• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Hazırlığım Başladı

Duyguska

Sabırla Bekliyor..
Kayıtlı Üye

Bu konuyu açışımın üzerinden 2 yıl geçmiş, eklediğim fotoğraflar kullanılamaz olmuş.
Hal böyleyken, ne aldım ne almadım tek listede görmek adına konuyu yeniden düzenlemek farz oldu.. :)

Zamanında alınmış, dursun denmiş Paşabahçe bardaklar, servisleri ve Gürallar minik saklama kapları..

s3bnc.jpg

Dore rendem, Tantitoni ve Rooc bıçaklarım, Tantinoti'den aldığım patates fırçası ve soyucusu ile Karaca'dan aldığım havuç ve darı şeklindeki soyacaklar, Tantitoni yumurta zamanlayıcı ve sarımsak ezici..

s3bpk.jpg

Aldığıma pişman olup olmadığımı bilemediğim Tupperware ürünler..

s3brt.jpg

TUPPERWARE-ACIKGOZ-SET-3-LU-1-25LT-x-3__83627681_0.jpg

Tupperware ölçü kabım, Tansaş'tan aldığım mini tavam, sarımsak-soğan-limon saklama kaplarım, mantı şablonum, Bim'den aldığım mix kabım, Tantitoni peynir kesme seti ve Biev şişelerim..

s3bt4.jpg

Ikea merdanem, bardaklarım, karıştırma kaplarım, peçeteliğim, hunilerim, poşet mandallarım ve Depa süzgeç ve limon sıkacağım..

s3buj.jpg

ananas+bardak+ikea.jpg

IKEA-SOMMARFINT-BARDAK-FLAMINGO-23-CL__84177290_0.jpg

Severek aldığım ancak kullanırken sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm ahşap tepsim ve peçeteliğim..
Kelebekli kutum yatak odası için..

s3bvu.jpg

Porland'tan aldığım, kafamıza göre oluşturduğumuz iki kişilik kahvaltı setimiz..

s3bwr.jpg

İşe ilk başladığımda aldığım Jumbo setim..
Çatal bıçak takımını şu an hiç beğenmiyorum.. :(

JUMBO-Ceyiz-Seti-Paketi-J1521990-KAMPANYA__36050189_0.jpg

Tefal düdüklü tencere setim..

15065l.jpg

Bernardo kahvaltı ve günlük yemek takımım..

378413_10150460479611209_286465146208_10431020_1084695618_n.jpg

romance_sofra_seti.jpg

Hisar günlük çatal bıçak takımım..

HISAR-MILLENIUM-CATAL-BICAK-SETI-SON-URUNLER__62485944_0.jpg

Tantitoni tencere setim ve kek fanusum..

HERCUL_9087SET.jpg

1.jpg

Bernardo domates şekilli sosluğum, çay setim ve kahve setim..

s39sf.png

634881835893790704.jpg

vzs9g.jpg

Hisar misafir yemek takımım..

hisarbahamayemektakimi.jpg

Tefal doğrayıcım..

Btefalrondo1000s.jpg

Arzum Mırra kahve makinem..

arzum-ar343-r-mirra-z.jpg

English Home nevresim takımlarım, ayrıca pikelerini de aldım..

04910697-eb2c-41b9-9b54-aa03392c50da.jpg

ff1f24fc-602d-439d-a144-03677598f31a.jpg

Taç bornoz takımım..

Tac-Shadow-Aile-Bornoz-Seti_4810_1.jpg

Taç hamam setim..

tac-hamam-seti-vienna_1123__900x676_1.jpg

Bugünün nimetleri..
Paşabahçe tabaklarım, ne kadar banyo seti olsa da mutfakta deterjan için kullanacağım setim, Biev indiriminden aldığım kaşık ve spatulam, bıçak setimde eksik olan renkli ekmek bıçağım, çok lazımmış gibi iki tane daha aldığım şişelerim..

s4du4.jpg

Arçelik çay ve tost makinem..

cqy95.jpg

tost-gril.jpg

Arçelik'in hediyesi setim..

pr_01_144_max.jpg

Philips ütüm..

gc4860.jpg

Arnica süpürgem..

