Merhabalar çeyiz için sadece indirimler in yazıldığı güncel bir konu başlığı var mı acaba? Siteye uzun zamandır girmiyorum baya değişmiş. Varsa yardımcı olur musunuz?
Merhabalar çeyiz için sadece indirimler in yazıldığı güncel bir konu başlığı var mı acaba? Siteye uzun zamandır girmiyorum baya değişmiş. Varsa yardımcı olur musunuz?
Rica ederim .Siz söyledikten sonra farkettim böyle bir başlık bu kategoride oldukça faydalı olabilir.Bu nedenle böyle bir başlık oluşturdum.En azından bundan sonrakilere yardımcı olur
Müstakbel eşinizle kuracağınız yepyeni bir hayatı ve yuvayı birbirinden güzel detaylarla süslemek için şüphesiz en önem verdiğiniz konulardan biri de çeyiz alışverişidir.Mağaza mağaza dolaşıp hem zevkinize hitap edecek ürünleri ararken aynı zamanda bütçe dostu olmasınada dikkat edersiniz.Birçok...
Ay çok teşekkür ederim. Şundan dolayı sordum bunu mesela arkadaşlarım var çeyiz hazırlığı yapan instagramdan falan takip ediyorlar ama ben instagram kullanmıyorum sosyal medyam yok. Bir kk var burada olsa güzel olurdu güzel girişim teşekkürler. Hatta bende açsam mi diye düşündüm sizin açmanız daha iyi olmuş. ❤