• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizim için yarın yemek takımı alacağız bunu beğendim sizce nasıl

7anahtar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
76
24
88
Kizlar simdilerde surekli ya iendinden desenli ya da ben gümüş gold motifli yemek takımları goruyoruz ben daha çiçekli renkli birşeyler istiyordum ve sonunda geçen gün karşıma çıktı sizce nasıl çiçekli daha cıvıl cıvıl mi olmalı yoksa daha sade mi ?

canım elbette kendi fikrin, herkes kendisinin en beğeneceğini almalı. ama sanki daha sade çiçekler alırsan modası geçmez, uzun yıllar kullanırsın gibi. bence desen ne kadar büyük ve çarpıcıysa sıkılma ihtimalin artıyor. ama daha düz seçersen onu daha çarpıcı salata tabaklarıyla peçetelerle renklendirebilirsin. sıkılınca başka başka parçalar eklersin.

Ben de sadelikten yanayım, ama sen bunu beğendiysen güzel olan budur. Güle güle kullan.

sanırım bende sadelikten yanayım.. bir de gerçekten bu kadar çok olmasına gerek var mı ya. mesela çorba tenceresini kullanacak mısın kimse sorsam kullanmıyor yada tuzluk biberlik falan beyaz beyaz bi garip sanki. yani bende alacağım böyle yeni evleneceğim için pat diye hemen kimse gelmez.. 12 kişilik yemek takımı misafirler için +6 kişiliktegünlük kullanıma alacağım... toplam 18 kişilik olacak işte . .

Back
X