- 28 Nisan 2009
- 470
- 7
- Konu Sahibi flamingo2754
bazı bölümlerde arkadaşlar uzuuuun bi liste yapmışlar da. ben de şöyle düşünüyorum:
beyaz eşya
mobilya
halı-perde
yemek tabağı tk.
tencere tk.
çatal kaşık tk.
yorgan-yastık
nevresim tk.
ütü-ütü masası
havlular
blendr takımı
süpürge
vs.. (ana eşyalar)
olduktan sonra bazı eşyaları şimdiden almaya gerek olmadığını düşünüyorum.örenğin, terlik, baharat tk,klozet tk, içki bardakları, katı meyve sıkacağı, şarjlı süpürge,ekmek kızartma mak, konserve açaçağı, vcd oynatıcı, müzik seti (müzik seti mi kaldı bu devirde yahuu) , tablolar vs. süs eşyaları, vs....
biz şahsen televizyonu bile düğünden sonra alcaz.
sizin de bu olmasa da olur dedğiniz eşyalar varsa yazalım da,hem psikolojik olarak hem de maddi olarak rahatlayalım,yoksa uzun çeyiz listelerini görünce insanın içi daralıyo gerçektenn..
beyaz eşya
mobilya
halı-perde
yemek tabağı tk.
tencere tk.
çatal kaşık tk.
yorgan-yastık
nevresim tk.
ütü-ütü masası
havlular
blendr takımı
süpürge
vs.. (ana eşyalar)
olduktan sonra bazı eşyaları şimdiden almaya gerek olmadığını düşünüyorum.örenğin, terlik, baharat tk,klozet tk, içki bardakları, katı meyve sıkacağı, şarjlı süpürge,ekmek kızartma mak, konserve açaçağı, vcd oynatıcı, müzik seti (müzik seti mi kaldı bu devirde yahuu) , tablolar vs. süs eşyaları, vs....
biz şahsen televizyonu bile düğünden sonra alcaz.
sizin de bu olmasa da olur dedğiniz eşyalar varsa yazalım da,hem psikolojik olarak hem de maddi olarak rahatlayalım,yoksa uzun çeyiz listelerini görünce insanın içi daralıyo gerçektenn..