Çeyizimden inciler...:nazar:

madamtusot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
982
2
46
İstanbul
Sizlerle burda çeyizlerimi paylaşmıştım. Beğenileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
canımm maşallah herseyın cokk güzel ii gunlerde kullanmayı nasıp etsin Allah:)kahvaltı takımın cokk hosuma gıttı ve yemek odan cokk hos gercekten.yemek odanı nerden aldınız ogrenebılırmıyımm acaba:17:

hayırlı olsun cnm allah kocişinle mutlu mesut kullanmanı nasip etsin:nazar::nazar: yemek odasıyla yatak odasını kız tarafı mı alıyor sizde??

Hepsi çok güzeller canım, ben yatak ve yemek oda takımın markasını ve fiyatını merak ettim, haftaya bende mobilyalarımı seçmeye gidiyorum da:69:

herseyin cok guzel canım güle güle kullan özellikle yemek odana bayıldım markasi nedir kaca aldınız acaba sorabilirmiyim?

hayırlı olsun mobilyaların gibi pırıl pırıl bir evliliğin olsun :71:

Hepsi çok güzel canım..:nazar::nazar:
Allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşaAllah.. Marka ve fiyatları da yazsaydın iyi olacaktı..:34:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin cnm aldıklarının hepsi çok güsel:nazar:

buarada bende senin gibi beyaz mobilya düşünüyorum hatta aldığın mobilyaların çoğunu da gördüm:1:sanırım maskodan almışsın.

Ay ben bu kediciklere bayılıyorummm. =) En çok beğendim yemek odası takımınız oldu.Sandalyeleri ne kadar güzel öyle Allah'ım.Çok zevkli seçimlerizin.Çok çok beğendim gerçekten.İyi günlerde kullanın.​

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin cnm aldıklarının hepsi çok güsel:nazar:

buarada bende senin gibi beyaz mobilya düşünüyorum hatta aldığın mobilyaların çoğunu da gördüm:1:sanırım maskodan almışsın.

evime her gelen "ne kadar da ferah ve geniş" diyor. beyaz mobilyalardan sanırım, her yer aydınlık.:28:
evet mobilyalarım masko'dan arkadaşlar, döndüm dolaştım hep aynıydı mobilyalar, ben en çok bunları beğendim. :nazar:bizde kız tarafı sadece yatak odası mobilyasını alır ama yemek odasının resimleri varken ekliyim dedim:1: yemek odasının fiyatını bilmiyorum ama yatak odasını peşin olarak indirimle 6500TL'ye aldık.
beğenileriniz ve yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim canlarım, darısı sizlerin başına...

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, tez vakitte tamamlayın inşallah eksiklerinizi :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, tez vakitte tamamlayın inşallah eksiklerinizi :)

sağol canım. evin eksiği hiç bitmiyor işte. evleneli 50 gün oldu, eksik hala var. çeyiz alırken çok strese giriyordum, şimdiyse artık neye ihtiyacım olduğunu bilerek almak daha iyi oluyor. çeyiz döşerken insan güzelliğine, süsüne bakıyor biraz da...

Back
X