• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlıkları, yardımınıza ihtiyacım var kızlar :)

Ayy ben yazılanları görmedim çeyizle vs uğraşmaktan bakamadım buraya hiç :KK33:

canım selam, aldıkların çok gzel ozellkle mobilya secimlerin bir harika. Kettle olarak fakir in begendiğin modeli görünüş olarak güzel ama bence kalite acısından kenwood un çok benzer bir modeli var kırmızı ve tombik aynen böyle daha bile şık :) bide ona göz at istersen. hali olarakta bence ikincisi çok çok daha güzell nereden beğendin? ve koltuk takımı yemek odası sandalye bunların markalarınıda söyleyebilir misn canım çok zevkli buldm gerçekten :) güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin Allah hepimize :cool:

Aleykum selam Hoppa
Halı Kaşmir Utopıa serisi canım. Koltuk takımım Enza Home Venice serisi, Yemek odası Enza Piero serisi, Sandalyeyi evmanya dan aldık şuan ismini hatırlayamadım ama deri sandalyeler diye aratırsanız çıkar.
Amin, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:KK36:

Hepsi cok guzel. Mutlulukla huzurla kullan canim :KK68::KK68:

Sağol tatlım benim :KK60:

Heepsii harika güle güle kullanın :)

Çok teşekkür ederim :KK68:

Kızlar bu arada mutfak halısına karar veremiyorum bir yardımcı olun bana :KK43:

img1438910324574.jpg

Mutfağım böyle sizce hangi halı daha güzel olur.

Yukarıda olan Sanat halının etnik desenli halısını hol için de düşünüyorum ama mutfak için karar veremedim o_O

Aleykum selam Hoppa
Halı Kaşmir Utopıa serisi canım. Koltuk takımım Enza Home Venice serisi, Yemek odası Enza Piero serisi, Sandalyeyi evmanya dan aldık şuan ismini hatırlayamadım ama deri sandalyeler diye aratırsanız çıkar.

Eki Görüntüle 1600744

Yukarıda olan Sanat halının etnik desenli halısını hol için de düşünüyorum ama mutfak için karar veremedim o_O

Aa bence 2.harika olur. Mutfak beyaz ya kirmizi mor renkler hareket katar. Mutfagin da cok hosmus. Gule gule otur ;)

Aleykum selam Hoppa

Eki Görüntüle 1600744

İki halida cok guzel ama ilki ayni tonlarda seni skabilir ikincisi daha iyi canim halinin icindeki renklerden bi iki ufak tabloyla bence sahane olur :) mutfagin harika gule gule kullan cevaplarin icinde cok tesekkurederm :)

ben birinci halı diyorum, ikinci halı çok renkli dikkatin direk halıya çekilmesine sebep olur, ama 1 bütünlük sağlar diye düşünüyorum canım güle güle otur

Bende birinci halı daha uyumlu olgunu düşünüyorum. İkinci hali renk olarak uymuyor ama daha kullanışlıdır :) kir veya lekeleri göstermez

Ne güzel şeyler seçiyorsun yaa :rolleyes: ben senin bir konuda fikrini almak istiyorum Kafka saten yatak örtüsü aldın mı almadıysan ne düşünüyorsun..

ben birinci halı diyorum, ikinci halı çok renkli dikkatin direk halıya çekilmesine sebep olur, ama 1 bütünlük sağlar diye düşünüyorum canım güle güle otur

Bende birinci halı daha uyumlu olgunu düşünüyorum. İkinci hali renk olarak uymuyor ama daha kullanışlıdır :) kir veya lekeleri göstermez

Kızlar geç gördüm kusura bakmayın.
Yorumlarınız için teşekkür ederim:KK68:
1. halıyı aldım :KK37:

Ne güzel şeyler seçiyorsun yaa :rolleyes: ben senin bir konuda fikrini almak istiyorum Kafka saten yatak örtüsü aldın mı almadıysan ne düşünüyorsun..

Canım teşekkür ederim:oops:

Saten yatak örtüsü annem almıştı bana. Dış tarafı saten iç tarafı pamuk benimkisinin. Pek kullanışlı değil sanki. Bir gün yatağımda yatmak zorunda kaldım onları da öylesine sermiştik, saten kısmı çok terletiyor. Yatmak için kullanışlı değil ama sadece yatak örtüsü şeklinde kullanırım diyorsan hoş duruyor. Tabi benim yatak odama şekil itibariyle gitmiyor çok klasik kalıyor, yatak odana göre sen karar ver Hoppa

Kızlar geç gördüm kusura bakmayın.
Yorumlarınız için teşekkür ederim:KK68:
1. halıyı aldım :KK37:

Canım teşekkür ederim:oops:

Saten yatak örtüsü annem almıştı bana. Dış tarafı saten iç tarafı pamuk benimkisinin. Pek kullanışlı değil sanki. Bir gün yatağımda yatmak zorunda kaldım onları da öylesine sermiştik, saten kısmı çok terletiyor. Yatmak için kullanışlı değil ama sadece yatak örtüsü şeklinde kullanırım diyorsan hoş duruyor. Tabi benim yatak odama şekil itibariyle gitmiyor çok klasik kalıyor, yatak odana göre sen karar ver Hoppa

güle güle kullanın :)

Back
X