Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben telefonlarda olan not programını kullanarak ihtiyaçları listeliyodum aklıma geldikçe ekliyodum. Bir sürü internet sitesinde üyelik açmıştım indirime giren ihtiyaclarimi aliyodum aldıkça listeden siliyodum. Yani illede şunu önce al diyemem neye denk geldim ,neyi uygun bulduysam ondan başladım. İnternette her şeyin kalitelisini fiyat olarak uygununu bulabilirsiniz ben öyle yaptım ve gerçekten ciddi kara geçtim. Ben çalışıyordum babamın kredi kartını kullaniyodum taksitli işlemleri oradan, nakitleri kendi maaş kartimdan aliyodum. Tabi düğünüm olmadan son ay hepsini kapattım babama borç bırakmadım. Tavsiyem aklınıza geldikçe liste oluşturmanız ve zaten inanılmaz uzun bi liste oluyoMerhaba hanımlar çeyize nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum herhangi bir birikimim de yok bu yüzden kredi mı çeksem tam olarak bilmiyorum 1yıl sonra düğünüm var ve ben ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bence yavaş yavaş paran oldukça al ilk için yorgan yastık nevresim olsun bornoz takımın yemek takimi tencere takımı derken yavaş yavaş al benceMerhaba hanımlar çeyize nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum herhangi bir birikimim de yok bu yüzden kredi mı çeksem tam olarak bilmiyorum 1yıl sonra düğünüm var ve ben ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok teşekkür ederim :)Merhaba çeyize maalesef bir yerden başlanmıyor ben evin tek kızıyım 19 yaşındayım ama kendimi bildim bileli annem hep bana çeyiz yapmıştır evet herşeyi almış sayılmam ama birsürü eksik denilecek şeylerin yerini annemin yıllar önce yaptığı ince düşünceyle kapattım ve nişanlandıktan sonra insan ne görse alası geliyor tabii kii herşey de alınmaz bi bütçe söz konusu çünkü internet indirimlerinden faydalanmaya çalışıyorum size de tavsiye ederim kredi çekmenize gerek yok elinize geçtikçe ihtiyaçlarınızı alırsınız
Benimde patiklerim hazır 60küsür vardır anneannem ve babaannem sağolsunBenim annem küçüklükten beri yapıyor ceyizimi çok şükür elektrikli ev aletleri hariç tamamlandı bı patik vardı 10 çift örmüstu ben patik çok seviyorum diye kendim öğrenip 150 liralık ip aldım patik öruyorum bütün boş zamanlarda
Bende öyle düşünüyorum annemde aynı kararda ama çevremdeki yeni evliler yetiştiremezsin çok eksiğin olur diye içime kurt düşürüyor.Calisiyosan parani biriktir madem dugun 1 sene sonra.para olunca almak cok kolay dugune yakin alir direkt evine götürürsün
kendi oluşturduğum ajandam var zaten baya emek verip hazırlamıştım :)Pinterestte çeyiz listeleri var hazır, onlardan indirip sana uygun olanlarından kendine göre bir liste oluştırabilirsin.
Ben biraz modayı fazla takip edenlerdenim hani aşırı zor beğenirim o yüzden arkadaşlarım gözümü korkuttu yoksa ben son 2ay kala alacaktım hem evimde hazır olur 2kere taşımamış olurum diye düşünmüştüm ama pek mümkün olmayacak galiba :)Canım ben telefonlarda olan not programını kullanarak ihtiyaçları listeliyodum aklıma geldikçe ekliyodum. Bir sürü internet sitesinde üyelik açmıştım indirime giren ihtiyaclarimi aliyodum aldıkça listeden siliyodum. Yani illede şunu önce al diyemem neye denk geldim ,neyi uygun bulduysam ondan başladım. İnternette her şeyin kalitelisini fiyat olarak uygununu bulabilirsiniz ben öyle yaptım ve gerçekten ciddi kara geçtim. Ben çalışıyordum babamın kredi kartını kullaniyodum taksitli işlemleri oradan, nakitleri kendi maaş kartimdan aliyodum. Tabi düğünüm olmadan son ay hepsini kapattım babama borç bırakmadım. Tavsiyem aklınıza geldikçe liste oluşturmanız ve zaten inanılmaz uzun bi liste oluyo
Ben yemek takımlarımı tek tek kendim oluşturucağım yani kafamdaki plan o yönde. Ama diğer ihtiyaçlar için öyle yapacağım mecbur :)Once misafir yemek takimi tencere vs setler var 12 ay taksitle onlardan almaya başlayabilirsiniz elden taksitte yapiyolar. Ufak tefek seyleri elime para gectikce aldim. Calisiyosaniz baslayin derim almaya. 1 senede anca bitirmistim
Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. :) Yorumunuz ve fikriniz için ayrıca teşekkür ederim. :)Ben önce küçük ıvır zıvır şeylere başlamıştım 2 sene öncesi.
Sonra ev tekstiline girdim. Yorgan yastık nevresim vs.
Sonra yemek takımı tencere seti gibi şeyleri aldım.
En son elektronik eşyaları aldım.
Büyük eşyaları eşimle birlikte aldık ev tutunca, birlikte ödedik.