- Konu Sahibi aantibiyotik
-
teşekkür ederim cvabın için evet aynı görüşteyiz tatlım çeyiz sonuçta süslü şık bi şey olsun isterizSelam canım ben Martin 23 ünde çeyizimi götürücem inşallah, boş kutuyu, eğer istanbuldaysan eminonunde rahat bulursun bende oradan alicam, sıfır kutular var her ölçüde, bi arkadaşım sedefli kağıtla kaplayıp kırmızı kurdele sarmisti, bende kutuları bohçaları beyaz tülle sarıp, kırmızı kurdele sarmak istiyorum, kız ceyizi olduğu için bende ozeniyorum süslü olsun gören Çeyiz desin, sade kutulu goturmek istemiyorum. Umarım yardimci olmusumdur.
Evet süsülü hurçlar da şık durur bilgisayrcılara da bi ugruyumBilgisayarcılarda bol bol kutu bulabilirsiniz hepsi çöpe atıyor sonuçtu, istediğin kadar verirler. Bende kutuları beyaz kağıtla sarıp üstüne kurdele düşünüyorum hem süslü durur hem de özenli. Annem bazı şeyleri hurca koyarız dedi ama onu nasıl süsleriz bilemedim :)
evet ama şu küçük mutfak ufak tefekleri filan var onlar derli toplu bi kutu da gitsin istiyorum:)çeyiz sandığı hurçlar ve bohçalarla götürülüyor bizdede kırmızı kurdela bağlanıyor hepsine.. mutfak eşyaları zaten genel olarak kendi kutularında olduğundan sıkıntı yok :)
teşekkür ederim cvabın için evet aynı görüşteyiz tatlım çeyiz sonuçta süslü şık bi şey olsun isteriz
Ben Konyadayım büyük marketleren istesem nasıl olur ki verirler mi
bi de bu sedefli kagıtı bilemedim ben şu arkası yapışkanlı kagıtlardan mı ki?
Evet süsülü hurçlar da şık durur bilgisayrcılara da bi ugruyumteşekkür ederim
evet ama şu küçük mutfak ufak tefekleri filan var onlar derli toplu bi kutu da gitsin istiyorum:)
teşekkürler
tamam bildim tatlım sagolasınDefter kapladigimiz kağıtlar varya onların beyaz Simli olanı canım, kaplayıp sonra açınca çok çöp çıkıyor o yüzden tülle süslemek istiyorum ben, kutuların bulursun heryerde canım, yani iccamasirlari hurca konuda kıyafetler valizde daha rahat olur bence :)
tamam bildim tatlım sagolasın
kıyafetler valize iç çamaşırlar hurca
tülle kutunun üstüne tülü sonra da kurdeleyi baglıyosun di mi
sen yapınca fotonu çekersen bitanecik sevinirim yaa
çok sevinirimDefter kapladigimiz kağıtlar varya onların beyaz Simli olanı canım, kaplayıp sonra açınca çok çöp çıkıyor o yüzden tülle süslemek istiyorum ben, kutuların bulursun heryerde canım, yani iccamasirlari hurca konuda kıyafetler valizde daha rahat olur bence :)
ay teşekkür ederim ugraşman bile güzelBenim resimleri bulamadım canım ama benzer bi foto buldum netten, tüller açık gök mavisiydi, kurdeleleri de simli açık tonlarda renkliydi inşallah fikir olur sana da ..=)
Eki Görüntüle 941012
ay teşekkür ederim ugraşman bile güzel
bunlar çok şık olmuş kutu da buna benzer bi şey yapabilirim çok sagol tatlım
Yapılır tabi canım düz kutu olmasından iyidir ufak ev aletleri büyük koliler hepsini tüllicem ben, Recai ederim canimm :)
Yapılır tabi canım düz kutu olmasından iyidir ufak ev aletleri büyük koliler hepsini tüllicem ben, Recai ederim canimm :)
düz beyaz kutu bulabilir miyiz ki varmıdır satan yer
tamam sor bakalım tatlım ben de arştıyımYapılır tabi canım düz kutu olmasından iyidir ufak ev aletleri büyük koliler hepsini tüllicem ben, Recai ederim canimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?