Çeyiz sıkıntısı

Bir derdim var çünkü bazı şeyleri kafama takıyorum
Çeyizlerimi yani mutfak gereçlerimi almaya başladım
Bunları almaya çıktığımda nişanlıma söylemem foto atmam gerekir mi
Sevindiğiniz mutlu olduğunuz şeyleri paylaşabilirsiniz de her aldığınızı atmayın tabi ki. Onun onayını almaya çalışıyor gibi olursunuz ve evliliğinize de yansır.
Gecelik alınca atın 🤪

Bir derdim var çünkü bazı şeyleri kafama takıyorum
Çeyizlerimi yani mutfak gereçlerimi almaya başladım
Bunları almaya çıktığımda nişanlıma söylemem foto atmam gerekir mi
Merak ediyorsa sende hevesliysen göster.Erkekler fazla umursamaz böyle şeyleri.Sana tavsiyem mümkün olduğunca sade al.Karaca nin evlilik paketleri güzel oluyor.Ben geçen sene aldım.

Romantik dediğiniz şeyler çamaşır gibi mi 🤪🤪
Ya misafir yemek takımı alcamda ne blym
Misafir yemek takımına ekstrem paralar vermeyin dolapta durur, bu başka bir tavsiyem olsun.
Yani sizin heveslendiriniz şeylere eşiniz heveslenmeyebilir. Fissler düdüklü tencere, wmf bıçak seti ve saklama kapları almıştım. Onları indirime denk getirmek için verdiğim çaba takdire şayandı. Eşime gösterdim güzelmiş dedi:) Hadi yemek takımını atın madem, evimizin ilk eşyası olarak:) hani anlamlı bir yere bağlanacaksa konu atın. Ya da eşinizin kahve takıntısı vardır fincan kupa alırsınız o zaman atarsınız gibi.

Kimseye göstermenize gerek yok. Zaten erkekler anlamıyorlar. Benim eşim hiç anlamazdı evlendikten mecbur kalıp kullandıkça anlamaya başladı şimdi marka bile ayırt ediyor 😂 hele kv’yi asssla ilgilendirmez neden rapor edeceksiniz ki
Kardeşim kvsine aldıklarını göstermedi diye kadın ortalığı yıktı 😁😁 Böyle ruh hastaları var.

X