ET_supurgec_lux.jpg

Sebze makasım, onsuz olmazdı.. :P

5-katli-sebze-makasi.jpg

Son English Home indirimi ganimetleri.. :)

Masa örtüsü masama çooook büyük geldi, kesip bir de buzdolabı örtüsü çıkarmaya karar verdik.. :)

8efd70c9-1db8-4dd3-bb13-87ebc547f8c0.jpg

7691a77a-496d-422f-8396-b65db1d3abc3.jpg

69961d36-8fe6-4e0c-a567-cd2bbb24b9a7.jpg

Bir de görselini bulamadığım kare ekmek sepetini aldım..
Minderlerine yetişemedim, başka zamana artık.. :(

Bu masa örtüsünü niye aldım hala bilmiyorum..
Çeyiz aç gözlülüğü işte, o da olsun bu da olsun derken alındı gitti.. :)

c7cbbfc2-3080-4ff7-b810-366a94a98f44.jpg

Tefal tencerem ve tavam..

00090002_2100063723_26cm.jpg

tefal-sensorielle-24-cm-kisa-tencere-z.jpg

Karaca Home battaniyem..

17-jammy-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-800x800.jpg

Kapı Önü Ağırlıklarım.

ad000aac-cbcb-4eb5-bcc3-281921dac509.jpg

images

Son düzenleme:
Aldıkların çok güzel Allah ağız tadıyla huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :34:
Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı yapmak bi nevi oyalanmak için muhteşem bi zaman :) Bende asker yolu beklıyorum 1 senedir çeyiz almaktan başka zevk aldığım bi alışveriş olmadı :)

kaya maya askindan bende kahvalti takimi kurmayi dusunuyorum ama kac gundur hangilerini alsam bi karar veremedim sen nelerden bi takim olusturdun bana da yardimci olur musun:D:D:D

Hepinize teşekkür ederim.. =)

----

mnskc;
İki kişilik oluşturdum sadece.. Reçellikten dört tane aldım, iki tane kare olan tabaklardan aldım.. Tereyağlık, demlik almadım, gereksiz göründü gözüme.. Onun dışında büyük tabaklarımı değiştiricem, kare olanları gelmiş, onları daha çok beğendim.. =) Yumurtalık ve tuzluk biberlik dışında bir şey almadım.. Ama ne zaman gitsem yeni bir şey geliyor.. Özellikle domates koyabileceğim az çukur bir kase istiyorum, inşallah o da gelir.. =) Ama genel haliyle şirin olsa da uyumsuz takım oldu.. Kare küçük tabaklar anne sevgisi, fincanlarda kuş falan.. :59:

Hepsi cok güzel ama özellikle o çok aradığın meyveliği ve kahvaltı takımını beğendim:) güle güle kullan inşallah.

Canım güle güle huzurlu günlerde kullan hepsini çok beğendim..

Kaşık setlerimiz ve tencerelerimiz aynı:))

Önce mutfağı hallet bitir hiçbir sıkıntın olmaz..

Braun blender setini de tavsiye ederim,o benim elim ayağım..

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim.. =)

----

mnskc;
İki kişilik oluşturdum sadece.. Reçellikten dört tane aldım, iki tane kare olan tabaklardan aldım.. Tereyağlık, demlik almadım, gereksiz göründü gözüme.. Onun dışında büyük tabaklarımı değiştiricem, kare olanları gelmiş, onları daha çok beğendim.. =) Yumurtalık ve tuzluk biberlik dışında bir şey almadım.. Ama ne zaman gitsem yeni bir şey geliyor.. Özellikle domates koyabileceğim az çukur bir kase istiyorum, inşallah o da gelir.. =) Ama genel haliyle şirin olsa da uyumsuz takım oldu.. Kare küçük tabaklar anne sevgisi, fincanlarda kuş falan.. :59:
canim ben de netden bakiyorum bizim burda yok porlandda ben de senin dedgin gibi yaptim bi de o dedigin domates kaseleriyle kayik tabaklardan koydum dedigin gibi demlik falan benim gozume de gereksiz geldi:D

Kaya&Maya setin cici olmuş:)
Benim de sevgilim bana hediye olarak bu serinin çay ve kahve bardak setini şekerliğini mutfak saatini ve büyük dikdörtgen tabağını hediye etti. Bende onları ikimizin kullanacağı bir kahvaltı setine dönüştüreceğim... Çok eğlenceli bir seri bayılıyorum :16:

Allah kullanmayı nasip etsin sevdiğinle birlikte cnmm:16:
Herşeyden önce ağız tadı huzur çok önemli
Eşya olsada olur olmasada
Olduğu kadar ucundan tutuyoruz bakalım bizde:31:
Allah yardımcımız olsun

Başlığın hayırlı olsun, güle güle kullan aldıklarını, tez zamanda tamamla inşallah :)
Allah kavuştursun bir de.

