Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana kesinlikle katılıyorum esmycığım bencede çok güzel adetler bende nişanlıyım annemleri ikna edersem sericem walla içimde kalmasın dımı ama:))
Çeyiz serme adeti eskide kaldı... Ben milletin gelipte öleee çeyiz görelim yok eve gidelim muhabbetini sevmem. Dostu var Düşmanı var... Ben çalıştığım için başkalarının ben yokken çeyizimi görmesinden hoşlanmam. en yakınlarım dışında konu komşuda kesin gelir, bu nedenle kimseyi istemem![]()
Gidip çeyiğimi günlük rutinde nasıl kullanacaksam öyle yerleştiririm. Çeyiz sergile sonra otur topla sadece eziyet. .
Çeyiz serme adeti eskide kaldı... Ben milletin gelipte öleee çeyiz görelim yok eve gidelim muhabbetini sevmem. Dostu var Düşmanı var... Ben çalıştığım için başkalarının ben yokken çeyizimi görmesinden hoşlanmam. en yakınlarım dışında konu komşuda kesin gelir, bu nedenle kimseyi istemem![]()
Gidip çeyiğimi günlük rutinde nasıl kullanacaksam öyle yerleştiririm. Çeyiz sergile sonra otur topla sadece eziyet. .
bende cnm baska sehire gitcemesyalar filan ne zman gtcek ama ona gore ser ceyizni sonra sıkısma zamandan
Haklısın bende eşyalar gitmeden bi kaç gün önce güzelce sermek istiyorum sonuçta yıllardır el emeğimiz en azından ben böle düşünüyorum bi de içimde kalmasın yaa :hulya: