• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığına başlandı. Aldıklarımı yüklüyorum yorum ve tavsiye

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Merhaba hanımlar ceyiz alışverişine basladim cok hoşuma giden şeyleri aliyorum bir yandan da büyük parçalar için para biriktiriyorum.
Bana tencere takimi markasi
Yemek yakimi markasi
Beyaz eşya markasi
bernardo nun desenlerini beğeniyorum, kullanan var mı?
Ve çeyiz setleri almak fuzuli mi daha mi uygun olur.
Yüklediklerime ve sorularıma yorum istiyorum
Screenshot_2017-11-09-14-56-06.webp
Screenshot_2017-11-09-13-59-41.webp

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-09-13-59-09.webp
    Screenshot_2017-11-09-13-59-09.webp
    5 KB · Görüntüleme: 210
  • Screenshot_2017-11-06-14-35-15.webp
    Screenshot_2017-11-06-14-35-15.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 170
  • Screenshot_2017-11-09-14-57-04.webp
    Screenshot_2017-11-09-14-57-04.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleme:
aldıklarınız gayet zarif, güle güle kullanın.. çeyiz alışverişi ilk başladığımda benim de çok hoşuma gidiyordu. arkadaşımla bir avm ye gidince o kıyafet alır ben zuccaciye gezerdim:)) ben hep parça parça aldığım için çeyiz setine gerek kalmadı. herşeyimi ayrı ayrı aldım. belki biraz daha fazla ödedim ama en azından daha gönlüme hitap eden şeyleri almış oldum. benim misafir ve günlük yemek takımım karaca. severek ve ekonomik aldım. tencere markası olarak korkmazı önerebilirim, bende de var. beyaz eşya ve küçük ev aletlerim henüz yok. hangi markadan alırım daha incelemedim. eğer hemen ev kurma telaşınız yoksa ve alışverişten de keyif alıyorsanız parça parça alabilirsiniz. ben bazen alışverişe çıkıp bir çay süzgeciyle dönüyodum, ondan bile mutlu oluyodum:KK48:

aldıklarınız gayet zarif, güle güle kullanın.. çeyiz alışverişi ilk başladığımda benim de çok hoşuma gidiyordu. arkadaşımla bir avm ye gidince o kıyafet alır ben zuccaciye gezerdim:)) ben hep parça parça aldığım için çeyiz setine gerek kalmadı. herşeyimi ayrı ayrı aldım. belki biraz daha fazla ödedim ama en azından daha gönlüme hitap eden şeyleri almış oldum. benim misafir ve günlük yemek takımım karaca. severek ve ekonomik aldım. tencere markası olarak korkmazı önerebilirim, bende de var. beyaz eşya ve küçük ev aletlerim henüz yok. hangi markadan alırım daha incelemedim. eğer hemen ev kurma telaşınız yoksa ve alışverişten de keyif alıyorsanız parça parça alabilirsiniz. ben bazen alışverişe çıkıp bir çay süzgeciyle dönüyodum, ondan bile mutlu oluyodum:KK48:
yemek tk+ tencere setleri (granit ve çelik)+ çatak bıçak tk olarak karaca aldık. şimdi de ufak ufak alıyorum hoşuma gidenleri :) çok zevkli gerçekten her şeyi alasım geliyor :) 8-9 ay önümde. her şeyi içime sineni almaya çalışıyorum :)

ilk çeyiz işlerine başladıgımda nerdeyse 2 ay sadece forumları gezip yorumları okumuştum :)
karacanın çelikleri hakkında olumlu şeyler okumadım hiç ama biraz da şans işi belki sizinkiler iyi çıkar..ama ben de karacanın yemek tkm,granit tencere tk, günlük yemek takımı ve çatal kaşık takımından oluşan setini aldım porselenlerinden memnun kalırız inşallah..:)
çeliklerim nerdeyse her markadan var..:)
bir çelik tencere takımım zwilling daha sonra bir tane de hisar aldım :) çatal bıçaklarda misafirlik hisar yine..ekstra karacanın verdigi de misafirlik olmuş oldu .. günlük çatal bıçak takımlarım narin ve nehir marka.. çelik çaydanlıklarım taç marka..cezve takımım korkmaz..böylece tüm çelik markalarını denemiş olacağım :)
tefal titanyum expertise 2 tane tava aldım..
bir sayfaları dolanın isterseniz kim ne almış..insan güzel fikir ediniyor:)

