Çeyiz serme resimlerinizi paylaşır mısınız?

sana kesinlikle katılıyorum esmycığım bencede çok güzel adetler bende nişanlıyım annemleri ikna edersem sericem walla içimde kalmasın dımı ama:))

bencede yaa güzel şeyler bunlar.. o kadare el emekleri var içlerinde şööyle bi açıp anlı şanlı göstermek lazımkaydirigubbakcemile3

yatak odasına girmeyiversinler ama bende sercem yani inş

SLM KIZLAR BEN sermeyecek olanalr arkadaşalr gibi düşnüüyordum gereksiz olduğunu ve birsüsü zaman kaybı oalcağını düşünüyordum ama eğer uzakbir yere gelin gideceksen mutlaka sermen gerekiyor çünkü herkes seninle oraya gelemiyor birde şuunun kanısındayım sereyimki erkek tarafı hiçbirşeyi yok diyemezsin sırf bu düşünceler yüzünden nyim var neyim yok hepsini sereceğim birde bizim burda yani( kayseride) gelinin çekmecelerine kadar karıştırırlar alınan takımları sayarlar tüm eşyalar görücüye çıkar tabiri caisse öle işte siz siz olun erkek tarına hhiç ama hiç fırsat vermeyin çünkü en çok parayı kız evi harcıyorrr bende çeyizlerimi çok güzel bir şekilde serecem

iyi akşamlar herkese ben aranıza yeni katıldım bu siteyi tesadüfen buldum.yapılan yorumların hepsini tek tek okudum ve sizinle birlikte bütün soru işaretlerden kurtulacağımı düşünüyorum .çok güzel bi site olmakla birlikte bu sayfa tam benlik :sm_cool:bende çeyiz serme konusunda kararsızım aslında ben çok istiyorum fakat gerçekten de çok zahmetli ser,kaldır.Annem eskide kaldı şimdi pek serilmiyo diyo ne yapcam bilmiyorum..:bbo:(Dipnot:iyi ki karşılaştım bu sayfayla:)) )

bende sermezdm aslında cok gereksiz ama tabi kmse bana ser yada serme demıo da ben yinede hatıra kalsın die sermek istıorum aslında ilerisi içn resmlere filan baktıkca yani kaydirigubbakcemile3 ama yinede fikrım deişibilir :)

Çeyiz serme adeti eskide kaldı... Ben milletin gelipte öleee çeyiz görelim yok eve gidelim muhabbetini sevmem. Dostu var Düşmanı var... Ben çalıştığım için başkalarının ben yokken çeyizimi görmesinden hoşlanmam. en yakınlarım dışında konu komşuda kesin gelir, bu nedenle kimseyi istemem :P
Gidip çeyiğimi günlük rutinde nasıl kullanacaksam öyle yerleştiririm. Çeyiz sergile sonra otur topla sadece eziyet. .

Çeyiz serme adeti eskide kaldı... Ben milletin gelipte öleee çeyiz görelim yok eve gidelim muhabbetini sevmem. Dostu var Düşmanı var... Ben çalıştığım için başkalarının ben yokken çeyizimi görmesinden hoşlanmam. en yakınlarım dışında konu komşuda kesin gelir, bu nedenle kimseyi istemem :P
Gidip çeyiğimi günlük rutinde nasıl kullanacaksam öyle yerleştiririm. Çeyiz sergile sonra otur topla sadece eziyet. .

vereliniortak

ben şehir dışına gelin gidicem.Düğünümde mayısta 20 gün sonra eşyalarımız ve çeyizlerim nakliyeyle gidecek o yüzden bu yirmi gün içinde seriyim diyorum.Aslında mayısa da daha iki ay var

bende cnm baska sehire gitcem :( esyalar filan ne zman gtcek ama ona gore ser ceyizni sonra sıkısma zamandan

kızalr katılıorum tabi eskide kaldı yani arada tek tuk serenlerde oluo da..çalişmıorumda ewdeyım o bakımdan sorun olmaz ama şimdi ben okudugum içn hiç bi hazırlıgım yoktu su son zmanalarda bişiler yapmaya basladım bunuda herkes bilio hani ceyiz sermeyınce de dusunmesnler pek bişi olmadıda mı sermedi gibisnden yani sermek istememin bi nedenide bu..hani aynı sehirde kalsam ewimi gelır gorurler gerci o da bana sacma gelıo da kime neyse benm ceyiizmden filan..ama oluo işte bole seyler :umursamaz: yuinede napcam bellii olmaz benm o anki ruh halime baglıkaydirigubbakcemile3

bende cnm baska sehire gitcem :( esyalar filan ne zman gtcek ama ona gore ser ceyizni sonra sıkısma zamandan

Haklısın bende eşyalar gitmeden bi kaç gün önce güzelce sermek istiyorum sonuçta yıllardır el emeğimiz en azından ben böle düşünüyorum bi de içimde kalmasın yaa :hulya:

bende çeyizlerimi sermekten hoşlanmam yaa banane milletin nazarı falan deger allah korusun...kimse görmesin gerek yok...kaynanama gosterırım bi ara:)

Haklısın bende eşyalar gitmeden bi kaç gün önce güzelce sermek istiyorum sonuçta yıllardır el emeğimiz en azından ben böle düşünüyorum bi de içimde kalmasın yaa :hulya:

bi hafta onceden ser bence esyalar gitmeden..sonrada esyalar gtmeden 2 gun once filan toplarsın çeyizini ki yorgun yorgun gitme :)) içnden nasıl gelıosa ole yap cnm sermek istıosan ser tabi zemuszemus

aslında bi de ne düşünüyorum biliyomusun çeyizimde ne varsa böle kanepelere dizip her gün bi başka çeyizi dizip resimlerini çekmek resimleride f..k sayfasına yüklerim..yakınlarıma f...k sayfasında gösteririrm diyorum orda hemen hemen bütüm akrabalarım yakın arkadaşlarım var olmaz mı ki :1hug:
Not=Bu sayfada yeni olduğum için kuralları bilmiyorum sürçü lisan ettiysem affola

Benim aldığım kap kacaktan, iç çamaşırından, yatak odamdan millete ne ayol tamamen hava atmak ve ele güne nispet yapmak özellikle de erkek tarafına bakın ben her şeyimi aldım bunu da görün demek için çıkartılmış şimdilerde çok da öneml olmayan bir detay gibi geliyor bana.

Bu çeyiz serme olayında iç çamaşırı falan da mı sergileniyor?bu nasıl bir olay anlayamadım?benim bildiğim yeni gelin olan kız evinin eşyalarını yerleştirir düğün olmadan ,daha sonra her iki tarafında yakınları gelir,ellerinde ev hediyesi olur tebrik edilinir ve hiç bir çekmece falan da karıştırılmaz.Öle sayım falan da yapıldığını da görmedim ben:)

çeyiz serme eskiden beri var olan bir gelenek fakat şimdilerde bayanlar ne eskilerde olduğu gibi dantel kullanıyor ne örüyor herşeyin hazırı var diye nede aldıkları eşyaları göstermekten hoşlanıyor iç çamaşırı olayına açıkcası bende uygun bulmuyorum içine ne giydiğini özelini diğerleri neden görsün ama bir annenin emeğini işlediği nakışı örtüyü her neyse göstermeside en doğal hakkı şayet ben kızıma birşey örsem onu evlenene kadar saklasam herkes görsün çeyizinde isterim :31:ama tabi herkesin fikrinede saygı duymak lazım:44:...çok abartanlarda görgüsüz davrananlarda var bu çeyiz serme olayında oda ayrı bir düşünce....

Back
X