• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz için start :))

küçük boy ve büyük boy aldığım ortanca desenli bernardo tepsim :)

$images.webp

canım yeni çeyizlerin çok güzel özellikle tepsi ve baharat takımlarına bayıldım cıvıl cıvıllar ortancaya bayılırım güle güle kullan

Çeyizlerinin hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan. Ama kahvaltı takımına bayıldım yaa... Nerden ve ne kadara aldın acaba?

Çeyizlerinin hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan. Ama kahvaltı takımına bayıldım yaa... Nerden ve ne kadara aldın acaba?

canım kahvaltı takımım karaca nın set olarak almıştım 3 lü yemek ve kaşık çatal takımıyla tek olarak fiyatını bilmiyorum ama karaca nın sitesinde ya da nette yazar belki tekli fiyatı

Kizlar suan hatirladigim kadariyla schafer, karaca, bernardo, ar yildiz ve emsanin ceyiz kampanlari var ortalama fiyatlari ayni en fazla 1200-1600 tl arasi. Bnm suan kredi kartim yok. Bu yuzden senetle alabilirim. Siz hangisini tavsiye edersiniz :)

canım hangisinin modelleri içine siniyorsa onu al derim çünkü hepside iyi markalar geriye sadece model seçmek kalıyor :9:

cnm trendyolda sofra sanatı diye bi kampanya var ordaki takımlara bakabilirsin bu işlerden pek anlamam ama kadehler çok hoşuma gitti:16:

ilk başlangıç olarak gayet büyük ve işe yarıcak şeyler almışsın canım tebrik ederim hayırlısıyla kullan inşallah canım benim

Back
X