Ceyiz önerisi!!şiddetle tavsiye ediyorum çok güzeller

delikizinceyizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
5
0
36
İstanbul
Arkadaşlar herkese selamlar; foruma bugün üye oldum ama uzun zamandır yazışmaları takip ediyordum ve çok yararlı şeyler öğrendim ama üye olmak bugüne kısmetmiş:)Evliliğe hazırlık sürecinde olduğum şu dönemde, benimle aynı heyecanı ve kararsızlıkları yaşayan arkadaşlarımla,önerilerimi,kendim için beğenerek aldığım çeyiz örneklerini paylaşmak istedim öncelikle çünkü şuan hayatımdaki en önemli konu bu:):)sanırım hepimiz aynı durumdayı,umarım herşey gönlümüzce olur...]

Bir arkadaşımın bana çeyizime daha doğrusu hediye olarak aldığı sonrasında kendim de takımını tammaladığım çok şık ve otantik el işi bakır ürünlerden bahsetmek istiyorum size,Gaziantepli bir bayan internet üzerinden ve istanbuldakilere elden yapıyor satışını, gaziantepte imal ediliyormuş,çok şık ve kullanışlı buldum ben biraz da otantik şeylere meraklı olduğumdan arkadaşım bir öçift fincan alınca tepsi,cezve fincan diye devamını getirdim:):) fiyatları oldukça makul takım alınca daha da uygun oluyor çok da şeker bir bayan ve samimi,ben evine gidip elden teslim aldım istanbulda olduğumdan ve gözlerimle gördüm kendisi de aynı ürünleri kullanıyor,zaten kendisi için beğeinip alırken kuzeni de bakır imalatçısı olduğundan uygun fiyatlara getirip satmaya karar vermiş,internettend e satıyor ama buradan nerelerde olduğunu yazmam doğru olur mu bilmeiyorum ama özellikle bakır şekerli/lokumlukları,cezve setlerini ve fincanları görmenizi ve birer takım edinmenizi öneririm,artık el emeği ve türk el sanatları olan dekoratif objeler bence çok daha popüler,ayrıca ben bakırı sağlıklı olduğundan zaten eskiden beri kullanırdım,evde mesela hep bakır sahanda yumurta pişiririz teflon yerine,ayrıntı almak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilir buradan fiyat ve satış yapılan yerler hakkında bilgi vermek doğru mu yeni üye olduğumdan bilmeiyorum,yanlış bişey yapmak istemem ama bakmaktan kendimi alamdığım el işi bakır fincanlarımı sizlerle de paylaşmak istedim,içlrinde beyaz porslen fincanları var ve çok şık kapaklı fincanlar ayrıca takım lokumlukları da var:)fakrlı şeyler oldukça paylaşıcam sizlerle...herkese selamlar...:)

not: siteden aldığım bir resmi eklemey çalıştım uamrım başarmışımdır:)ben de bunlardan aldım çook güzellerrr:):)

Eklentiler

• $P1010403.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 110
canım site linki vermende mahsur yok diye biliyorum.. merak ettim. bende cok severim otantik şeyleri.

Tamam o zaman umarım sorun değildir:)

İnternetten satışı gittigidiyor ve pasaj.comdan yapıyorlar.

gittigidiyorda EKOTEK PC dükkan adı bu link yazıyorum ama sistem kabul etmiyor yanlış yazıyorum galiba??

Gittigidiyordaki satışların linkini verdim; yalnız mesela arkadaşım bana ilk alışverişi site üzerinden yapmış çünkü iletişim bilgilarini alışverişten önce paylaşmak yasak,satıcılar dışarıdan satış yapmasın diye çünkü site satışlardan %10 komisyon alıyor, o yüzden ben mesela şimdi anneme alıcam anneler gününde,telefon açıp vericem sipariş arkadaştan aldım telini öyle yaptım kendim için de şimdi de anneme de öyle alırım yani.havale yapıcam parayı böyle %10 ucuza almış olucam elden de gider alırım zaten güvenilir çok tatlı bir insan.havale yapar sonra da alırım yani geçen defa evden aldım zaten:)

Tavsiye ediyorum canım,sen de bak tabii bence.Alırsan değişik bişeyler geldiyse haber var bana olur mu:)

fotodaki tepsinin ve iki finsanın aynısı ayrıca bir bakır cezve
ve kahve sunumu için kapaklı bir tabak mevcut bende
hepsi çok güzel
benim nişanlım urfadan getirmişti bunları artı birde küçük çaydanlık ve şekerlikle kolonyalık gibi bi aksesurda getirmişti
çok şık duruolar gerçekten