Hepsi çok güzel. Ama cam kesme panosu hiç kullanışlı değil. Çok beğenip almıştım şimdi süs gibi kenarda duruyor

Aldıkların çok cici. Çeyiz için alınan herşey biraz şans işi. :) Karaca çelik tencere çatal kaşık alıp memnun olanda var paslanıyor deyip memnun olmayanda. Ama şunu söylemek istiyorum yakın bir akrabamın eşi karacada çalışıyor . Kesinlikle çelik olan hiçbirşeyini önermedi. Sürekli paslandığını birçok müşterinin çelik ürünlerini geri getirdiğini parlatılmasını istediklerini söyledi. Çelik olarak Schaffer ve korkmazı önerdi. Beyaz eşya markası kesinlikle bosch. Çeyiz yaparken çeyiz seti almak daha mantıklı daha uyguna geliyor. Kendim tek tek içime sinerek aldım ama bu ayrılan bütçeye göre yapmalı tabiki sonra çok pahalıya gelebiliyor :) Yemek takımı karaca tercih edilebilir ama kabartmasız modellerinden . Evlenen arkadaşlarım kabartmalı modellerin zamanla aşındığını söyledİler gözümle görmedim ne kadar doğru bilemeyeceğim. Kendimde karaca büyük bir marka olduğu için karaca almış bulundum inci serisinden. Ev tekstilim kaliteli olsun yıllarca kullanayım dersen kesinlikle Taç. Çocukluktan kalma nevresim takımlarım hala sağlam tabi renklerinden hafif solma var ama 20 yıllık nevresimler o kadar olacak defalarca yıkandı..Sana kolaylıklar diliyorum canım. İçine sinen hangisiyle onu al. Neticede hepsi eskiyor zamanla hepsini yenilemeye başlıyoruz. Kolay gelsin :))

Aldıkların çok cici. Çeyiz için alınan herşey biraz şans işi. :) Karaca çelik tencere çatal kaşık alıp memnun olanda var paslanıyor deyip memnun olmayanda. Ama şunu söylemek istiyorum yakın bir akrabamın eşi karacada çalışıyor . Kesinlikle çelik olan hiçbirşeyini önermedi. Sürekli paslandığını birçok müşterinin çelik ürünlerini geri getirdiğini parlatılmasını istediklerini söyledi. Çelik olarak Schaffer ve korkmazı önerdi. Beyaz eşya markası kesinlikle bosch. Çeyiz yaparken çeyiz seti almak daha mantıklı daha uyguna geliyor. Kendim tek tek içime sinerek aldım ama bu ayrılan bütçeye göre yapmalı tabiki sonra çok pahalıya gelebiliyor :) Yemek takımı karaca tercih edilebilir ama kabartmasız modellerinden . Evlenen arkadaşlarım kabartmalı modellerin zamanla aşındığını söyledİler gözümle görmedim ne kadar doğru bilemeyeceğim. Kendimde karaca büyük bir marka olduğu için karaca almış bulundum inci serisinden. Ev tekstilim kaliteli olsun yıllarca kullanayım dersen kesinlikle Taç. Çocukluktan kalma nevresim takımlarım hala sağlam tabi renklerinden hafif solma var ama 20 yıllık nevresimler o kadar olacak defalarca yıkandı..Sana kolaylıklar diliyorum canım. İçine sinen hangisiyle onu al. Neticede hepsi eskiyor zamanla hepsini yenilemeye başlıyoruz. Kolay gelsin :))
çeyiz setimi karaca aldım. yemek takımı inci serisi, çelik tencere ve granit tencere. çatal bıçak takımı olmak üzere.. bakalım memnun kalıcak mıyız :)

Back
X