Bu konuyu açışımın üzerinden 2 yıl geçmiş, eklediğim fotoğraflar kullanılamaz olmuş.
Hal böyleyken, ne aldım ne almadım tek listede görmek adına konuyu yeniden düzenlemek farz oldu.. :)
Zamanında alınmış, dursun denmiş Paşabahçe bardaklar, servisleri ve Gürallar minik saklama kapları..
Dore rendem, Tantitoni ve Rooc bıçaklarım, Tantinoti'den aldığım patates fırçası ve soyucusu ile Karaca'dan aldığım havuç ve darı şeklindeki soyacaklar, Tantitoni yumurta zamanlayıcı ve sarımsak ezici..
Aldığıma pişman olup olmadığımı bilemediğim Tupperware ürünler..
Tupperware ölçü kabım, Tansaş'tan aldığım mini tavam, sarımsak-soğan-limon saklama kaplarım, mantı şablonum, Bim'den aldığım mix kabım, Tantitoni peynir kesme seti ve Biev şişelerim..
Ikea merdanem, bardaklarım, karıştırma kaplarım, peçeteliğim, hunilerim, poşet mandallarım ve Depa süzgeç ve limon sıkacağım..
Severek aldığım ancak kullanırken sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm ahşap tepsim ve peçeteliğim..
Kelebekli kutum yatak odası için..
Porland'tan aldığım, kafamıza göre oluşturduğumuz iki kişilik kahvaltı setimiz..
İşe ilk başladığımda aldığım Jumbo setim..
Çatal bıçak takımını şu an hiç beğenmiyorum..
Tefal düdüklü tencere setim..
Bernardo kahvaltı ve günlük yemek takımım..
Hisar günlük çatal bıçak takımım..
Tantitoni tencere setim ve kek fanusum..
Bernardo domates şekilli sosluğum, çay setim ve kahve setim..
Hisar misafir yemek takımım..
Tefal doğrayıcım..
Arzum Mırra kahve makinem..
English Home nevresim takımlarım, ayrıca pikelerini de aldım..
Taç bornoz takımım..
Taç hamam setim..
Bugünün nimetleri..
Paşabahçe tabaklarım, ne kadar banyo seti olsa da mutfakta deterjan için kullanacağım setim, Biev indiriminden aldığım kaşık ve spatulam, bıçak setimde eksik olan renkli ekmek bıçağım, çok lazımmış gibi iki tane daha aldığım şişelerim..
Arçelik çay ve tost makinem..
Arçelik'in hediyesi setim..
Philips ütüm..
Arnica süpürgem..
Sebze makasım, onsuz olmazdı..
Son English Home indirimi ganimetleri.. :)
Masa örtüsü masama çooook büyük geldi, kesip bir de buzdolabı örtüsü çıkarmaya karar verdik.. :)
Bir de görselini bulamadığım kare ekmek sepetini aldım..
Minderlerine yetişemedim, başka zamana artık..
Bu masa örtüsünü niye aldım hala bilmiyorum..
Çeyiz aç gözlülüğü işte, o da olsun bu da olsun derken alındı gitti.. :)
Tefal tencerem ve tavam..
Karaca Home battaniyem..
Kapı Önü Ağırlıklarım.
Hal böyleyken, ne aldım ne almadım tek listede görmek adına konuyu yeniden düzenlemek farz oldu.. :)
Zamanında alınmış, dursun denmiş Paşabahçe bardaklar, servisleri ve Gürallar minik saklama kapları..
Dore rendem, Tantitoni ve Rooc bıçaklarım, Tantinoti'den aldığım patates fırçası ve soyucusu ile Karaca'dan aldığım havuç ve darı şeklindeki soyacaklar, Tantitoni yumurta zamanlayıcı ve sarımsak ezici..
Aldığıma pişman olup olmadığımı bilemediğim Tupperware ürünler..
Tupperware ölçü kabım, Tansaş'tan aldığım mini tavam, sarımsak-soğan-limon saklama kaplarım, mantı şablonum, Bim'den aldığım mix kabım, Tantitoni peynir kesme seti ve Biev şişelerim..
Ikea merdanem, bardaklarım, karıştırma kaplarım, peçeteliğim, hunilerim, poşet mandallarım ve Depa süzgeç ve limon sıkacağım..
Severek aldığım ancak kullanırken sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm ahşap tepsim ve peçeteliğim..
Kelebekli kutum yatak odası için..
Porland'tan aldığım, kafamıza göre oluşturduğumuz iki kişilik kahvaltı setimiz..
İşe ilk başladığımda aldığım Jumbo setim..
Çatal bıçak takımını şu an hiç beğenmiyorum..
Tefal düdüklü tencere setim..
Bernardo kahvaltı ve günlük yemek takımım..
Hisar günlük çatal bıçak takımım..
Tantitoni tencere setim ve kek fanusum..
Bernardo domates şekilli sosluğum, çay setim ve kahve setim..
Hisar misafir yemek takımım..
Tefal doğrayıcım..
Arzum Mırra kahve makinem..
English Home nevresim takımlarım, ayrıca pikelerini de aldım..
Taç bornoz takımım..
Taç hamam setim..
Bugünün nimetleri..
Paşabahçe tabaklarım, ne kadar banyo seti olsa da mutfakta deterjan için kullanacağım setim, Biev indiriminden aldığım kaşık ve spatulam, bıçak setimde eksik olan renkli ekmek bıçağım, çok lazımmış gibi iki tane daha aldığım şişelerim..
Arçelik çay ve tost makinem..
Arçelik'in hediyesi setim..
Philips ütüm..
Arnica süpürgem..
Sebze makasım, onsuz olmazdı..
Son English Home indirimi ganimetleri.. :)
Masa örtüsü masama çooook büyük geldi, kesip bir de buzdolabı örtüsü çıkarmaya karar verdik.. :)
Bir de görselini bulamadığım kare ekmek sepetini aldım..
Minderlerine yetişemedim, başka zamana artık..
Bu masa örtüsünü niye aldım hala bilmiyorum..
Çeyiz aç gözlülüğü işte, o da olsun bu da olsun derken alındı gitti.. :)
Tefal tencerem ve tavam..
Karaca Home battaniyem..
Kapı Önü Ağırlıklarım.
Son düzenleme: