- 6 Şubat 2014
- 45
- 41
- 34
-
- Konu Sahibi incenarinnazenin
Başka türlü hakedilmiyor canım çünkükendi çeyizim geldi aklıma alışverişe bile giderken yanımdaydı iki metre Allah kolaylık versin canım
canım biraz daha bakınca ayak havlusu 2 adet az gelir. çok sık kirlenen bir şey. takım halinde 6 adet olanlar var. rengarenk, onu da düşün istersen. 24 adet günlük çay bardağı da bana fazla geldi. dolapların çok sıkışık olmaz mı? ayrıca insanlar genelde ya borcam ya çbardağı hediye götürmeyi severler.Evet canım haklısın :) Bu sadece benim yaptığım bir liste, ayrıyetten kayınvalidem de bir takım günlük yemek takımı aldı sağolsun :) Kahvaltı için alacağım çatal kaşıkları yemekte de kullanacağım :) Sanırım bir süre idare edebiliriz
canım biraz daha bakınca ayak havlusu 2 adet az gelir. çok sık kirlenen bir şey. takım halinde 6 adet olanlar var. rengarenk, onu da düşün istersen. 24 adet günlük çay bardağı da bana fazla geldi. dolapların çok sıkışık olmaz mı? ayrıca insanlar genelde ya borcam ya çbardağı hediye götürmeyi severler.bir de mutfak önlüğü göremedim sanki. sonra tekrar bakacağım [/Mutfak önlüğünü unutmuşuum
Ev tekstilinden başladım ben,elektrikli mutfak eşyalarını en sona bırakıyım diyorum garanti kapsamı açısındannerden başlayacağım bilmiyorum küçük mutfak eşyaaları için :)
Bizde öyleşimdi nişanşlıyız 2018 i bekliyoruz bizde :)