güle güle kullan canım hayırlı olsun yalnız ben şu puf biçiminde olan sandıkları beğeniyorum en azından olmazsa olmaz illa alınacak olsa o tür sandıklardan alırım heralde bana kalsa ben istemiyorum ama birde düşününce o kadar örtü nereye sığacak diye o nedenle alırsam kesin küçük bir puf biçimindeki sandıktan alırım en azından puf gibi ayakucu içinde kullanabilirim
bende burda gordum o puf biçimindekilerden.hem anhtar deligi de olmaması tam bir puf havası vermiş:) bende onlardan dusunuyorum.aslında almam ama annem işte olmazsa olmazmıs
Canım güle güle kullan çok güzelll.. fiyatını soyleyebilir misin bana??
.
güle güle kullan canım hayırlı olsun yalnız ben şu puf biçiminde olan sandıkları beğeniyorum en azından olmazsa olmaz illa alınacak olsa o tür sandıklardan alırım heralde bana kalsa ben istemiyorum ama birde düşününce o kadar örtü nereye sığacak diye o nedenle alırsam kesin küçük bir puf biçimindeki sandıktan alırım en azından puf gibi ayakucu içinde kullanabilirim
Beyaz sandıklara bayıldım canım çok güzeller. Bence çeyiz sandığı güzel ve özel birşey. Her çeyiz de olmalı...
Çeyiz sandığını kız alır , çeyizleri sandıkla gider .
Paylaştığın site için çok teşekkürler buradan almayı düşünüyorum beyaz olanlardan bi tane alıcam ödemeyi kapıda mı yaptınız ?
Çeyiz sandığını kız alır , çeyizleri sandıkla gider .
Paylaştığın site için çok teşekkürler buradan almayı düşünüyorum beyaz olanlardan bi tane alıcam ödemeyi kapıda mı yaptınız ?
Bizde öyle değil çeyiz sandığını erkek getirir kızın çeyizini koyup gider..
ya şurdaki gibi sade, sık ve sürgü kapaklı bi şey istiyorum ben de: sandık < MALM | IKEA Türkiye
"Sürgülü kapak sayesinde, açıldığında bile eşyalar üst kısımda durur" diyor. bence bu anlamda kullanışlı olur