cnm resim çıkmadı ya nereye yükledn sayfa birde her fotodn 5 6 tane var laptop yok amaNormal ikinci el piyasasında 400 tl ye falan bulabilirsiniz ben 250 tl ye vereceğim resimlerini ekledim
ikidn fazla ya en az 5 tane her biri cnm isterdn özeldn at bana fotoyuHer fotodan iki tane çıkıyor düzeltemedim malesef siliyorum yine aynı .. Unutmuşum galiba ekleyeyim
Satılık Can'ım kullandım ama biraz 10 tl ye verebilirim resimde vücut kremleri losyonları falan var birkaç bişey alırsan baya uyguna gelirincandessence parfüm duruyor mu hala? ne kadar?
slmmm..versus parfüm ne kadarNokia lumia satılmıştır diğer ürünler satıştadır . Ürünlere fiyat eklemiyorum siz belirleyin fiyatları göndereyim ..
80 beden destekli kullanılmadı hiç laptopun garantisi bitti 2.5 yıl önce falan alındı evde boş boş duruyor dusütyenler kaç beden acaba casper laptop kaç senelik garantisi devam ediyor mu
Fiyat tekliflerinizi bekliyor :) fiyat konusunda pek bişey demiyorum artık özellikle birkaç ürün olunca oldukça düşük fiyatlar veriyorum 25 tl yi geçen ürün olmazslmmm..versus parfüm ne kadar
Spora giderken birkaç kez kullandım hiçbir sorunu yok 10 tlMerhaba siyah escahe çantanın kullanımı ve fiyatı ?