- 8 Ağustos 2020
- 150
- 44
- 13
- Konu Sahibi Ecolina1995
-
Evet ama tuttuğum eve yerleştirirken herkes görsün istiyorum meselaÇeyiz görmeye gelecekler mi
O zaman tuttuğunuz eve herkes gelip görcek orda yapınEvet ama tuttuğum eve yerleştirirken herkes görsün istiyorum mesela
Aslında tabiki doğru diyorsunuz zaten covid 19 herkesi mafettiBen çeyzlermi getrdm orda temzledm ama çeyz görme falan olmadı.. ki böyle br zamanda çeyz görmeye gelmek ne kadar doğru blemicem
Mantıklı aslındaBiz çeyizi serdiğimiz gün kendi evimde mutfak takımlarını bulaşık makinesinde yıkayıp yerleştirmiştik, herşey düğünden sonrasında uğraşılmayacak şekilde hazır edilmişti. Ben sonra yıkamakla uğraşmadım direk kullanabildim, daha rahat oluyor böyle. Sadece nevresim takımında yatağa serilecek olan takımı annem yıkayıp hazır etmişti diğerlerini yıkamadan kutusundan çıkarıp koydum, daha sonra yıkayıp kullanmıştım onları
Bulaşığımı falan herşeyi evimde yıkadm maknede evmi temzlerken btnce de onlaro dzip bitirdm.. evde temzle kolile taşı uğraşmayn bence amü covidi es geçmeyn.. benm çeyzlerm zamanla misafir ağrlayarak görüldü.. Zaten sonra çocuk covid derken misafir kabulünü bıraktm.Aslında tabiki doğru diyorsunuz zaten covid 19 herkesi mafetti
Merhaba Arkadaşlar,
5 Eylül’de Allah’ın izniyle düğünüm var ev tutuldu boş ev temizliği yapıldı beyaz eşyalar ve mobilyalar bu hafta geliyor fakat kafamı karıştıran bir konu var çeyiz kolilerimi felan aldım bardak tabak çatal kaşık nevresim Vb. Şeyleri ailemin evindemi yıkayım tuttuğumuz evde mi kimisi öyle kimisi böyle diyo hangisi daha tertipli olur akıl verir misiniz rica etsem?
Banada böyle mantıklıca gelmeye başladı nevresimleri evde yıkayıp annemin dayısı zaten kuru temizleme işiyle uğraşıyor oradada ütü yaptırayım diyorum bardak çanak tuttuğum evde yıkansın doğruMutluluklar, ailenizin evinde yıkasanız taşımak için tekrar paketleyeceksiniz sonra kendi evinizde açacaksınız belki tekrar yıkamanız gerekecek. Bence paketleriyle evinize taşımanız ve evinizde açıp, yıkayıp yerlestirmeniz daha kolay olur.
Banada böyle mantıklıca gelmeye başladı nevresimleri evde yıkayıp annemin dayısı zaten kuru temizleme işiyle uğraşıyor oradada ütü yaptırayım diyorum bardak çanak tuttuğum evde yıkansın doğru
Evet bu konuyu ailem ilede paylaşacağım daha Kolat olur teşekkür ediyorumEvet nevresim, yatak, yorgan, kıyafetler güzel bir hurçta zaten tertemiz gider sorun olmaz.
Biz çeyizi serdiğimiz gün kendi evimde mutfak takımlarını bulaşık makinesinde yıkayıp yerleştirmiştik, herşey düğünden sonrasında uğraşılmayacak şekilde hazır edilmişti. Ben sonra yıkamakla uğraşmadım direk kullanabildim, daha rahat oluyor böyle. Sadece nevresim takımında yatağa serilecek olan takımı annem yıkayıp hazır etmişti diğerlerini yıkamadan kutusundan çıkarıp koydum, daha sonra yıkayıp kullanmıştım onları
Çok teşekkür ederim ☺bende öyle yapmıştım nevresimlerden sereceğimi seçip yıkadık annemle güzelce katlayıp kutusuna koyduk o gün onu serdik diğerlerinide evime yerleşince tek tek yıkadım çeyiz serme çok güzel bişey ya sen pek bişey yapmıyosun ama evin şekilleniyor her şey sana ait falanAllah bir ömür mutlu etsin inşallah
Yok zaten ben istanbulluyum bizlerde öyle bi adet yok herkese çeyiz göstermiyoruz ama tabi eşyaları yerleştirmek için yakınlarımın gelmesi gerekiyor ya onlara gösteriyoruz bizde böyle ama herkesin yöresinede saygım sonsuzYa bırakın bu işleri , çeyiz serme falan.. en özeliniz yatak odanız oraya sokmayın kimseyi ,sarıl eşine yat işte..illa aksiyon istiyorsanız tam yeri işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?