- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
- 333
- Konu Sahibi boleynkizi
-
Merhaba kk
derdim şu kuzenim Almanya'ya ithal gelin olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İki ay sonra dügün olacak ama ortada çeyiz namına hiçbirşey yok sizce nevresim , havlu , pike tarzı eşyaları burdan mı alıp götürmeli (bence ülkemiz tekstil konusunda gerçekten kalitelidir.)
Yoksa aman ne uğraşacak orda alası var gibi bir durum mu söz konusu ?? Hani Bilenler bilmeyenleri aydınlatırsa çok mutlu olurumŞimdiden çok teşekkürler
Merhaba kk
derdim şu kuzenim Almanya'ya ithal gelin olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İki ay sonra dügün olacak ama ortada çeyiz namına hiçbirşey yok sizce nevresim , havlu , pike tarzı eşyaları burdan mı alıp götürmeli (bence ülkemiz tekstil konusunda gerçekten kalitelidir.)
Yoksa aman ne uğraşacak orda alası var gibi bir durum mu söz konusu ?? Hani Bilenler bilmeyenleri aydınlatırsa çok mutlu olurumŞimdiden çok teşekkürler
Damat bey'in arabayla gelip gittiği oluyorsa, bir bavul yapıp bunları gönderebilir.
Avrupa da tekstil ürünleri çok pahalı bence. Gerçi Almanya için özel bir durum olabilir mi acaba, çok türk var, bu tarz türk dükkanları da vardır belki.
Kendi giderken zor da, işte ya damat araba ile geliyorsa, ya da hiç bavulsuz TR ye gelecekse, uçakda ki hakkını bu şekilde eşyaları götürmek için neden kullanmasın...
O zaman hiç düşünmesin... Kim ne derse desin tekstilde bir numara bizim ülkemiz.Bir de şöyle bir dırı
Evet damat bey dediğiniz gibi "Türkiye'den almak istersen ben araba ile gelirim daha öncesinde de uçakla gelip gidecegim bavul getirmem demiş."
Taşıma için extra bir ücret ödemeyecek yani :)
O zaman hiç düşünmesin... Kim ne derse desin tekstilde bir numara bizim ülkemiz.
Yurtdışında benzer kalitede ürünler gerçekten aşırı pahalı.
Mutluluklar dilerim. Ya iyi caseret valla, herkesi geride bırakıp gurbetçi gitmek...inşallah herşey çok güzel olur.
akli varsa cnm turkiyede Alsin ve gitirtsin burda insan istedigini bulmakta cok sıkıntı yaşıyor turkiyede cesit bol bn izine gelicem nevresim takimi ve bazi seyler getirticem ve mümkünse Almanyada evi tutulmussa perde ölçüsünü alsin evin perde diktirsin nasil model seviyorsa tül perde bulAmaz güzelMerhaba kk
akli varsa cnm turkiyede Alsin ve gitirtsin burda insan istedigini bulmakta cok sıkıntı yaşıyor turkiyede cesit bol bn izine gelicem nevresim takimi ve bazi seyler getirticem ve mümkünse Almanyada evi tutulmussa perde ölçüsünü alsin evin perde diktirsin nasil model seviyorsa tül perde bulAmaz güzel
ithal mi, ihraç mı?Merhaba kk
bizimkiler her şeyi buradan alıyor.Merhaba kk
aynen.akli varsa cnm turkiyede Alsin ve gitirtsin burda insan istedigini bulmakta cok sıkıntı yaşıyor turkiyede cesit bol bn izine gelicem nevresim takimi ve bazi seyler getirticem ve mümkünse Almanyada evi tutulmussa perde ölçüsünü alsin evin perde diktirsin nasil model seviyorsa tül perde bulAmaz güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?