- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
-
- Konu Sahibi atlasirmak
bulaşık makınası ve camasır makınası icinde önerır mısınız fırınımı zaten aldımBosh' tançok memnun kaldım ben. Fırın için önerebilirim. Buzdolabı da aynı şekilde başarılı.
Çamaşır makinası hotpoint ariston. Ben beyaz eşyada bosh ve bu markayı tercih ederim. Çamaşır makinası şu dijital ekranlı olanlar çok kullanışlı hem de çok seçenek var memnun kaldım.bulaşık makınası ve camasır makınası icinde önerır mısınız fırınımı zaten aldım
samsung hakkında düşüncelerınız varmı bır bılgınızÇamaşır makinası hotpoint ariston. Ben beyaz eşyada bosh ve bu markayı tercih ederim. Çamaşır makinası şu dijital ekranlı olanlar çok kullanışlı hem de çok seçenek var memnun kaldım.
Hiç kullanmadım canım bilgim yoksamsung hakkında düşüncelerınız varmı bır bılgınız
çok teşekkürler cok sagolunHiç kullanmadım canım bilgim yok
Benim tum beyaz esyalarim profilo. Yerli uretim ve uygun fiyatindan dolayi tercih etmistik. Bosch'la ayni fabrikada uretildikleri, profilonun ic pazara boschun disariya gonderildigini soylemislerdi ne kadar dogru blmyorum ama ben 3 yildir kullaniyorum profiloyu cok memnunum hic ariza olmadi. Camasir makinesi ve bulasik makinesinin temizligi gayet iyi. Servisleri de cok iyi ilgililer. Tavsiye edebilirimannem ve sevdıgım bır ablada bosh önerdi beyaz esyada
annem profilo setüstü ocak almıştı ama bir süre kullanınca elektrikliydı cakmagı bozuldu cakmakla kendımız yakıyoruzBenim tum beyaz esyalarim profilo. Yerli uretim ve uygun fiyatindan dolayi tercih etmistik. Bosch'la ayni fabrikada uretildikleri, profilonun ic pazara boschun disariya gonderildigini soylemislerdi ne kadar dogru blmyorum ama ben 3 yildir kullaniyorum profiloyu cok memnunum hic ariza olmadi. Camasir makinesi ve bulasik makinesinin temizligi gayet iyi. Servisleri de cok iyi ilgililer. Tavsiye edebilirim
bosh mağazasına gittik
9 kg çamaşır makinesi 1600 tl
bulaşık makinası 1090 tl
ütü 130 tl
elektrik süpürgesi 1100 tl
bunları aldık
sagol canım cok tesekkür ederim hayırlısıyla inşallah nişan yapıldı nişanımda 6500 tl para birikti 26 tane çeyrek altın biriktihayırlı uğurlu olsun canım .güle güle kullanırısın inşallah
elektrik süpürgen bana biraz pahalı geldi.
bunlardan hangisini sen aldın? yani kız tarafı erkek tarafı ayrımı yapıyor musunuz bilmiyorum ama
hotpoint aristondan memnun musunuz acaba? bende bu 1-2 hafta içinde alacağımda bir tane beğendim emin olamıyorumÇamaşır makinası hotpoint ariston. Ben beyaz eşyada bosh ve bu markayı tercih ederim. Çamaşır makinası şu dijital ekranlı olanlar çok kullanışlı hem de çok seçenek var memnun kaldım.
Evet canım memnunum, kullanıyorum çok program çeşidi olması çok güzel 1400e almıştık.hotpoint aristondan memnun musunuz acaba? bende bu 1-2 hafta içinde alacağımda bir tane beğendim emin olamıyorum
bugün bulaşık makinami hotpoint aldım bakalım.Evet canım memnunum, kullanıyorum çok program çeşidi olması çok güzel 1400e almıştık.
Bosh' tançok memnun kaldım ben. Fırın için önerebilirim. Buzdolabı da aynı şekilde başarılı.
Çamaşır makinası hotpoint ariston. Ben beyaz eşyada bosh ve bu markayı tercih ederim. Çamaşır makinası şu dijital ekranlı olanlar çok kullanışlı hem de çok seçenek var memnun kaldım.
Benim tum beyaz esyalarim profilo. Yerli uretim ve uygun fiyatindan dolayi tercih etmistik. Bosch'la ayni fabrikada uretildikleri, profilonun ic pazara boschun disariya gonderildigini soylemislerdi ne kadar dogru blmyorum ama ben 3 yildir kullaniyorum profiloyu cok memnunum hic ariza olmadi. Camasir makinesi ve bulasik makinesinin temizligi gayet iyi. Servisleri de cok iyi ilgililer. Tavsiye edebilirim
bugün bulaşık makinami hotpoint aldım bakalım.
çaaşırda Lg ile hotpoint arsında kaldım karr vremedm onu da 2 hafta içinde seçeceğim. Allah'ım utandırmasın