çeyiz için kaç tava???

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
kızlar yakın bi zmanda tavlarmı alıcam ama tava setlerinin boyutları istediğim gibi olmadığından teker teker kendm alıp takım yapıcam
24, 28 26(wok) ve 24(pilavlık tencere) ebatlarında tavalardan alıp set yapmayı düşünüorm bunlar dışında hisar tencelerimin büyük çelik tavası ve 3 lü sahan seti var
bide öle gezerken gördüğüm çiçekli tavalarla mudodan aldığım kalpli tavam var sizce bunlar yeterli midir..annem wok tava gereksiz büyük tavada aynı işi görür gereksizkalabalık yapma dedi ama kararsızım..fikirlerinizi bekliorm kızlarr
Eki Görüntüle 332702
Eki Görüntüle 332701

bence yeterli canım senin tavaların yani daha fazlasına gerek yok yani
mesela ben bir tane tava seti alırım hani şu 3lü 5li olanlardan zaten bi tanede teflon tencere takımında olucak bi tane de krep tavası aldımı tamam işte

aaa ben krep tavasını unuttum ama acaba büyük tavamda aynı işi görmezmi ki çok amaçlı yaptm bende o tavayı
sos tavası da almıcam sanırm günlk tencere takımımın içinde olucak çünkü başka tava çeşidi de gelmio aklıma:s
sen de wok tava alma diosn yani

aa ben wok tavayı unutmuşum kız al al bende alıcam bak ondan unutmuşum yani sonra fajita falan yapmak istersem nerde yapıcam yani
krep tavasıda al bence çünkü derin tavada ya da başka tavalarda zor oluyor krep yaa
peki bişi sorucam şu seramik tavaların ne gibi bir işlevi var:44:

cnm bunlar teflon gibi sağlıksız deiller.. az yağda çok lezzetli yemekler oluomus ayrıca temizliği de çok kolaymıs duyduğuma göre

kalpli tavamı mudodan almıstm kızlar ama su an evimister sitesinde de satışta ordan temin edebilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…