pazar günü gideceğim annemin yanına canım ben de annem benim çeyizime yaptırmıştı iğne oyası falan gerçi kapalı bir bayanım ama şuan biraz nakit elime geçerse iyi olur resimlerini eklerim de işte tek bir tane alan için de satmaya değmez en azından 3-4 tane alırsa hem kargoyla yollamaya değer hem de elime biraz toplu para geçmiş olur...Tam aklımdan geçiyordun; ne yaptın, gittin mi annenin yanına? Bu arada resimlerini yükle; belki alan olur.Tam düğün telaşlarının başlayacağı zaman .Birilerininde işine yarar böylece. İyi alışverişler dilerim.
alacak olursa eklerim canım hepsi sandık bekliyorÇok istiyorsan yap ama eğer negatif çıkarsa hayal kırıklığı olur. Bence huzurla bebek bekle:) ama sen bilirsin. Kendini iyi hissedeceksen yaptır Hayırlı uğurlu olur inşallah. . . Çeyizlerin fotosunu koy bence; Belki arayan vardır. Yoksada elinden geleni yapmış olursun.
daha çok ne almayı düşünüyorsun havlu yazma lif çetik gibi şeyler misen ekle ben bakıyorum cnm
peçetemi diyorsun canım dantelden salon takımı olarak 12 tane peçetem var dantelden onun resmini ekleyebilirimyatak örtüsü salon takımı falan varsa el işi ben arıyorum bu tarz birşeyler
Canım üniversitede okuyan bir erkek kardeşim var dönem başında kitapları biraz pahalı oluyor ben de ona yardım etmek istiyorum kendim kpss çalışıyorum zaten annem de babamdan dul maaşı alıyor bazı çeyizlerimi satayım dedim zaten kardeşime yollayacağım sattıklarımın karşılığınıörtü sehpa takımı olur büfe için olur bence sen elinde ne varsa çekip koy ilgilenen çok olur cnm el işleriyle artık herkes bu arayışlara girdi