Çeyiz için abiye yatak örtüsü almak gerekli midir???

smy34

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
65
22
18
34
İstanbul
Selam kızlar, internetten abiye yatak örtüsü modellerine bakıyorumda kimisi çok süslü püslü çeyiz serilirken kullanılıyormuş. Onun haricinde kullanılır mı günlük olarak ya da kullanan var mı ? Annem al diyor mevlütlerinde falanda kullanırsın diyor kararsız kaldım almak konusunda siz ne dersiniz

ben aldım ama ne zaman kullandım bi ilk aylarda bi gelin mevlüdünde bide oğlumun mevlüdünde şimdi dolap üstünde bekliyı :)

annem banada aynısını yaptı
ama ben naptım incili kibar bir pike takımı aldım çarşafları satendi. pike zaten yatak örtüsü gibi hatta üzerimize örtmeye kıyamadım kaldırdım sende öyle bişe yap. hem günlükde sık hem mevlüde çeyize giden bir takım al

Ben de almadım onun yerine pudra pembe renkte pulları olan bi yatak örtüsü aldım normalde misafir gelince örtüyorum onun dışında çalıştığımdan çekiyorum pikeyi çıkıyorumkaldı ki pahalı geldiler bana bende bakmıştım evlenirken. ona vereceğim parayla kaç takım nevresim alırım

resimli bi örnek verirmisin canım yada marka önerisi gibi

bende incili pike takımı aldım pazar günüde çeyizlerm serildi gayet güsel oldu diğreleri çok abartı ya ve kullanışsız birsürü yer kaplıyor bence kullanışlı bişey al

Ben almak için gittiğimiz anda sevmedim onları ancak Karaca 'nın Tuğçe diye saten bi seti var o çok hoşuma gitmişti onu aldım :)

Evlilik seti nasıl canım? Ben de böyle örtüleri sevmiyorum ama Fransız işi olanlar çok kibar oluyor ,sade.. Onlardan alabilirim.
bu canım ben çeyizime yatak örtüsü yerine bunu aldım iki takımdan oluşuyor fransız dantelli saten kumaş:)

Bence de gereksiz, mutluhatun gibi bir şey al. Ben güzel bir yatak örtüsü alacam o kadar... Hem hoş olur hem kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…