• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığım yardım lütfen...

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana
$8906426309258_0_2.webp$8906426309241_0_2.webp

bunları yeni aldım serwis kaşıkları Biev marka.

$IMG_0160.webp$IMG_0161.webp$IMG_0157.webp

bunlarda Royal bone china marka almakta kararsız kaldıklarım fincanlar...sizce hangiisi daha güzel? fiyatları biraz tuzlu 100 tl yoksa direkt alırıdm:)

$29616_ARCELIK-5847-NFY-02_large.webp

buda almak istediğimiz Arçelik 5847 NFY model bu nasıl sizce? buzdolabı bu olursa diğer eşyalarda arçelik olucak ama kararsızım birde marka takındım war :44:

almakta kararsız kaldıklarımı eklicem tekrar:) Arçelik in yanı sıra yemek takımını da Bone china istiyorum bu markayı kullanan arkadaşlarda bilgi werirse sewinirim..Allah kimseyi utandırmasın inş

Eki Görüntüle 537127 Eki Görüntüle 537128

bunları yeni aldım serwis kaşıkları Biev marka.

Eki Görüntüle 537129 Eki Görüntüle 537130 Eki Görüntüle 537131

bunlarda Royal bone china marka almakta kararsız kaldıklarım fincanlar...sizce hangiisi daha güzel? fiyatları biraz tuzlu 100 tl yoksa direkt alırıdm:)

Eki Görüntüle 537132

buda almak istediğimiz Arçelik 5847 NFY model bu nasıl sizce? buzdolabı bu olursa diğer eşyalarda arçelik olucak ama kararsızım birde marka takındım war :44:

almakta kararsız kaldıklarımı eklicem tekrar:) Arçelik in yanı sıra yemek takımını da Bone china istiyorum bu markayı kullanan arkadaşlarda bilgi werirse sewinirim..Allah kimseyi utandırmasın inş

3. fincan takımını beğendim

Tatlım bence altın işlemeli olan fincan takımı daha güzel ancak ben onu bir internet alışveriş sitesinde 60 yahut 70 lira küsür civarında görmüştüm. Sen nereden alacaksın bilmiyorum ama bence indirimleri takip edebilirsin, daha ucuza gelebilir...

Ben gümüş renkli fincan takımını beğendim

sade bi takım istiyosan 3,ağır bi takım istiyosan altın işlemeli olan:)bana sorarsan sade olan yani 3

Bende 3. fincanı begendim :) servis kaşıklarında çok şıkmış , buzdolabına gelince arçelik iyi bir marka degil biz sorun yaşadık çok

Fincan takımında 3. olanı beğendim...Buzdolabında ise arçelikte sorun yaşayan çok kişi var...Bosch öneririm ben çok memnunum...

Birde buzdolabında su tankı olanları tercih etme bence...İç kısımda kapak bölümünde çok yer kaplıyor :34::34:

Arçelikten çok şikayet var. Beyaz eşyada en iyi siemens bir de onun modellerine bakmanı tavsiye ederim.

buzdolapları ıcın su sebıllı olan modelelrde cok sıkıntı yasıolarmıs..boschtan dolap aldıgımızda satıcı bıle bıze almayın dıe uyardı..sebıllı modellerı önermıolar.arcelıgı bılmıorum yınede..kahwe fıncanlarıda 12 kısılıkse 100 lıra cok pahalı deıl cunku agır duruo tabı yınede sen bılırsın gule gule kullan

Kahve fincanlarında 3.model canım bence yalnız yemek takımlarının yanında 6-12 kişilik fincan takımlarıda oluyor beraberinde diye biliyorum ayrıca yeni evlilerin evine giderken muhakkak getiriliyor fincan takımı birsürü oluyor gelenleri bekledikten sonra al bence tabiki karar senin :) buzdolabında kesinlikle bosch :))

teşekkür ederim kızlar bilgileriniz için.... Allah herkesin yardımcısı olsun önce eş konusunda sonra eşya konusunda bide birikim olmayıncada zor:50:

beyaz eşya birazda sanş işi bence bizde boscdan memnun değiliz arçelikten çok memnun olan kişilerde var etrafımda bende eşyalarımı arçelik aldım şikayet sitelerini aç şikayet olmayan marka yoktur servis yönündende değerlendir bende 1. takımı beğendim 3. takım çok sade hep olan takımlar gibi

beyaz eşya şans işi. mesela bizim eski buzdolabımızı 20 küsür yıl kullandık.. arçelikti.. yeni aldığımızda arçelik ve 4 senedir kullanıyoruz.. aslında bütün eşyalarımız arçelik.. annem çamaşır makinesini çok sever değiştirmek istemez çok temiz yıkıyor diyor nezaman motoru durdu ozaman alıcam diyor. oda 16 senelik

Back
X