Ayy ben yazılanları görmedim çeyizle vs uğraşmaktan bakamadım buraya hiç
Aleykum selam
Halı Kaşmir Utopıa serisi canım. Koltuk takımım Enza Home Venice serisi, Yemek odası Enza Piero serisi, Sandalyeyi evmanya dan aldık şuan ismini hatırlayamadım ama deri sandalyeler diye aratırsanız çıkar.
Amin, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Sağol tatlım benim
Çok teşekkür ederim
Kızlar bu arada mutfak halısına karar veremiyorum bir yardımcı olun bana
Mutfağım böyle sizce hangi halı daha güzel olur.
Yukarıda olan Sanat halının etnik desenli halısını hol için de düşünüyorum ama mutfak için karar veremedim
canım selam, aldıkların çok gzel ozellkle mobilya secimlerin bir harika. Kettle olarak fakir in begendiğin modeli görünüş olarak güzel ama bence kalite acısından kenwood un çok benzer bir modeli var kırmızı ve tombik aynen böyle daha bile şık :) bide ona göz at istersen. hali olarakta bence ikincisi çok çok daha güzell nereden beğendin? ve koltuk takımı yemek odası sandalye bunların markalarınıda söyleyebilir misn canım çok zevkli buldm gerçekten :) güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin Allah hepimize
Aleykum selam
Halı Kaşmir Utopıa serisi canım. Koltuk takımım Enza Home Venice serisi, Yemek odası Enza Piero serisi, Sandalyeyi evmanya dan aldık şuan ismini hatırlayamadım ama deri sandalyeler diye aratırsanız çıkar.
Amin, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Hepsi cok guzel. Mutlulukla huzurla kullan canim
Sağol tatlım benim
Heepsii harika güle güle kullanın :)
Çok teşekkür ederim
Kızlar bu arada mutfak halısına karar veremiyorum bir yardımcı olun bana
Mutfağım böyle sizce hangi halı daha güzel olur.
Yukarıda olan Sanat halının etnik desenli halısını hol için de düşünüyorum ama mutfak için karar veremedim