Kızlar merhaba ben an itibariyle çeyiz hazırlıklarına başlamış bulunmaktayım.. Aslında çok vaktim de var sayılmaz o yüzden biraz seri alışverişler yapacağım :) Heep diyordum aman modaları geçer erkenden almaya gerek yok diye çok da haksız sayılmam bu konuda sürekli yeni şeyler cıkıyor ama 8 ay sonra düğünüm var son ana bırakmak da istemiyorum . Bugun avm de biraz dolaştık formları yazdıklarını falan da takip ediyorum sizlerden fikir almak istedim.. Cookplus ürünleri çok hosuma gitti tabiki kullanmadığım için görsel olarak hosuma gitti fiyatları da uygun geldi resim olarak atacağım yorumlarınızı bekliyorum . Karaca mağazasından baktım karaca tencere setleri de çok hosuma gitti ..
Karaca granit serisini kullanan var mı kızlar ilk olarak tencereden başlayacağım karaca granit serisi ve rainbow serisini almayı düşünüyorum 249 tl ye düşmüştü internetten de araştırdım en uygun kendi mağazalarındaydı..
Cookplus 3 lü çelik tencereler çok büyük değil günlük kullanım için bize uygun olacağını düşündüm ..
Açıkcası çok pahalı şeyler almak istemiyorum sadece kullanacağım şeyleri alıp evde fazlalık olmasın istiyorm , evde suan kullandığım işime yarayan şeyleri tercih etmeye calısacağım
Karaca granit serisini kullanan var mı kızlar ilk olarak tencereden başlayacağım karaca granit serisi ve rainbow serisini almayı düşünüyorum 249 tl ye düşmüştü internetten de araştırdım en uygun kendi mağazalarındaydı..
Cookplus 3 lü çelik tencereler çok büyük değil günlük kullanım için bize uygun olacağını düşündüm ..
Açıkcası çok pahalı şeyler almak istemiyorum sadece kullanacağım şeyleri alıp evde fazlalık olmasın istiyorm , evde suan kullandığım işime yarayan şeyleri tercih etmeye calısacağım
Son düzenleyen: Moderatör: