Merhaba arkadaşlar 22 yasında bir genç kızın bir tane yemenisi patiği olmaz mı? Benim yok. Bir tane altılı bardak.takimim bile yok. Böyle yöresel tip annelere çok özeniyorum çeyiz yapan ören diken biriktiren benim annemde hak getire. Iki tane kızı var ama halen ortada dediğim gibi hiç-bir şey yok arkadaşlarıma soruyorum daha ortada oğlan yok ama sepet sepet çeyizleri var ben evde hergun evlencem diye geziyorum bir oyalı havlum yok. Diceksiniz ki para oldu mi hepsi çözülür valla para da yok her şey kit kanaat anca yetiyor insanın nisan için düğün için bir birikimi olmaz mi yok bizim evdekiler halen bu sene tatile nereye gitsek diye düşünüyor ben mi abartıyorum bilmiyorum gelinlik cağına gelmiş kızları olan aileler böyle mi yapar. Benimkiler kendisi daha yeni evlenmiş gibi gezelim tozalım derdindeler. Yarın obur gün kayinvalidem ne der inanın hiç bilmiyorum kendisi de oğluna dünya çeyiz yapmış bir insan benim çorabın yok daha ortada ben de ogrenciyim çeyiz alacak param artmıyor yani. Çok mu lazım derseniz yemeni pratik yooo hiç lazım değil zaten ben kullanmam öyle şeyleri keşke şu adetler kalksa diyorum bazen ele.gune rezil olcaz. Benim gibi hiç çeyizi olmayan var mıydı merak ediyorum ???