Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi çok güzeller gerçekten çok zevklisin çok güzel mutlu bi yuvan olsun inş![]()
Jowsissa nın ürünlerini çok begeniyorum ben ithal bir marka bnmkide bundan çiçeği pembe sadece gitdi gidiyorda falan var:)kızlar baharat takımı almam lazım bana önerebiliceğiniz modeller var mı markalarıyla birlikte
Jowsissa nın ürünlerini çok begeniyorum ben ithal bir marka bnmkide bundan çiçeği pembe sadece gitdi gidiyorda falan var:)
![]()
Rica ederimmm :))teşekkür ederim inceleme fırsatım oldu ama farklı takımlar vardı birde 3 tane büyük değil de 4 tane büyük olsun istiyorum. seninkilerde çok güzel tatlım iyi günlerde kullan![]()
Cnm seninkilerin markasi ne fakir supurge haric :)
kızlar çeyizim için aldıklarımı yavaş yavaş sizlere ekleyicem şimdilik işyerinde aklıma gelenler resimlerini bulduklarım bunlar ama devamı gelicek :))
güzel seçimler olmuş güle güle kullan..
güle güle kullan canım:)
ilk çeyiz yorumum. hele şükür açıldı üyeliğim
elektirik süpürgei araştırıyorumda
seninki nasıl? özellikleri fiyatı
canım aynısını evde kullanıyoruz çok memnun kaldığımız için çeyizimede aldık ama inan ki fiyatını bilmiyorum annem aldığı için sormadım da![]()
sulu dımı canım o?
temizlemsi nekdar sürüyor?