çeyiz hazırlıkları !!!!! :@

EvLi_MutLu_UmutLu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
112
71
merhabalar;
çeyizim için ütü, blender seti, tost makinesi, elektrik süpürgesi alacağım ; fakat marka konusunda kararsızım yardımcı olabilir misiniz?

merhabalar;
çeyizim için ütü, blender seti, tost makinesi, elektrik süpürgesi alacağım ; fakat marka konusunda kararsızım yardımcı olabilir misiniz?

Yani aslında kullanan kişiler sana çok daha iyi tavsiyelerde bulunabilirler ancak belki fikir olur.Bende çeyizime bunları aldım.

Ütüm Tefal , El blender seti barun, tost makinam Arçelik.( Buzdolabım ve bulaşık makinam arçelik siyah cam kapaklı olduğu için takımı bozmadım)

Eki Görüntüle 802403 $Blendr.jpg $Arcelik-K-2369-Tost-Gril-Makinesi__61573582_0.jpg

merhabalar;

Öncelikle hayırlı olsun. Ben ütümü Tefal, blender setimi Arzum, tost makinesini Korkmaz aldım.Elektrik süpürgemide Arçelikten alacağım. Philips'in ütülerinin de çok iyi oldugunu duydum ama ben ütümü aldıgımdan philips'e bakmak için geç kalmış bulundum. Mesela korkmaz'Da baya kampanyalar oluyor onu takip edebilirsin. Tefal'e bakarken de özellikle alacagın şeyin üretim yerine menşei'ne filan bak çünkü artık çin malı çoğunlukta oldugunu gözlemledim tefalde bilgin olsun :KK66: Allah yardımcın olsun şimdiden hazırlıklarında :)

X