How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çeyiz için nevresim takımı

gamseli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
55
3
98
İstanbul
Hanımlar yok denilebilecek kadar çeyizim var. Bari nevresim takımı alalım dedik annemle modası geçmez diye. Pamuk saten almayı düşünüyorum. Pamuk olarak Taç kullanıyorum kendim çok memnunum. Bu ipek satenin de isimleri oluyor markalarda.
Hangi marka hangi seçenek ipek saten nevresim takımı tavsiye edersiniz? Normal günlük kullanmaya, rengi ağarmayacak, tüylenme vs. yapmayacak? İstanbul'da veya internet sitesinde nereyi önerirsiniz uygun?
Bir de kaç nevresim takımı koymalı damat da getiriyor mu? Boş çeyizi nevresimle doldurmayalım :KK48:

bence yine taç al. saten kumaşa ipek saten deniyor dokuması itibari ile. ama %100 pamuk

Benim sayisini tam bilmiyorum ama 10 tane filan var nevresim takimim. 1 de kayinvalidem yatak ortusu takimi almis. Arzumdekor diye aratirsan internette cok cok uygun bir site. Piyasaya gore baya bi uygun. Sarev Evisar Hobby var bende dokunurken bile mutlu oluyorum. English home ve madame cocco da var. onlarda guzel gorunuyor. yatak ortum tac. 110 liraya almislar tanidiklari outletciden 4 tane alinca 110 a inmis. Aynisi arzumdekor da da 110 lira. O site cok uygun fiyatli oluyor.
Pamuksaten demek dokuma sıklıgı fazla ve yumusak demek. Tabiki daha kaliteli ve daha pahali oluyor. Hem ekonomik hem guzel olsun istersen ranforce alabilirsin. O da pamuk satene gore daha az sıklıkta dokunuyor ama kaliteli oluyor fiyatlari da cok uygun oluyor. sarevleri morhipodan indirimde 49 a hobby i 59 a bulmus da almistim. Kolay gelsin mutluluklar :)

Benim sayisini tam bilmiyorum ama 10 tane filan var nevresim takimim. 1 de kayinvalidem yatak ortusu takimi almis. Arzumdekor diye aratirsan internette cok cok uygun bir site. Piyasaya gore baya bi uygun. Sarev Evisar Hobby var bende dokunurken bile mutlu oluyorum. English home ve madame cocco da var. onlarda guzel gorunuyor. yatak ortum tac. 110 liraya almislar tanidiklari outletciden 4 tane alinca 110 a inmis. Aynisi arzumdekor da da 110 lira. O site cok uygun fiyatli oluyor.
Pamuksaten demek dokuma sıklıgı fazla ve yumusak demek. Tabiki daha kaliteli ve daha pahali oluyor. Hem ekonomik hem guzel olsun istersen ranforce alabilirsin. O da pamuk satene gore daha az sıklıkta dokunuyor ama kaliteli oluyor fiyatlari da cok uygun oluyor. sarevleri morhipodan indirimde 49 a hobby i 59 a bulmus da almistim. Kolay gelsin mutluluklar :)

Hanımlar yok denilebilecek kadar çeyizim var. Bari nevresim takımı alalım dedik annemle modası geçmez diye. Pamuk saten almayı düşünüyorum. Pamuk olarak Taç kullanıyorum kendim çok memnunum. Bu ipek satenin de isimleri oluyor markalarda.
Hangi marka hangi seçenek ipek saten nevresim takımı tavsiye edersiniz? Normal günlük kullanmaya, rengi ağarmayacak, tüylenme vs. yapmayacak? İstanbul'da veya internet sitesinde nereyi önerirsiniz uygun?
Bir de kaç nevresim takımı koymalı damat da getiriyor mu? Boş çeyizi nevresimle doldurmayalım :KK48:

merhaba canım
English Home nevresim takımı günlük kullanmak için alınabilir , ben de ev arkadaşım da kullanıyoruz şu an kızkıza evimizde :) , desenlerinden de pamuk dokusundan da çok memnunuz.
Almak için acelen yoksa anneler gününde bir alana bir bedava kampanyası yapmışlar nevresimler için veya başka ürünlerde %50 indirim yaptıkları oluyor , belki nevresimlere de yaparlar , bekliyorum ben de :)
Daha şık takımlar için Sarev düşünebilirsin , çok yakın bir arkadaşımın annesi kullanıyor , çok memnun .
(Biz English Home u , arkadaşımın annesi de Sarev i iki yıldır kullanıyoruz. )

Çok teşekkür ederim. Anneler gününde English Home'a bakacağım, umarım unutmam..
Taç'ın saten takımını aldım. Çok güzel duruyor kumaşı. Kullanımı da öyleymiş, zamanı gelince göreceğim bakalım :)

cok fazla abartmadan begendiklerinden almani tavsiye ederim. her sezon yeni ve guzel nevresimler cikiyor. Ve kaliteli aldigin surece 2 sene kullanirsin diye dusunuyorum. oyle hesap ederek almani tavsiye ederim. evlilik arefesinde cok eksik ve masraf cikiyor o yuzden gereksiz masraftan kacinmak lazim

biri de bana yardım etsin lütfeeennnnnnnnn :KK53::KK53: mako saten ne demek bulamadım bir türlü? pamuk satenle aynı şey mi?

biri de bana yardım etsin lütfeeennnnnnnnn :KK53::KK53: mako saten ne demek bulamadım bir türlü? pamuk satenle aynı şey mi?

valla ben onu bunu anlamam. Her zaman 100% pamuk mu ona bakiyorum. Pamugu guzel mi saglam kaliteli mi yogun dokuma olsun. guzel kalin olsun. Incecik nevresim olmasin. Birde boyamasi renklerine bakiyorum. Ben nevresim indirimlerini hep takip ederim. Pahali markali nevresimler indirime girince alirim. Hem uyguna geliyor.

Ayrica ben mesela beyazi cok olan nevresimleri severim. Boyle ferah duruyor yatakta.

Nevresimleri 60% derece falan yikarim kar gibi bembeyazlar. Koyu renkli nevresimler yuksek derecede yikanmiyor. yikasaniz dahi renkleri solabilir.

Birde ben islakken katlayip asiyorum oyle kurutuyorum. Dumduz kuruyorlar o zaman utulemeye gerek kalmiyor

bende taç aldım çeyizime iki takım 10 yıllık evliyim hala taş gibi

oyle canim kaliteli aldin mi uzun sure kullanirsin.hic bozulmada yapmaz en oyle oluncada cope atmak yazik olur. Ceyize 10 nevresim almayada bu yuzden hic gerek yok en fazla 4 tane yeterli bence. Her 1-2 senede bir 1-2 tane yeni nevresim alirsin modadaki yeni sezon falan. Insanin hosuna gidiyor. o yuzden abartmayin kizlar bu nevresim isini. Haliyle dugun arefesinde masraf eksik cok oluyor. Ne kendinize nede ailenize zorlastirmayin.

Back