Mutfak Dekorasyonu Çeyiz konusunda yardim ☺️

Bosch elektrik süpürgem var benim de cok güzel süpürüyor ama size de agır gelmiyor mu? Ufak tefek bir kadın da değilim oysa ki...

Evet bana da biraz güç kullanmak gerekiyor gibi gelmişti ilk seferde, sonra en düşük ayarda çalıştırmaya başladım, en düşükte bile bayağı güzel çekişi var. Ama eşim ayarı yükseltip kullanıyor, benden çok o memnun. Bir de evde hayvan besleyenler için olanından aldık, yerleri silmeye gerek kalmıyor, süpürmek yeterli.

Benim bütün çeyizim Korkmaz 7 aydın kullanıyorum hiç birinde sorun yaşamadım

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun bende çalışmıyorum 4 ay sonra evleniyorum bu tarz şeylere fazla girme. Mesela kahve makinesi ben fakirin almıştım bir çok evlenen arkadaş çok pahalı fiyatlara kahve makinesi aldı ama sonra şu her yerde olan sinbonun 30 40 liralık kahve makinesinden aldılar. Tost makinesi arzum uygun ve yeterli ben çağrı marketten 169 liraya almıştım. Kendi blender setim fakir Lucca Q serisi 220 liraydi. Çaycı almana gerek yok inan kullanılmiyor. Ben herseyi cok uyguna hallettim yardımcı olmamı istediğin birsey olursa elimden geleni yaparım

Naptin aldin mi?
Cogu celik/ chrome urunler parmak isi ve su lekesi yapar. O yuzden yerinde gorup almani tavsiye ederim bu urunleri

Ahhh ne güzel heyecanlar bunlar yaşamayalı yıllar olmuş.. pardon ben evli değildim yahu yanlış konuya girmişim bacım neye gönlün gidiyorsa onu al bir gün bende alırım inş.amin diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…