• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz için battaniyeeeee

bebekprenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
1.439
437
148
36
İstanbul
kızlar hangi marka battaniye alınır kaç tane alınır ve % kaç pamuk olsun & kaç akrilik olsun yardımmmmmm istiorum =)

mesela şuan evim.nette dinarsu var ve lacivert kenarları saten olanı çok sevdim alsam mı ?
bi de sarevde beğenmiştim eminönünden alcam onu da başka öneri var mı bayanlar??

canım benim de fazla bilgim yok ama fikrimi bi söyleyim dedim.. hep söylüyorum burada ablamı ablam tüm nevresim takımlarını bornozları havluları battaniyeleri taç özdilek karışık aldı ve taç tan çok memnun bende daha almadım ama alırsam kesinlikle battaniyeleri taçtan alacağım bak kaç kere yıkandı hiç bir şeyleri yok yani önerebileceğim sadece taç .....

ben 2 ad. çk , 1 ad. de tk aldım. çift kişilikler taç ve mink, tek kişilik olanda merinos üçünün de desenine aşık olarak aldım pek araştırmadım.

Her konuda bi eksimiğiz olduğu gibi battaniyemde yok henüz.. dinarsu, dormina, taç, merinos aklıma geldi. bunlara bakıcam bende. olursa indirimler paylaşırız ama ben yerinde alıcam nette dokunmadan alamam.. 50 tl ye düşse 2-3 adet alsam yeter sanırım :)
çok cimri oldum yaaa...

Selamlar kızlar ben de battaniyelerimi tamamladığımı sanıyorum:)
Benim önceliğim akrilik oranı oldu kalın ve kullanışlı battaniyeler istiyordum kalınlıklarına baktım. İlk olarak Dinarsu'ydu sanırım %85 akrilik olandan aldım, 65'e almıştım onu. Ama oldukça kalın ve yumuşacıktı, desensiz düz renklerdendi ama kullanımı açısından aldım.
Geçen hafta da Kürkçü Han'dan 1 tv battaniyesi diye geçen pamuk battaniyelerden aldım(45'e)-desenine bayıldığım için aldım- bir de Özdilek'in yine %85 akrilikli olan battaniyelerinden aldım o da kalın ama Dinarsu kadar kalın değil ama desenli güzeldi onu da 80'e aldım. Umarım yardımcı olabilimişimdir..

Benim önceliğim akrilik oranı oldu kalın ve kullanışlı battaniyeler istiyordum kalınlıklarına baktım. İlk olarak Dinarsu'ydu sanırım %85 akrilik olandan aldım, 65'e almıştım onu. Ama oldukça kalın ve yumuşacıktı, desensiz düz renklerdendi ama kullanımı açısından aldım.
Geçen hafta da Kürkçü Han'dan 1 tv battaniyesi diye geçen pamuk battaniyelerden aldım(45'e)-desenine bayıldığım için aldım- bir de Özdilek'in yine %85 akrilikli olan battaniyelerinden aldım o da kalın ama Dinarsu kadar kalın değil ama desenli güzeldi onu da 80'e aldım. Umarım yardımcı olabilimişimdir..

zahmet olmazsa fotolarınıda koysan bizede fikir olur model açısından :30:

evet canım yardımcı oldun tabi ki bende kürkçü hana vee genel olarak eminönüne bakacağım , 2-3 tane yeter die düşünüyorum sarev e baktın mı peki onun da kevin die bi modeli var internette ama dokunmadan almak istemiyorum ve yıkanınca da yumusaklıgı kalsın ıstıorum :)

Öncelike Sarev'i aradım ama Kürkçü Han'da göremedim, sonra da peşine düşmedim istediğim gibi bulmuşken aldım o gün:)

Bordo olan desensiz, aylar önce başka bir şehirde annemle sadece yün oranı ve kalınlığına bakarak aldığım Dinarsu Battaniyem, Lila rengi olan Özdilekin yine %85 akrilik battaniyesi, güllü gibi deseni görünen ince olansa tv battaniyesi gerçek deseni fotoğraftan daha güzel koyu pembe-gri tonlarında annemle ortak beğendiğim nadir ürünlerden oldu;) $20130413_220257.webp$Özdilek ÇK Battaniye.webp
$20121118_180806.webp

Son düzenleme:
bende mink premium modellerinden aldım iki tanee ..mink i öneririm arkadaş tavsiyesi üzerine aldım ve yumuşacıktıı..modelleri de çook güzell...

Back
X