bu kadar dert etmeye gerek var mı ? daha öğrencıymışsınz demekki annenzde belki sizin için öeyiz parası biriktiriyordur.. hem öylesi daha ii istediğinizi alırsınız.. yada olmadı siz çalıştıgnzda para atarsnz kenara ihtiyacnz olan herseyı alırsnz nereden bilecek kv .. bir sürü çeyizlik satan yerler var.. Keşke benm annemde zamannda yapmasıydı da para atsaydı kenara.. bir sürü çetik,havlu,tulbent vs var. mecbur götureceğim , begenmesemde alınmış boşuna para vermeye gerek yok.. Kv 'm sürekli nişanlmdan hbr yolluyo yorgan alayım ne eksiği var vs vs . sağolsun..
İleri de her turlu herseye söylenecekler zaten... önemli olan sizin ne kadar taktıgnz.. duymamazlıktan geleceksnz çoğu seyi.. zaten şimdi eskisi gibi değil ki ev ayrı köy ayrı.. ayda 1 görucen onda da elini öper bişiy derse he he der geçersin bildiğini yaparsın
yengemn bile bir sürü çeyizi vardı evlenirken.. herseyı vardı a dan zye bir tek rende unutulmş doğal olarak eksik bşy çıkar gitti halam aldı ona.. arada 10 yıl geçti halam hala bişiy oldugunda ben senn eksik çeyizini aldım diyeee öter
kaç defa dedim halama söylenecektin madem neden aldın kıza dedim :) en sonnda abim al şu rendenn parasını da sus dedi
çokta ii yaptı o ayrı ...