çeyizimdeki boncuklu beyaz tülbentleri napıcam akıl verin kızlar..

cnm resm eklemek istersen konuya cvp vere gir altta eklenti ekle var ordan basınca dosya ekle var ona basıosn bilgisayarndan seçiosn resmi okle sonra yüklenmiş olması lazmm

$Görüntü0034.webp
ekledim boncuklu tülbent resimini..

Çok güzellermişşş. Ben benim tülbentlerimin bir kısmınıyaşlılara hediye etttim. Bir kısmını mevlütlerde gelenlere vermek için sakladım. sen de o şekilde değerlendirebilirsin

Dün bazaların altını karıştırırken ben de bir balya buldum aynısından :)))) İlahi anne dedim yaa haberim bile yoktu onları bana verdiğinden. Napıcaksam ben onları, bin türlü şalım var sanki bir mevlide falan gidecek olsam takacak başka şeyim yokmuş gibi vermiş o yaşlı teyze tülbentlerini. Hayır nerden bulmuş bilmem, kendisi de hiç hoşlanmaz çeyizden çüyüzden. Napıyım atamam duracaklar öyle. Belki ileride moda falan olurlar, belimize bağlarız :)))))))))

Dün bazaların altını karıştırırken ben de bir balya buldum aynısından :)))) İlahi anne dedim yaa haberim bile yoktu onları bana verdiğinden. Napıcaksam ben onları, bin türlü şalım var sanki bir mevlide falan gidecek olsam takacak başka şeyim yokmuş gibi vermiş o yaşlı teyze tülbentlerini. Hayır nerden bulmuş bilmem, kendisi de hiç hoşlanmaz çeyizden çüyüzden. Napıyım atamam duracaklar öyle. Belki ileride moda falan olurlar, belimize bağlarız :)))))))))

valla ben kendimi bildim bileli bu tülbentlerden var ama bir kişinin bile başında görmedim..eskiden varmış yapılıyormuş halada yapıyolar..çok dedim anneme yapma diye ama nafile çeyizdeki gereksiz şeylerden bazıları işte..öyle basit durduğuna aldanmamak lazım tek tek işleniyor hem tülbent hem bocuk..sonra dikiliyo falan tülbente..el emeği işte..:) dediğin gibi moda olacağı günü beklemek lazım..:)

valla ben kendimi bildim bileli bu tülbentlerden var ama bir kişinin bile başında görmedim..eskiden varmış yapılıyormuş halada yapıyolar..çok dedim anneme yapma diye ama nafile çeyizdeki gereksiz şeylerden bazıları işte..öyle basit durduğuna aldanmamak lazım tek tek işleniyor hem tülbent hem bocuk..sonra dikiliyo falan tülbente..el emeği işte..:) dediğin gibi moda olacağı günü beklemek lazım..:)

Benim çeyizimdede vardı 10 tane kadar ve bende hiçbir şekilde değerlendiremedim.En son tesadüfen bir komşu kızı gördü aa ne güzelmiş dedi bende al senin olsun dedim ve kurtuldum.Hemde bir genç kızın çeyizinde daha değerlenmiş oldu.Sende çevrende çeyiz hazırlığında olan varsa hediye ver çeyizde bulunmalı diye yapıyor herkes oda boşuna yapmamaış olur.

Kızına bir tülbent oyalayamamış dedirtmezler, bin tane yaparlar.
Kızın çeyizi yok / az dedirtmezler ellerinden geldikçe alıp kenara koyarlar :)
Oyalı tülbentler, havlu kenarı dikilmiş havlular, patikler, kalpli çiçekli lifler.... Çeyiz serilir eş dost çeyiz görmeye davet edilir..
Dikkat edin bütün anneler ''örnekleri'' daha çok inceler :))
Kızlar benim annem internetten model bakıp yapıyo teknolojiyi havlu kenarı modelleri vb. bulmak için kullanıyo düşünün artık :)))
Tüm annelerin ellerine sağlık ne diyelim :)
Biz istemesekte onlar yapıyorr belki ilerde bizde aynısını yapıcaz annelik başka bişey :)))
Sevgiyle kalın...

Back
X