Çeyiz Hazırlığı Ndeniyle Tüm ürnlerde %50 indirm Çeyize yer açıyorm/satılmıştır

Vardı Elma kokusunu diyosun sanırım yanlış anlamadıysam şuan malesef yok olan parfümleri ekledim 212 sexy var resmi olmayan bi

evet elma kokusunu diyorum. :) bir sürü kozmetik olan fotoğrafta parfümlerden birini onun şişesine benzettim. :)

evet elma kokusunu diyorum. :) bir sürü kozmetik olan fotoğrafta parfümlerden birini onun şişesine benzettim. :)
Yok o incandessence dir muhtemelen ama söylediğin parfüm de fazla hafif bi kokuydu yeşil elmadan farkı yoktu ne bileyim parfüm sıkmış gibi hissetmiyordum fresh kokular tercih ederim o çok fazla freshti :) bulursun inş. Görmedim ama konulara bakarım genelde

Tlfnun kullanim durumu nasil esim tlfnunu dusurdu ekran kirildi yeni alack durumumz yok ikinci elede guvenebiyorm bozuk olmadigna garanti verebilrmisnz yada baska bir sorunu olmadigna

Tlfnun kullanim durumu nasil esim tlfnunu dusurdu ekran kirildi yeni alack durumumz yok ikinci elede guvenebiyorm bozuk olmadigna garanti verebilrmisnz yada baska bir sorunu olmadigna
Garanti verebilirimm tabikii hiçbir sorunu yok telefonumdan açık halinin fotoğraflarını gönderebilirim.. Mesajlara rehbere falan girebilirim hiçbir problemi yok . Hiçbir ürünümde defo falan yoktur kendim kullanmayacağım bir şeyi baskasına asla satmak istemem Ki bu bir telefon bir sorunu olsa koymazdım para için

X