How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çeyiz hazırlıklarıı

mihrihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
202
43
118
hanımlar merhaba, düğüne yaklaşık bir iki sene var ama ufaktan başlasam diyorum. Modası geçmeyecek neler alabilirim mutfak eşyası ev tekstili fark etmez bir yerden başlamak istiyorum artık. sizler neler alarak başladınız?

öncelikle tez zamanda sevdiğine kavuşman dileğiyle canım.ben ilk önce ceyiz setlerinden aldim shaferin ceyiz seti bide kahvalti takimi ekledim valla 4sene aldim ama hala satiliyo aldigim modeller begen yeter modasi gecse bile farketmiyo icine sindikten sonra

canım hayırlısı olsun inşallah:)çok güzel yapıyosun bende senin gibi başladım seneye düğün olucak inşallah bende almaya başladım ama sana bi tablo yapmanı öneririm o şekilde çok daha iyi olur:)çeyiz seti al bence yemek takımı tencere seti falan ama en uygun ay anneler günü zamanı oluyo benim araştırabildiğim kadarıyla,aldıktan hemen sonra aç bak hemen değiştir problem olursa,nevresim takımı,yorgan,havlu bunları al sonra canım eskimez yani bir şey olmaz yeni modeller çıksın öyle alıyım dersen her şeyini düğününe yakın al:)

mutuluklar dilerim caım. benimde seneye düğünüm. ben de önceleri para biriktirim düğüne yakın alıayım dedim. ama düğün telaşına ne ara beğenecem de alacam diye düşünüp almaya bşlaaım. benim için de modasının geçmemesi öneliydi. ben ilk olarak bernardodan çeyiz paketi aldım. kii ççook çok uygundu fiyatı bence. evimde koymaya yerim yok diye depolarında uruyor. üstelik 5 yıl garantisi var. düğünüme yakın almaya gittiğimde isterem değiştirebiyorum. çok cazip bir teklifti. hemen aldım. pakete günlük yemek takımı+çaydanlık, misafir yemek, çelik set , vardı. sadece çatal takımlarım yok. şimdi onları alacağım. kayınvalidem yaptı ama ben yine de bir sürü havlu aldım. misafir bornozu aldım. indirmdeydi diye. ıvır zıvır sofra düzenleme şeyleri aldım .. bence yemek takımıyla başla derim. baya bir rahatlık oluyor bence.

merhaba arkadaslar :) ben de seneye evlenmeyi düşünüyorum inşllah da hiç ama hiç çeyizim yok işin açıkçası biraz paniğim bu konuda... herkes farklı markadan şikayetçi.. yemek takımı ve çatal kaşık takımını bi an önce alayım diyorum araştırdm aryıldız almaya karar verdim marka hakkında bilgisi olan var mı? ya da ne tavsiye edersiniz ?

merhaba arkadaslar :) ben de seneye evlenmeyi düşünüyorum inşllah da hiç ama hiç çeyizim yok işin açıkçası biraz paniğim bu konuda... herkes farklı markadan şikayetçi.. yemek takımı ve çatal kaşık takımını bi an önce alayım diyorum araştırdm aryıldız almaya karar verdim marka hakkında bilgisi olan var mı? ya da ne tavsiye edersiniz ?

merhaba canım. valla annem 30 yıldan fazla aryıldız kullanır. hiç de bir sıkıntısı yok. bence çok da illa şu marka olmalı diye bir şey yok. milyarlar vermeyi düşünmüyorum. birkaç bakındım nehirin modelleri güzel. önemli olan kaşığı eline aldığında ağır olmasıymış. sonuçta hepsinin garantisi oluyor.:49:

merhaba canım. valla annem 30 yıldan fazla aryıldız kullanır. hiç de bir sıkıntısı yok. bence çok da illa şu marka olmalı diye bir şey yok. milyarlar vermeyi düşünmüyorum. birkaç bakındım nehirin modelleri güzel. önemli olan kaşığı eline aldığında ağır olmasıymış. sonuçta hepsinin garantisi oluyor.:49:

teşkkür ederim canm içim rahatladı :)

tencere takımı,cezve takımı,çaydanlık takımı,çatal bıçak takımıyla başlıyabilirsin zevkine kalmış.elektronik cihaza fazla girme evlenmeye yakın alki garantisi bitmesin.

ben az yer kapladığı ve muhafazası daha az zahmetli olduğu için ev tekstilinden başlamıştım. ilk önce nevresim pike ve havlu grubunu halletmiştim. tüm ev tekstilleri bitince mutfağa geçtim. kendine bir liste yap, neler alacaksın, kaçar tane alacaksın belirle, not ala ala yap alışverişlerini, daha sonradan ne almıştın ne renkti vs. unutmazsın.

bencede önce büyük başlardan başlamalısın,yemek takımı,kahvaltı takımı,tencereseti,bornozlar falan filan.Erken başlaman çok iyi olmuş tarih yaklaştıkça farketmeden strese giriyor,eli ayağı dolaşıyor insanın.İstanbuldaysan kesinlikle eminönüne bakmanı tavsiye ederim.Piyasadakinin çok altına aynı markaları bulursun.Ivır zıvır,dekorasyon,mutfak araç gereçleri kısmını en sona bırakırsın.Ben evlendim hala mutfağa birşeyler almaktan vazgeçmiyorum :DBu ıvır zıvır cicili bicili olan eşyalar için kanca ev ve biev markalarına bir bak istersen.Ben en son evidea sitesinden mutfak gereçleri aldım baya :D

http://admalzede.blogspot.com.tr/2015/02/mutfakta-alisveris-zaman-evideacom.html

Back