Çeyiz hazırlığı

English home'un nevresimlerini kullananlar var mı
Çarşaflarını alıyorum, soğuk suyla yıkamama rağmen birazcık çekiyorlar. Ama renk solması ya da esneme, kendini salma olmadı. Hoş, çok uzun zaman olmadı zaten.
Öte yandan 8 sene boyunca Taç marka 4 mevsim takımımı tepe tepe kullandım, ne rengi soldu ne başka bir şey. Yanlışlıkla domestos döküldü üstüne öyle bitti ömrü, daha götürürdü beni. (pikesini hala kullanıyorum)
1-2 tane paraya kıyıp alın derim, pişman olmazsınız.

English home'un nevresimlerini kullananlar var mı
nişanlıyım ben almadım çeyizime ama evde kullanıyoruz. 30 derece sıcaklıkta yıkayın, gayet uzun ömürlü olur. bir de annemin aynı markanın bambu takımı var o da çok güzel canım. ama yıkamada toz deterjan kullanmamak gerekiyor. sadece dediğiniz marka değil, çoğu tekstil ürününde. satıcı bana toz deterjanın kimyasal atık bıraktığını ve pütürcüklenmeye sebep olduğunu söyledi. yumuşatıcı da kullanmayın demişti.

bende çeyizime englısh homedan 3 nevresim aldım. daha kullanmadm ama severek aldım gerçekten iç açıcı modelleri var.zaten ölçüleride çok büyük olduğu için biraz çekmesinde mahsur olmaz gibi.
200x220 zaten büyük değil mi acaba. çift kişilik yatak kullanmadığım için bilemiyorum

English Home, Madame Coco gibi mağazalar indirim günlerini ve indirimli ürünleri mesajla bildiriyorlar oldukça da faydalı oluyor. Onların mesaj listelerine girebilirsiniz indirimli ürünler için.

English Home, Madame Coco gibi mağazalar indirim günlerini ve indirimli ürünleri mesajla bildiriyorlar oldukça da faydalı oluyor. Onların mesaj listelerine girebilirsiniz indirimli ürünler için.
aslında o indirime girdikleri tarihlerde ürünler zaten piyasa değerine satılıyorlar. yoksa bir pamuk nevresim takımı 200 küsür olamaz zaten %50+%50 indirim olunca 60-70e geliyor çift kişiliği. onun dışında da madame coca da her ürün genelde %50+%20 indirimli satılıyor. hep indirimde olan mağaza diye kendini tanıtıyor. yani bunlar hep aldatmaca. tabiki işimize geleni alıyoruz.

Elbette zararına satış yapacak değiller:) Mutlaka kâr edebilecek fiyatlardan satıyorlar. 60'tl'ye başka bir yerden de nevresim takımı alabilirsin. Ama English Home gibi markaların kendilerine özel desenleri ve renkleri oluyor. Sizi bilmem ama benim tarzıma çok uygun. Dolayısıyla dışarıdan 60'tlye çok da beğenmediğim bir takımı alacağıma English Home'un indirim zamanını takip edip oradan almak benim için daha uygun oluyor. Madame Coco'nun mağazalarına göre değişiyor. Özellikle outletlerde dediğiniz gibi hemen hemen herşey indirimli ama bazı mağazaları bildiğin harabe gibi. Her şey üst üste ve ben mesela Batıkent mağazasında altılı peçete takımını bile tamamlayamamıştım, herşeyden tek tek vardı.

yok canm bende alışveriş yapıyorum zaten zararına satsınlar demiyorum indirim diye kanmamak lazım demek istediğim.englısh homedan 3 nevresim 1 çarşaf ve yastık kılıfları aldım. zevkime çok uygun. renkleri çok güzel. pazarda da da aynı fiyat zaten.indirimi takip ediyorum. cocodan da 1 nevresim takımı aldım o da çok beğendiğimden. yoksa coca hep silik soluk renkler var. soluk mora mürdüm demişler. soluk pembeye de pudra.
indirim diye aldanmamak gerekli demek istedm zaten normal fiyatları.
ankaradasınız sanırım outlet hangi mağazada var.coco nun outleti miydi bahsettiğiniz?
ben cebeci outletten ferforje aldım 6.75 tl ye. normalde ferforjeler 80-90 tl. yüzde elli indirimde 45 olsa o bile pahalı benm için fotoyu atayım hatta. bu mumda 0.75 kr du outlette. sadece kenarları çok az kırıktı. şu an bir şey yok ama güzel şeyler yakalabilme imkanu oluyor.

Son düzenleme:
Ben de geçenlerde Coco'dan sekiz tane amerikan servis aldım. Ama şu dantel görünümlü olanlardan ve mor renkli. Beyaz örtünün üzerinde çok güzel duruyor. Onların ürünleri daha romantik görünümlü. English Home daha country tarzı.

evet bende cocodan banyo terliği, nihale, 1 nevresim aldım. o servisleri gördüm güzeldi. ama yemek takımımın henüz rengi belli değil diye almadım. 5 tl ydi dimi 4 tanesi.coco outlet mi sizin bahsettiğiniz?

evet bende cocodan banyo terliği, nihale, 1 nevresim aldım. o servisleri gördüm güzeldi. ama yemek takımımın henüz rengi belli değil diye almadım. 5 tl ydi dimi 4 tanesi.coco outlet mi sizin bahsettiğiniz?
Evet evet o dörtlü pakette satılanlardan. Batıkent Atlantis mağazasından aldım. Peçeteleri de kaliteliydi ama istediğim renkte sekiz tane çıkaramadım peçetelerden. Tek tek satılmalarının böyle bir kötü sonucu olabiliyor maalesef. Bir tane de eskitilmiş tepsilerden aldım.

outlet mi soruyorum görmedn sanırım canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…