- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
-
- Konu Sahibi Hyuga hinata
Philips aldım xxl çok çok memnunum çok sık kullanıyorum. İlk çıktığında almıştım ben 2400 e.Hangisini aldınız ne kadara
Cok teşekkür ederimPhilips aldım xxl çok çok memnunum çok sık kullanıyorum. İlk çıktığında almıştım ben 2400 e.
Kucuk olsun diyorsanız xiaomi de güzel ona da bakabilirsiniz.Cok teşekkür ederim
Airfry mi sordunuz düdüklü tencere mi?Cok teşekkür ederim
Düdüklü tencere ama airfry de bakıyorum :)Airfry mi sordunuz düdüklü tencere mi?
Duduklude de çok araştırdım ama en iyisi fisler dediler mecbur bu indirimden 7 bine aldım aklınızda varsa kaçırmayın bidaha bu fiyata zor fisler alman markası kurdan dolayı düşmüyor malesef .Düdüklü tencere ama airfry de bakıyorum :)
Fisslerin hangi serisi aslında bı 12 yıldır istiyorum. :)) maalesef düşmüyor hep pahalıydıDuduklude de çok araştırdım ama en iyisi fisler dediler mecbur bu indirimden 7 bine aldım aklınızda varsa kaçırmayın bidaha bu fiyata zor fisler alman markası kurdan dolayı düşmüyor malesef .
Ben kırmızı serisinden aldım. Kırmızıyla mavi aynıymış zaten yeşil seri daha pahalı ama maviyle arasında sadece 3 dakika varmış. Galerry cristalden aldım adam zaten elimizde çok az ürün kaldı son fiyatlar dedi .Fisslerin hangi serisi aslında bı 12 yıldır istiyorum. :)) maalesef düşmüyor hep pahalıydı
Merhabalar fissler düdüklü tencereler cok uygun fiyatlarda araştırın bakın kacırmayınFisslerin hangi serisi aslında bı 12 yıldır istiyorum. :)) maalesef düşmüyor hep pahalıydı
Bahsedildiği kadar iyi mi ya. Patlama tehlikesi yok mu gerçektenMerhabalar fissler düdüklü tencereler cok uygun fiyatlarda araştırın bakın kacırmayın
Bende kullanıyorum kesınlıkle öyle bir olay duymadım fissler alman markası buBahsedildiği kadar iyi mi ya. Patlama tehlikesi yok mu gerçekten