çeyiz için beyaz eşya tavsiyelerine ihtiyacım var

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
kızlar merhabaa nişanı hayırlısıyla çok şükür atlattık cuma günü babam calısmaya sehir dısına gıdecek o gıtmeden biran önce beyaz eşyayı alalım dıye düsündük ben simferden elektrıklı mini fırın aldıım ve setüstü ocak aldım aynı sekılde simferden bunları kendım aldıgım ıcın markaya önem göstermedım ama buzdolabı çamaşır makınası ve bulasık makınasını saglam güzel garantısı ıyı olan bırsey almak istiyorum tavsıyelerınızı alabılır mıyım

Bosh' tançok memnun kaldım ben. Fırın için önerebilirim. Buzdolabı da aynı şekilde başarılı.

bulaşık makınası ve camasır makınası icinde önerır mısınız fırınımı zaten aldım
Çamaşır makinası hotpoint ariston. Ben beyaz eşyada bosh ve bu markayı tercih ederim. Çamaşır makinası şu dijital ekranlı olanlar çok kullanışlı hem de çok seçenek var memnun kaldım.

Çamaşır makinası hotpoint ariston. Ben beyaz eşyada bosh ve bu markayı tercih ederim. Çamaşır makinası şu dijital ekranlı olanlar çok kullanışlı hem de çok seçenek var memnun kaldım.
samsung hakkında düşüncelerınız varmı bır bılgınız

annem ve sevdıgım bır ablada bosh önerdi beyaz esyada
Benim tum beyaz esyalarim profilo. Yerli uretim ve uygun fiyatindan dolayi tercih etmistik. Bosch'la ayni fabrikada uretildikleri, profilonun ic pazara boschun disariya gonderildigini soylemislerdi ne kadar dogru blmyorum ama ben 3 yildir kullaniyorum profiloyu cok memnunum hic ariza olmadi. Camasir makinesi ve bulasik makinesinin temizligi gayet iyi. Servisleri de cok iyi ilgililer. Tavsiye edebilirim

bosh mağazasına gittik
9 kg çamaşır makinesi 1600 tl
bulaşık makinası 1090 tl
ütü 130 tl
elektrik süpürgesi 1100 tl
bunları aldık

annem profilo setüstü ocak almıştı ama bir süre kullanınca elektrikliydı cakmagı bozuldu cakmakla kendımız yakıyoruz

bosh mağazasına gittik
9 kg çamaşır makinesi 1600 tl
bulaşık makinası 1090 tl
ütü 130 tl
elektrik süpürgesi 1100 tl
bunları aldık

hayırlı uğurlu olsun canım .güle güle kullanırısın inşallah

elektrik süpürgen bana biraz pahalı geldi.
bunlardan hangisini sen aldın? yani kız tarafı erkek tarafı ayrımı yapıyor musunuz bilmiyorum ama

sagol canım cok tesekkür ederim hayırlısıyla inşallah nişan yapıldı nişanımda 6500 tl para birikti 26 tane çeyrek altın birikti
nişan parası kız tarafına yanı benım aıleme verıldı esya alınsın dıye

waaaoooowww maşallah hiç böyle bir şey duymamıştım. bizde sadece oğlan tarafı set takar o kadar. ki bende de öyle oldu .
bu altınla ve parayla tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla alabilrisin zaten ne güzel

hotpoint aristondan memnun musunuz acaba? bende bu 1-2 hafta içinde alacağımda bir tane beğendim emin olamıyorum

Bosh' tançok memnun kaldım ben. Fırın için önerebilirim. Buzdolabı da aynı şekilde başarılı.

Merhaba, bosch buzdolabı ve hotpoint çamaşır makinenizden hala memnunsanız model kodlarını öğrenebilir miyim acaba ?

Merhaba model kodlarını yazabilir misiniz rica etsem profilo bana da daha uygun geldi de:)

bugün bulaşık makinami hotpoint aldım bakalım.
çaaşırda Lg ile hotpoint arsında kaldım karr vremedm onu da 2 hafta içinde seçeceğim. Allah'ım utandırmasın

Kullandınız mı çamaşır makineninizi memnun musunuz? Modelini yazabilir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…