Yaa evet işte ben de bayılıyorum:) lokumluk ve çay şekeri için şekerlik falan var görseniz okadars evimliler ki yani aksesuar olarak masa üstünde falan da çok güzel duruyolar; ben dün yine baktım yeni bişeyler var mı diye su bardakları koymuşlar ilana bayıldım kapaklı içinde cam bardağı dışında bakır zarfı var çok şıkk rakı içnler için rakı bardağı da olur kahvenin yanına falan su bardağı da annemi alıcam anneler günü için bi çift fincanlı lokumluklu takımlar yapmışlar yani çok beğendim,geçen sene benim kuzen antebe gitmişti,,şimdi bunları görünce antepte bile daha pahalıymış,zaten bu bayan da antepli ama kuzeni imalatçıymış o yüzden çok uygun fiyatlara satıyor elden alsanız daha da uyguna veriyor sitedekinden,çaydanlık,çay tabağı falan da var ama onları ilana koymmaış ilan parası vermiyi diye ama isteyene getirtiyor;çok ttalı bi bayan ya ben işte almaya evine gittim kedisi var bi tane:)ben korkuyorum diye odaya kapadı ben varken,hemen kahve falan yaptı yani biraz da el emeği ürünleri yaşatma çabasında bir insançok daha karlı satabilir ama iyi niyetli bir insan alışveriş böyle insanlar daha keyifli oluyor hem aldığım şeyleri sevdim hem de dürüst insanlar kazansın el emeği kazansın diye yakınlarıma da hep tavsiye ettim,bana kahve de hediye etti,babası satıyormuş antepter takım alanlara kahve hediye ediyor isteyene kahve de getirtiyor:)valla bence tavsiye edelim hepimiz kazanıcaksa böyle insanlar kazansın,geçen eminönüde gördüm aynı ürünlerden, 2 katı fiyata satıyolar ve suratsız suratsı adamlar yani sanki bedava alıyoruz,emek ve güler yüz çok öenmli çok taktir ediyorum valla böyle insanları.Linki bi türlü koyamıyorum ama gittigidiyorda EKOTEK PC diye dükkanlarda aratırsanız çıkıyor. ya da pasaj.comda 'bohcacigeldihanim' kullanıcı adı, pasajının adı da deli kızın çeyiziydi:):) bend e onrdan gördüm burdaki nikimi öyle yaptım çok hoşuma gitti:):) Sezen Aksunun bir şarkısıydı sanırım,çaldım ben de:):) kaydirigubbakcemile3

Siteden aldığım fotoları ekledim yine foruma bakabilirsiniz... google bakır fincan yazınca 3. link mesela pasaj.com daki onun ürünü, sonra da ggdeki ilanı var altta el işi bakır fincan ve bakır tepsi takımı diye yazıyo...

Eklentiler

• $P1010683.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $P1010723.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 94
çokgüzller evet de bukadr reklam için indirim mi yaptı sanabayanssulusmile

Valla sanırım o niyette bir insan değil:) ben de zaten o yüzden içimden gelerek yapıyorum reklamını,çünkü insanın inanası gelmiyor bu devirde hemen bu tür şeyler geliyor aklımıza ama hem uygun fiyatlara veriyor zaten hem de iyi niyetli bir insan...ben de yardımcı olmak ve aldığım şeyleri de çok beğendiğimden size tavsiye etmek istedim:) reklama pek ihtiyacı yok gibiydi ben ordayken epey sipariş almaya gelen falan oldu zaten:):)

güle güle kullan canım benim çok tarzım deil ama gercekten cok şıklar otantikler.

çokgüzller evet de bukadr reklam için indirim mi yaptı sanabayanssulusmile

reklam kokusu vaaarrrrrr

bence çeyizin olmazsa olmazlarından değiller

herkesin evinde bir fincan takımı vardır

ama otantik şeylere ilgi duyanlar kaçırmaz sanıorumm

bana hitap etmioo

alanlar iyigünlerde kullansın

Tabii herkesin zevki farklı :)teşekkür ediyorum hepinize de,umarım herkes zevkine gönlüne göre evler kurar:) Ama inanın amaç reklam değil yaa gerçekten çok beğenerek aldım ve düzgün bir insan olduğundan çabaladığından,iyi niyetinden taktir ettiğim için yazmak istedim;özel sektörde sanırım çok fazla samimiyetsiz,menfaatçi insanlarla karşılaşmaktan iyi niyetli ve dürüst insanlar görmek beni mutlu ediyor,yanlış anlaşımlasın iyisi de var kötüsü de var ama iş hayatı insanları çok samimiyetsiz hale getirebiliyor;ben hala azla yetinen ve paradan ziyade insanlık için bişeyler yapanları görünce mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…