Arkadaşlar herkese selamlar; foruma bugün üye oldum ama uzun zamandır yazışmaları takip ediyordum ve çok yararlı şeyler öğrendim ama üye olmak bugüne kısmetmiş:)Evliliğe hazırlık sürecinde olduğum şu dönemde, benimle aynı heyecanı ve kararsızlıkları yaşayan arkadaşlarımla,önerilerimi,kendim için beğenerek aldığım çeyiz örneklerini paylaşmak istedim öncelikle çünkü şuan hayatımdaki en önemli konu bu:):)sanırım hepimiz aynı durumdayı,umarım herşey gönlümüzce olur...]
Bir arkadaşımın bana çeyizime daha doğrusu hediye olarak aldığı sonrasında kendim de takımını tammaladığım çok şık ve otantik el işi bakır ürünlerden bahsetmek istiyorum size,Gaziantepli bir bayan internet üzerinden ve istanbuldakilere elden yapıyor satışını, gaziantepte imal ediliyormuş,çok şık ve kullanışlı buldum ben biraz da otantik şeylere meraklı olduğumdan arkadaşım bir öçift fincan alınca tepsi,cezve fincan diye devamını getirdim:):) fiyatları oldukça makul takım alınca daha da uygun oluyor çok da şeker bir bayan ve samimi,ben evine gidip elden teslim aldım istanbulda olduğumdan ve gözlerimle gördüm kendisi de aynı ürünleri kullanıyor,zaten kendisi için beğeinip alırken kuzeni de bakır imalatçısı olduğundan uygun fiyatlara getirip satmaya karar vermiş,internettend e satıyor ama buradan nerelerde olduğunu yazmam doğru olur mu bilmeiyorum ama özellikle bakır şekerli/lokumlukları,cezve setlerini ve fincanları görmenizi ve birer takım edinmenizi öneririm,artık el emeği ve türk el sanatları olan dekoratif objeler bence çok daha popüler,ayrıca ben bakırı sağlıklı olduğundan zaten eskiden beri kullanırdım,evde mesela hep bakır sahanda yumurta pişiririz teflon yerine,ayrıntı almak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilir buradan fiyat ve satış yapılan yerler hakkında bilgi vermek doğru mu yeni üye olduğumdan bilmeiyorum,yanlış bişey yapmak istemem ama bakmaktan kendimi alamdığım el işi bakır fincanlarımı sizlerle de paylaşmak istedim,içlrinde beyaz porslen fincanları var ve çok şık kapaklı fincanlar ayrıca takım lokumlukları da var:)fakrlı şeyler oldukça paylaşıcam sizlerle...herkese selamlar...:)
not: siteden aldığım bir resmi eklemey çalıştım uamrım başarmışımdır:)ben de bunlardan aldım çook güzellerrr:):)