çeyizimdeki boncuklu beyaz tülbentleri napıcam akıl verin kızlar..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
selam kızlar..3 yıldır evliyim..çeyizimde 10 veya 15 tane boncuklu tülnetlerim var..gayet güzeller ama asla kullanmadım kullanmam da..çeyizdir diye annem zorla yaptı çeyizime..sandıkta bekliyo 3 yıldır.. atsam kıyamam versem birine kim alırki kullanan yok artık..adettir diye yapıldı çeyize..ama ben artık sandığımda bulundurmak istemiyorum..bişeyler yapıp değerlendirmek isterim ama hiç fikrim yok..fikri tvsiyesi olanlar lütfen bi fikir verin..nasıl değerlendirebilrim bunları..ne yapabilirim ...cavplarınızı bekliyorum sabırsızlıkla

selam kızlar..3 yıldır evliyim..çeyizimde 10 veya 15 tane boncuklu tülnetlerim var..gayet güzeller ama asla kullanmadım kullanmam da..çeyizdir diye annem zorla yaptı çeyizime..sandıkta bekliyo 3 yıldır.. atsam kıyamam versem birine kim alırki kullanan yok artık..adettir diye yapıldı çeyize..ama ben artık sandığımda bulundurmak istemiyorum..bişeyler yapıp değerlendirmek isterim ama hiç fikrim yok..fikri tvsiyesi olanlar lütfen bi fikir verin..nasıl değerlendirebilrim bunları..ne yapabilirim ...cavplarınızı bekliyorum sabırsızlıkla

yokmu fikir verecek biri :(

slm bence fiskosların üzerine örtü yapabilirsin yada başka biryerlere örtü olarak kullana bilirsin

En iyisi bir yerlere giderken ziyarete falan kullanabilecek olanlara hediye götür. başka kullanılabilecek bir yer gelmiyor aklıma.

sakla bence sana zararı ne kı dursun sandıgının bı kosesınde bıgun lazım olur cıkarır kullanırsın

Bi kısmını kullan mesela düz badilerinin üstüne fular gibi kullanabilirsin bi kısmını da sakla yarın bi gün bohça hazırlaman gerekir.kızının bohçasına yada oğlunun sözlüsüne vs vs vs

Bence fular, şal ve saç bandı tarzında kullanabilirsiniz benim de çeyizimde var ben o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Evde masa, sehpa, şifonyer üstlerine örtü olarakta kullanabilirsiniz. Ayrıca yeri gelir Kuran okunur, mevlüt olur o zaman ihtiyaç duyarsınız, hem evinize gelen namaz kılmak isteyen olursa yanında eşarp yoksa onlara verebilirsiniz. Sonuçta misafir için havlu vb. oluyorsa en azından 1-2 de temiz eşarp bulundurmakta fayda var, ne zaman lazım olacağı belli olmaz bence kimseye vermeyip kendiniz bu şekilde değerlendirmelisiniz.

bana verebılırsinn :D çok severim öyle şeylerii :PP bebişin felan varsa yuzune ortebılırsın kımı bebekler boncuklu tulbentlerı cok sevıyor.yada sehpalarına sus yapabılırsın atma sakın :D:D:16::16::16:

bana verebılırsinn :D çok severim öyle şeylerii :PP bebişin felan varsa yuzune ortebılırsın kımı bebekler boncuklu tulbentlerı cok sevıyor.yada sehpalarına sus yapabılırsın atma sakın :D:D:16::16::16:

canım benim..şaka değil ciddiyim gönderebilirim bi kaç tane..eğer adresini verirsen yollarım..ciddiyim gerçekten bi hatıra olarak.. özelden yolla adresini yollayacam söz...allah izin verirse...bekliyorum adresini...sevdiğin renkleri söyle..mavi var turuncu açık mavi yeşil..tamammı canım bekliyorum bak..

Bence fular, şal ve saç bandı tarzında kullanabilirsiniz benim de çeyizimde var ben o şekilde kullanmayı düşünüyorum. Evde masa, sehpa, şifonyer üstlerine örtü olarakta kullanabilirsiniz. Ayrıca yeri gelir Kuran okunur, mevlüt olur o zaman ihtiyaç duyarsınız, hem evinize gelen namaz kılmak isteyen olursa yanında eşarp yoksa onlara verebilirsiniz. Sonuçta misafir için havlu vb. oluyorsa en azından 1-2 de temiz eşarp bulundurmakta fayda var, ne zaman lazım olacağı belli olmaz bence kimseye vermeyip kendiniz bu şekilde değerlendirmelisiniz.

tesettürlüyüm canım o yüzden saç bandı yapamam.. misafir için ayırdığım örtülerim var zaten..bunlar öyle bekliyo sandıkta..bulunduğum yerde boncuklu tülbent adeti yok..konyaya özgü bi adet..elimde kaldı öyle..napsamda değerlense bilmiyorum..isteyen varsa gönderebillirim..:)

atma canım ya yazık günah

bebek için kullanmak bana da mantıklı geldi. hem de yüzüne örtersin, hem diş çıkarırken onu kemirir hem de boncuklarıyla oynar :D

ayrıca yeterli miktarda varsa ben şöyle bi şey yapardım, bebek mevlüdünde içine şeker mi olur çikolata mı olur ne yaptırıyosan artık koyar verirdim. bebek şekeriyle çok hoş bi hediye olur gibi geldi

atma canım ya yazık günah

bebek için kullanmak bana da mantıklı geldi. hem de yüzüne örtersin, hem diş çıkarırken onu kemirir hem de boncuklarıyla oynar :D

ayrıca yeterli miktarda varsa ben şöyle bi şey yapardım, bebek mevlüdünde içine şeker mi olur çikolata mı olur ne yaptırıyosan artık koyar verirdim. bebek şekeriyle çok hoş bi hediye olur gibi geldi

atmam canım atmam da..öyle sandık bekçisi oldu..değerlendirmek isterim ama fikrim yok..oğlum 2 yaşına girecek..diş meselemiz geçti artık yada yüz örtüsü meselesi...

Çookkksaaa kendine ayırdıktan sonra halaa çokksaaa bende talibimmm.. Annem bulunsun laf olmasın diye yaptırtıyo böyle şeyleri.. Fotoğraflarını ekleyebilirsen anneme gösterir beğendiklerini alalım senndenn :)) İstersen bazı internet sitelerinde de satışına sunabilirsin.. Bu tarz şeyleri isteyenn seven bir çok kişi var.. Kapış kapışş giderr :)

bekliyorum öğretecek biri yokmu lütfen..resim koymayı yapamadım...

Back
X