sevgili arkadaşlar: görüyorum hepiniz sitede maşaallah aldıklarını paylaşmışşınız çok güzel şeyler de almışssınız. bi de hiç bir şeyi olmayanlar var (mesela ben) hem bu işe yeni girişiceklere -gerçi bnm daha niyetim yok da- kılavuz olur hem de bu yolda olanlar kendilerini ölçer-tartar diye bir liste hazırladım. sizden ricam bu listeye aldığınız şeylerin marka-modelini ya da (mesela tencerelerde teflon-çelik gibi nevresimlerde saten-pamuk gibi) ve takımlarda kaç kişilik olduğunu belirterek fiyat yazabilir misiniz? söz yazan herkesin toplamda ne harcadığını ben hayrıma hesaplayacam
listeyi çok ayrıntılı veya çok genel tutmamaya çalıştım . yani çeyizinize sarımsak ezici de almış olabilirsiniz ama bunları da yazmaya gerek yok. dantel-oya gibi şeyler dahil değil ve tabi mobilya da dahil değil.
ister mesaja cvp verin ister özelden atın. her türlü olur ben toparlarım. hepinizi öptüm. herkese kolaylıklar diliyorum
listeyi çok ayrıntılı veya çok genel tutmamaya çalıştım . yani çeyizinize sarımsak ezici de almış olabilirsiniz ama bunları da yazmaya gerek yok. dantel-oya gibi şeyler dahil değil ve tabi mobilya da dahil değil.
ister mesaja cvp verin ister özelden atın. her türlü olur ben toparlarım. hepinizi öptüm. herkese kolaylıklar diliyorum
Ürün adı | Marka-(özellik) fiyat | Marka-(özellik) fiyat | Marka-(özellik) fiyat | Marka-(özellik) fiyat | Marka-(özellik) fiyat | Marka-(özellik) fiyat |
Çamaşır makinesi | | | | | | |
Kurutma makinesi | | | | | | |
Elektrikli süpürge | | | | | | simens 750.00 |
El süpürgesi (şarzlı) | | | | Arzum 80TL | | |
Bulaşık makinesi | | | | | | |
Buzdolabı | | | | | | |
d. dondurucu | | | | | | |
Aspirator/davlumbaz | | | | | | |
Fırın | | | | | | |
Mini fırın | | | | | | |
Ocak –set üstü | | | | | | |
Ocak+fırın | | | | | | |
Tost makinesi | | | | | | |
e. kızartma makinesi | | | | | | |
Fritöz | Tefal (actifry) 430TL | | | | | |
M. robotu (çoklu) | | | | | | |
Rondo | Philips ron+blender HR1372 160TL | | | narenciye sıkacağı arzum 60 TL | | |
Mikser | | | | | | |
Blender | | Braun 150TL | | | | braun 185.00 |
Kettle | | | | | | |
Çaycı | Metal 100TL | | | türk kahve makinası hisar 50 tl. | | |
Yemek takımı misafir | | | Hisar set: tencere takımı ,bone china yemek takımı , çaydanlık,çatalbıcak takımı,cezve takımı, düdüklü tencere : 2,400,00 tl Günlük kahvaltı 50TL | 1400 bernardo | | hisar 2.185 |
Yemek takımı günlük | ? kişi paçi 100TL | bernardo camellia 400TL | tantitoniden 700 | porland kahvaltı+günlük takımı 420 tl karaca tencere ve günlük yemek takımı 320 TL | | |
Kahvaltı takımı kişi | | kahvaltı Karaca 90TL | | | ||
Çatal-kaşık bıçak takımı misafir | | | bernardo 600 TL + hediye kahvaltı takımı cezve | | Hisar 872.00 | |
Çbk tk günlük | Bievin sapı deri gör. 6 kişi 59TL | Berghoff 108 TL | | | | |
Tencere seti | Seramik 300TL | Hisar domino çelik 350TL +3 lü sahan seti | Amvay komple aile seti 1500 | en büyük parça hisar1600 tl düdüklü tefal 500 tl | | |
Tava seti | | | | esse'den 160 TL Seramik pilav tenceresi ve seramik tava | | hisar kuucuk sahan tavalarim 3 tane 110.00 |
Cezve seti | | | | | | |
Çaydanlık | | | | | | jumbo caydanlik seti.460.00 |
Su seti | | Bernardo kadeh 150TL IKEA meş. 60TL | | | | |
Çay seti | | | +yemek takımı + küçük tencere hisar 500TL | | | |
Kahve/nesk. fincanı kupa | | | | 6 kişi. kervan mağ. 150TL | | |
Borcam-saklama k.-kavanoz | | 100TL | Tupper 750 tl | Ivır zıvırlar 200 tl | 250-300 tl | |
Fırın tepsisi/kalıp-salata kasesi vb | | 100TL | | Tupper vs 250 TL | | |
Baharat takımı | Biev mıknatıslı model 50 TL | (+ekmek kutusu ve kavanoz) Brabantia 165 TL | | Markafoniden 12 p. 24TL | | |
Servis+masa örtüsü+peçete (Yemek masası için) | | | | 30TL | | |
Mutfak halısı | | | | | | |
Mutfak perdesi | | | | | | |
Bornoz takımı | Taç bambu 250TL | | linens bornoz 250 tl | | | |
Havlu | | | | 40TL | trendyoldan 80 tl | |
Banyo sabunluk askı vb | | | | | | |
Klozet takımı | | | | | | |
Saç kurutma makinesi | | | | | | |
Ütü | Philips kazanlı 470TL | | | | | philips .450.00 |
Ütü masası | Esse 130TL | | | | | |
Çamaşır askılığı | Esse Metal gör. 60TL | | | | | |
Yatak örtüsü | | Linens 225 | | Markafoniden 200TL | | |
Nevresim takımı Uyku seti Kapitone set vs | Taç pamuk-saten 3tane 264TL | 5 tane taç, sarev, e. home | taç pamuklu saten 130 | polo pamuk saten 80 damat pamuk saten 80 2x pamuk saten 120 TL | özdilek uyku seti 240 tl- sarev pamuk saten nev. 300 tl- linens nev.2 tane 220 tl- iki nevresim 150 tl | tac.pamuk saten nevresim.210.00x5= 1.050 TL |
Yorgan-yastık | | Taç m.fiber yorgan 2 tane | Toplam yaklaşık 1000TL (mutfak için ıvır zıvırlarla birlikte) | | | kaz tuyu 2şer 750 +300 |
Pike | | | | | | |
Battaniye | | 3 battaniye (bu grup 1000TL) | polodan 50 sesliden 2 tane 50 | | ozdilek battaniye 85.00 | |
3+1 ev için diğer perdeler | | | | | | |
TOPLAM | Mer_ali için: 2373 | Angelanil için toplam: 2898 | LPGLi_FeRRaRi için toplam: 4.080 | Snmonr için toplam: 5744 | fragaria_vesca için toplam: | ebrumm için toplam: 8.642 tl |
Son düzenleme: