Çeyiz hazırlığı

Ufak tefek mutfaktan baslarsin. Küçük ev aletleri tencere seti gbi gbi yatak odasinada uyku seti nevresim vs banyoyada havlu bornoz belli basli ana urunleri alin yeterli zaten evlendikten sonra bi ayaginiz zuccaciyede olacak 😂

Ben de catal kaşık bıçak takimi aldim 3500 e karacadan baska da bisey yok suan😁 bide ayıp olmasin gecelik, ic çamaşırı falan sipariş ettim😁 baska bisey yok suan

Cok zorlanmassanizda camasr mak. Bulasik mak. Onlari 2 ayda pesin alip indirimden faydalanabilirsiniz 2 ay sonra ceyiz alisverisinize bakarsnz ama mutlaka bi listeniz olsun hersey marka marka oldugundan en iyisi olmak zorunda degil

Kızımda ceyiz hazırlığına başladı bu yemek takımında aklımız karıştı ki ben internetten alışverile karışım çünkü porselen olunca parçalar kırık gelebilir diye öbür türlü bunu eve nasıl taşıyacağız, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ki geçen ay spagethiyi camdan saklama kapı kırık geldi tekrar geri yolladı internet cam konusunda güvenilir değil

Oda oda liste tutun mesela mutfaga kullanilacak belli baslı esyaları karacanin düğun setleri var onlar zaten yarisini hallediyo mutfak ve yatak odasi seti bardak canak kolay onlarida abartmayn ki az zamanıniz kalms cunkü düğünden sonra aaa bu unutulmus,aaa bunuda almamisim vs diyerek bi sekilde halloluyo bu arada en keyifli gunlerinizi stresle mahvetmeyin 🥰

Kızımda ceyiz hazırlığına başladı bu yemek takımında aklımız karıştı ki ben internetten alışverile karışım çünkü porselen olunca parçalar kırık gelebilir diye öbür türlü bunu eve nasıl taşıyacağız, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ki geçen ay spagethiyi camdan saklama kapı kırık geldi tekrar geri yolladı internet cam konusunda güvenilir değil
Gonderen magazaya veya kargo firmasina göre değisir diye düşünüyorum inretnet daha uygun cünkü magaza kirası olmuyor bilindik magazalari tercih edin ve aciklama kismina kirilan urunleri kabul etmeyeceginizi belirten bir not yazin

Çeyiz seti olarak alin. Daha uygun oluyor oarca parça alınca daha pahalıya denk geliyor tecrübe ile sabit ben parça parça aldım param oldukça ama hesap yaptığım zaman daha pahalıya denk geldi

Ben de catal kaşık bıçak takimi aldim 3500 e karacadan baska da bisey yok suan😁 bide ayıp olmasin gecelik, ic çamaşırı falan sipariş ettim😁 baska bisey yok suan
Camasir önemli 🤩 evin eksigi seneler gecsede bitmezz. Benim eşim hep derki 40 yaşina geldim ceyizim hic bitmedi hep ev esyası aliyoruz 😉

Ben karaca satan mağazaya gittim beğendim, cok güzel bir takım aldım, içinde kasik catal tencere tabak cogu sey var, 3500 e oradan alabilirsiniz cok güzeldi😊 ic çamaşırı da trenyoldan indirimli bakıyorum, tavsiye ederim😊

X