Selam kızlar, internetten abiye yatak örtüsü modellerine bakıyorumda kimisi çok süslü püslü çeyiz serilirken kullanılıyormuş. Onun haricinde kullanılır mı günlük olarak ya da kullanan var mı ? Annem al diyor mevlütlerinde falanda kullanırsın diyor kararsız kaldım almak konusunda siz ne dersiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çeyiz için abiye yatak örtüsü almak gerekli midir???
- Konu Sahibi smy34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
al o zaman sonra koyarsın bi köşeye yada al anne kullan dersinBenimde pek alasım yok lakin valideye söz geçiremiyorum kii
- 23 Ağustos 2011
- 1.328
- 1.430
- 133
- 35
annem banada aynısını yaptıSelam kızlar, internetten abiye yatak örtüsü modellerine bakıyorumda kimisi çok süslü püslü çeyiz serilirken kullanılıyormuş. Onun haricinde kullanılır mı günlük olarak ya da kullanan var mı ? Annem al diyor mevlütlerinde falanda kullanırsın diyor kararsız kaldım almak konusunda siz ne dersiniz
ama ben naptım incili kibar bir pike takımı aldım çarşafları satendi. pike zaten yatak örtüsü gibi hatta üzerimize örtmeye kıyamadım kaldırdım sende öyle bişe yap. hem günlükde sık hem mevlüde çeyize giden bir takım al
- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
annem banada aynısını yaptı
ama ben naptım incili kibar bir pike takımı aldım çarşafları satendi. pike zaten yatak örtüsü gibi hatta üzerimize örtmeye kıyamadım kaldırdım sende öyle bişe yap. hem günlükde sık hem mevlüde çeyize giden bir takım al
resimli bi örnek verirmisin canım yada marka önerisi gibi
hahhhahhyss iyi fikiral o zaman sonra koyarsın bi köşeye yada al anne kullan dersin
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Hiç bi kuvvet bana o yatak örtülerinden aldıramaz :)
ben onun yerine evlilik seti aldım
Evlilik seti nasıl canım? Ben de böyle örtüleri sevmiyorum ama Fransız işi olanlar çok kibar oluyor ,sade.. Onlardan alabilirim.
- 13 Şubat 2013
- 386
- 153
- 63
Ben almak için gittiğimiz anda sevmedim onları ancak Karaca 'nın Tuğçe diye saten bi seti var o çok hoşuma gitmişti onu aldım :)Selam kızlar, internetten abiye yatak örtüsü modellerine bakıyorumda kimisi çok süslü püslü çeyiz serilirken kullanılıyormuş. Onun haricinde kullanılır mı günlük olarak ya da kullanan var mı ? Annem al diyor mevlütlerinde falanda kullanırsın diyor kararsız kaldım almak konusunda siz ne dersiniz
- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Evlilik seti nasıl canım? Ben de böyle örtüleri sevmiyorum ama Fransız işi olanlar çok kibar oluyor ,sade.. Onlardan alabilirim.
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
bu canım ben çeyizime yatak örtüsü yerine bunu aldım iki takımdan oluşuyor fransız dantelli saten kumaş:)
İşte ben de böyle bir şeyler istiyorum canım, seninki çok şık güle güle kullan :)
- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
çok teşekkür ederim canımmİşte ben de böyle bir şeyler istiyorum canım, seninki çok şık güle güle kullan :)
bende incili pike takımı aldım pazar günüde çeyizlerm serildi gayet güsel oldu diğreleri çok abartı ya ve kullanışsız birsürü yer kaplıyor bence kullanışlı bişey al[/QUO
hangi markanın kini almıştınız acaba
Benimde pek alasım yok lakin valideye söz geçiremiyorum kii
Valide alsın o zaman :) Bence çeyizdeki en gereksiz şeylerde başı çeker yani....