• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize nerden başlayacağımı bilmiyorum

Benimde patiklerim hazır 60küsür vardır anneannem ve babaannem sağolsun :KK70:
Ay ne güzel ya benim de sadece patikler vardı hepsini ördum öruyorum valla Rabbim hayırlısı ile yuvamızi kurmayı nasip etsin tez zamanda ♥️

Bende öyle düşünüyorum annemde aynı kararda ama çevremdeki yeni evliler yetiştiremezsin çok eksiğin olur diye içime kurt düşürüyor.
1 ay kala cok rahat yetistirirsin hemde annenin evini fazladan doldurmamis olursun.direkt alir evine goturur yerlestirirsin.

Ben önceden aldığım bir kaç parça için pişmanım mesela para biriktirip sonra evine uygun almak daha mantıklı geliyor hem yaz aylarında çok pahalı oluyor düğün sezonu olduğu için Aralık ocak şubat aylarinda neredeyse yarı fiyatına düşüyor
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için dikkate alacağım 😊

bence önce para biriktir bayram zamanları sezon sonları falan iyi indirim yapıyor alışveriş siteleri onları takip edersin uygun bulduğunda alırsın. şimdiden alıp yığma hem modeli geçer ya da daha sonra daha beğendiğin bir şey olur içine sinmez daha önce aldığın vs. hem koyacak edecek yer sıkıntı aklına geldikçe liste yap borçla alma paranı biriktir hepsini toptan al hem toplu indirimler de yapılıyor onları da değerlendirirsin.

Ben beyaz eşyalarımı internetten almıştım. Çok uyguna gelmişti. Hem güvenli hem de ilgili bir E-ticaret mağazasıydı. İsteyene özel mesajla site ismi atabilirim.

Google'da listeler var. O listeyi incele. Sonra sana gereksiz gelenleri çıkar, eksik olanlari ekle. Sonra en uygun nereden alabileceğini araştır. Sana tavsiyem ıvır zıvır çok alma ve bunlar için çok zaman harcama. Toplu alışveriş yapmaya çalış.

Çalışıyor musun?

Okuduklarım benim de içimi rahatlattı. Benim de neredeyse hiçbir şeyim yok, seneye evlenmeyi düşünüyoruz. İkimiz de çalışıyoruz. Biriktirip uyguna buldukça almayı planlıyorum.

Back