- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.353
- 398
Fıstık ben sen atıyosun demedim yanlış anladınn :)) Abartı derken gerek yok o kadar çıkmaya bir ütü için vs. gibisinden söyledim yani piyasada hem kaliteli hem uygun ürünler var üstelik de marka arkadaşın da dedigi gibi indirime girdigi zamanlar var vs. yani madem ortak yaptınız daha uygunada yapabilirdiniz bunu demek istemiştim yahuu :)) Allah taamına erdirsin ne güzell beraber yapıp ödüyosunuz herşeyi bizde alıncaklar bölündü herkesn ne alacağı belli ne kadar masraf yapacağıda belli aşağı yukarı o yüzden bizde hem uygun hem kaliteli bakıyoruz
demekki ben yanlış anlamışım... neticede kimse kara cahil değil girer bakar fiyatına ki ben normal fiyatlarından indirimli hallerini yazdım çünkü indirimdeyken aldım hepsini :)
bizde alınacaklar bölündü derken.. nişanlınla aranızdamı böldünüz ?
bu arada yukarıdaki cevaplarımdan birini okudunmu yatak odası takımı için .. yatak vs. eklenince istemesende o fiyata çıakcaksın canım bilgine tecrübe konuşuyor aldığım için söylüyorum..
mobilya vs hepsi gösteriş olmasa olur varsın gösterişsiz olsun güzellik görecelidir..
amma ve lakin yatağının kaliteli olması gerekiyor sağlık açısından mecbur kesenin ağzını açacaksınız haberin ola :)