Hepinize çok teşekkür ederim.. :69:

Canım güle güle huzurlu günlerde kullan hepsini çok beğendim..

Kaşık setlerimiz ve tencerelerimiz aynı:))

Önce mutfağı hallet bitir hiçbir sıkıntın olmaz..

Braun blender setini de tavsiye ederim,o benim elim ayağım..

Küçük ev aletleri benim için işkence ya.. Hepsi bir model, bir renk olsun istiyorum.. Rondosunu beğendiğimin tost makinesi çirkin, narenciye sıkacağı güzel olanın rondosunun devri düşük.. Çıkamıyorum işin içinden.. Ama tavsiyeni not ettim.. Teşekkürler.. =)

Bunlar da giyim alışverişi diye çıkıp görünce aldığım (şu an çok acilmiş gibi) süzgecim ve limonluğum..

14659.jpg

14681.jpg

Eklentiler

• $14681.jpg
    $14681.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 116
hayirli olsun ceyizin iyi günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah..

herkese ayni sorulari soruyorum sana da soracagim müsadenle =)

ben yurt disindan türkiyeye gelin gelicem icin türkiyeden ceiyz alis verisini yapicam..
özellikle fiyat konusunda bilgi edinmek istiyorum..

bende ceiyz alis verisine yeni basladim cünkü (topicimden de görebilirsin)

sorularima baslayim =)

12 kisilik ckb setini nereden aldigini göremedim ve ne kadara aldin?

hisar yemek takimin cok hos ne kadara bulabilirim?

günlük kahvatli takimin cok tatli onu ne kadara aldin?

bicak setini ne kadar aldin?
bizim kizlara onu sormustum gecen 13 euroya 12 parca bicak seti geliyorda bi yere alsam mi diye..

günlük bardaklarin ortalama fiyatlari nedir?

:nazar:

hayirli olsun ceyizin iyi günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah..

herkese ayni sorulari soruyorum sana da soracagim müsadenle =)

ben yurt disindan türkiyeye gelin gelicem icin türkiyeden ceiyz alis verisini yapicam..
özellikle fiyat konusunda bilgi edinmek istiyorum..

bende ceiyz alis verisine yeni basladim cünkü (topicimden de görebilirsin)

sorularima baslayim =)

12 kisilik ckb setini nereden aldigini göremedim ve ne kadara aldin?

hisar yemek takimin cok hos ne kadara bulabilirim?

günlük kahvatli takimin cok tatli onu ne kadara aldin?

bicak setini ne kadar aldin?
bizim kizlara onu sormustum gecen 13 euroya 12 parca bicak seti geliyorda bi yere alsam mi diye..

günlük bardaklarin ortalama fiyatlari nedir?

:nazar:

Teşekkür edeyim öncelikle ve başlayım.. =)

12 kişilik ÇKB takımım Jumbo, Çeyiz Seti olarak aldım.. Tek ÇKB takımı fiyatı 1.300 TL civarında..

Hisar yemek takımımı 1.500 TL'ye aldım, çok uygun oldu, çok tatlı bir tezgahtar yardımcı oldu.. Onun dışında başka yerlerde ve nette fiyatı 2.185 TL'den 1 TL aşağı bulamamıştım..

Günlük kahvatı setimi seçerek aldım, parça parça.. Toplam 100 TL'yi geçmemiştir.. Porland sitesinde parça fiyatları yazıyor..

Bıçaklarım set olarak değil, tek tek aldım.. Tantitoni'den.. Şef bıçağım 20 TL.. Ufak ve orta boy ucu tırtıklı olanların adedi ise 15,00 TL..

Günlük bardaklardan balıklı olanlar 5,00 TL, set olan 7,50 TL..

hepsi çok güzell gözüküyo iyi günlerde kullanman dilegiyle amaaa kahvaltı takımına bayıldım ne harika bişi öle güle güle kullan

Back
X