- Konu Sahibi persephone_
-
ONlar niye sorup duruyor ki herşeyin modası zamana göre değişiyor evlenirken zevkime göre alıcam deMerhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
her seye burun sokan tip oldukları belli. konu sahıbı evlenırse işi zorÇeyizin hazır değilse almazlar belkiTa babannesine kadar sorduğuna göre var bişey.
Ya bu erkek anneleri çok rahat valla, böyle bişey sorulur mu? Belki insanların durumu yok.
Kaynanaya -1 pointMerhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
Kaynanaya -1 point
Babaanneye -1 point
Gelini aldılar da çeyizi eksik kaldı. Kendilerine düşen her şey hazır mıymış? Düğün için Çırağan Sarayı'nda bekleme listesi varmış, şimdiden gün ayırtsınlar.
21 yaşında ceyize geç kalmissin öyle mi ?bir kere çeyize geç kalinmaz, evlilik kesinlesir ne gerekiyorsa almaya başlarsınız. "Sevgili"nin annesi sıfatıyla onun haddine değil bu soru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?