Çeyiz konusunda yardım !! (Fikirlerinize acil ihtiyacım var Resimleri ekledim)

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
87
31
Kızlar merhaba ben an itibariyle çeyiz hazırlıklarına başlamış bulunmaktayım.. Aslında çok vaktim de var sayılmaz o yüzden biraz seri alışverişler yapacağım :) Heep diyordum aman modaları geçer erkenden almaya gerek yok diye çok da haksız sayılmam bu konuda sürekli yeni şeyler cıkıyor ama 8 ay sonra düğünüm var son ana bırakmak da istemiyorum . Bugun avm de biraz dolaştık formları yazdıklarını falan da takip ediyorum sizlerden fikir almak istedim.. Cookplus ürünleri çok hosuma gitti tabiki kullanmadığım için görsel olarak hosuma gitti fiyatları da uygun geldi resim olarak atacağım yorumlarınızı bekliyorum . Karaca mağazasından baktım karaca tencere setleri de çok hosuma gitti ..
Karaca granit serisini kullanan var mı kızlar ilk olarak tencereden başlayacağım karaca granit serisi ve rainbow serisini almayı düşünüyorum 249 tl ye düşmüştü internetten de araştırdım en uygun kendi mağazalarındaydı..
Cookplus 3 lü çelik tencereler çok büyük değil günlük kullanım için bize uygun olacağını düşündüm ..
Açıkcası çok pahalı şeyler almak istemiyorum sadece kullanacağım şeyleri alıp evde fazlalık olmasın istiyorm , evde suan kullandığım işime yarayan şeyleri tercih etmeye calısacağım

153.06.11.0174-cookplus-daily-mix-5501-cubuk-blender-pembe-550x585.jpg
cookplus-cay-makinesi-pembe-825x877.jpg
cookplusdograyicichopper4001pembe-550x585.jpg
cookplus-tost-waffle-550x585.jpg
IMG_7828.JPG
IMG_7829.JPG
IMG_7831.JPG
IMG_7832.JPG
IMG_7833.JPG
IMG_7835.JPG
IMG_7837.JPG
IMG_7838.JPG
IMG_7840.JPG
IMG_7842.JPG
IMG_7843.JPG
IMG_7844.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar hoşgeldiniz foruma ,
açıkçası begendiğiniz ürünler tip olarak çok hoş ama hiç araştırmadınız henüz sanıyorum :) karacanın hiç bir ürününü tavsiye etmem çok fazla şikayet var ama böyle pembe tatlı şeyler istiyorsanız KORKMAZ da üretiyor, onlardan daha memnun kalırsınız, schafer, karaca almayın derim. ESSE bernardo biev in çelik ürünlerini almayın bence.. korkmaz, jumbo, hisar, aryıldız daha iyidir, sevgiler

açıkçası begendiğiniz ürünler tip olarak çok hoş ama hiç araştırmadınız henüz sanıyorum :) karacanın hiç bir ürününü tavsiye etmem çok fazla şikayet var ama böyle pembe tatlı şeyler istiyorsanız KORKMAZ da üretiyor, onlardan daha memnun kalırsınız, schafer, karaca almayın derim. ESSE bernardo biev in çelik ürünlerini almayın bence.. korkmaz, jumbo, hisar, aryıldız daha iyidir, sevgiler
teşekkür ederim yorumunuz için evet hiç araştırmadım :))) Daha dün karar verdim çeyiz alışverişe başlamaya bugun de gidip bakmaya basladım fikirlerinize tecrübelerinze ihtiyacım var Korkmaz a da baktım fiyat olarak hemen hmen iki katıydı o yüzden bunlar daha çok dikkatimi çekti :) ama haklısınız tabiki göz önünde bulunduracağım

teşekkür ederim yorumunuz için evet hiç araştırmadım :))) Daha dün karar verdim çeyiz alışverişe başlamaya bugun de gidip bakmaya basladım fikirlerinize tecrübelerinze ihtiyacım var Korkmaz a da baktım fiyat olarak hemen hmen iki katıydı o yüzden bunlar daha çok dikkatimi çekti :) ama haklısınız tabiki göz önünde bulunduracağım
canım inan ucuz alıp 1 yıl sonra değiştirmektense az al öz al, istediğin zaman fikir alabilirsin, kolay gelsinnnn :)))

Karaca nin yemek takımları güzel,. Ablama almıştım çok memnun 5 yıldır sorunsuz kullanıyor. Karaca'nın granit dışında hiç bir tencere tava vs önerilmiyor. Granit ilk çıkaran karaca ve onun üstüne geçen olmadı diye biliyorum. Ama çelikleri aman aman derim. Sarah anderson pike takımını çok beğenip kararsız kalıp almamistim arkadaşımda gördüm tac sarev vs ye göre çok kalitesiz gözüküyor iyi ki almamış dedim. Cookplus ürünleri gerçekten çok cici. Ben küçük ev aletleri hep arçelik aldım ama neden bazı şeyler eğlenceli alınmasın olabilir diyorum :) Beğendiğiniz seyler gerçekten çok güzel ürünler. Ama mavibeyazz in önerilerini yabana atmamalısin :)

Karaca nin yemek takımları güzel,. Ablama almıştım çok memnun 5 yıldır sorunsuz kullanıyor. Karaca'nın granit dışında hiç bir tencere tava vs önerilmiyor. Granit ilk çıkaran karaca ve onun üstüne geçen olmadı diye biliyorum. Ama çelikleri aman aman derim. Sarah anderson pike takımını çok beğenip kararsız kalıp almamistim arkadaşımda gördüm tac sarev vs ye göre çok kalitesiz gözüküyor iyi ki almamış dedim. Cookplus ürünleri gerçekten çok cici. Ben küçük ev aletleri hep arçelik aldım ama neden bazı şeyler eğlenceli alınmasın olabilir diyorum :) Beğendiğiniz seyler gerçekten çok güzel ürünler. Ama mavibeyazz in önerilerini yabana atmamalısin :)
Cok incesin canim :KK33: :KK200:

Aynen bende geçen gün bir mağazadan yüklü miktarda alışveriş yaptım
Karacayı önermiyorlar özellikle tencere vs. için
Aryıldız marka aldım ben, bakalım kullanınca görücem iyi olup olmadığını
Aynı şekilde o pembe serinin lilasını aldım korkmazdan
Bence o daha kaliteli görünüyor
Tabi kullananlar daha iyi bilir

Cookplus görüntüde çok şeker ama kullanışlı olacağını sanmıyorum. Tencere alırken granitte mümkünse siyah seriden almanı öneririm.

X