmaya :)

Canım hoşgeldin öncelikle çeyizlerin güzel güle güle aşkla kullan devamını bekliyoruz ama:KK52:

Ve bu baharat takımı da benim çok beğendiğim ama sevgilim ve annemin sen çocukmusun ne bu böyle bisikletli diye dalga geçişleri. Kızlar sizce nasıl? Annemle Sevgilim mi dinliyim yoksa kendi istedğimi mi alayım? :KK43:

Eklentiler

• $baharatlık.jpg
    $baharatlık.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 172
  • $kaşıklık.jpg
    $kaşıklık.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 155
  • $kupa.jpg
    $kupa.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 144
  • $kurabiyelik.jpg
    $kurabiyelik.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 153
  • $peçetelik.jpg
    $peçetelik.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 131
  • $saklama kapları.jpg
    $saklama kapları.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 208
  • $tuzluk.jpg
    $tuzluk.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 123
Ve bu baharat takımı da benim çok beğendiğim ama sevgilim ve annemin sen çocukmusun ne bu böyle bisikletli diye dalga geçişleri. Kızlar sizce nasıl? Annemle Sevgilim mi dinliyim yoksa kendi istedğimi mi alayım? :KK43:

Canim eger cok istiyorsan bence al icinde kalmasin ama bence daha farkli ve güzel seyler bulabilirsin

çocuklukla ne ilgisi var bence renkleri çok ferah hoş bir takım zaten önemli olan senin beğenmen mutfak senin alanın olacak :)

öncelikle hoş geldin canım aldıklarını ve alacaklarını çok beğendim hepsini de huzurla mutlulukla kullan inş :KK16::KK16::KK16:

bisikletli takımında çocuklukla hiç alakası yok bence üzerinde çizgi film karakteri falan olsa anlarım ama bunun hiç alakası yok çocuklukla

üstelik alakalı bile olsa kullanacak olan sensin senin içine sinmesi her şeyden önemli bence herkesin kendi zevki en güzeli :KK34:

inş içine sinen çok güzel çeyizler alırsın kendine :KK54:

öncelikle hoş geldin canım aldıklarını ve alacaklarını çok beğendim hepsini de huzurla mutlulukla kullan inş :KK16::KK16::KK16:

bisikletli takımında çocuklukla hiç alakası yok bence üzerinde çizgi film karakteri falan olsa anlarım ama bunun hiç alakası yok çocuklukla

üstelik alakalı bile olsa kullanacak olan sensin senin içine sinmesi her şeyden önemli bence herkesin kendi zevki en güzeli :KK34:

inş içine sinen çok güzel çeyizler alırsın kendine :KK54:

hoşbulduk canımm:KK16:
çok teşekkür ediyorum beğenmene çok sevindim. Bencede çocuklukla bi ilgisi yok nie öyle dediler anlamadım. Benimde kötü bi huyum vardır çok kararsızımdır. Alacağım şeyi bi kişi bile beğenmezsse çok gel gitler yaşarım. Tabiki çok ama çok beğendiğim şeylerde asla fikrimi değiştiremezler. :)
:KK54:

bence kesinlikle kararsız kalma ve al çok beğendim ben cicili bicili mis gibi :KK16::KK16:

canım aramıza hoşgeldin. gayette çok güzel şeyler almışşsın o beğendiğin takımda çok güzel renkli bi kişiliğin varki beğenmişsin bence çok beğendiysen al kimseyi dinleme :KK20:

X