- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
canım hepsi çok güzeller güle güle kullan:) bişey sorucaktım kedicikli tepsini ve kesme tahtanı nerden aldın acaba :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hepsi çok güzeller güle güle kullan:) bişey sorucaktım kedicikli tepsini ve kesme tahtanı nerden aldın acaba :26:
Hepsi cok güzel.. Güle güle kullan:)
ay ben gelemem öyle ya kötü hissederim kendimi:)
spede aday yokki tarih olsun şkerim![]()
nasıl ya aday yok çeyiz yapıyrsun yavrum niye harcarsın ozaman paracıklarını![]()
madem öyle evlenene kadar neler değişir ya6 aylık evliyim hergün değişik bişeyler görüyorum
![]()
bayıldım son kaçamağına=) iyi günlerde kullan herşeyin çok güzel. yanlız Tantitoniden aldığın krep tavasını değiştir derim çünkü çok kullanşsz ocağa koyduğumuz anda kamuldu ve renginden eser kalmadı canım:S
bu bir kavram kargaşası bende çözebilmiş değilim...
hiç birşey koymazsam o zamn nasip olursa içinden çıkmak mümkün olmaz,
alıp koysamda modası geçer bu böyle devam eder gider.
çok modası geçmeyecek bariz şeyleri alıp koymaya çalışıyorum.
ıvır zıvır bazen işte sepete ekleniveriyor .
o dönemlerde çalışamazsam birazı aradan çıkmış olsun diye işte.
:44::44:
MUDO'DAN SON KAÇAMAĞIM.
AŞK AŞK AŞK...
![]()
![]()
![]()
bu çok güzelmiş yaaGüle güle kullan canım
ben tantitoni mağazasındaydım cnm birkaç ay önceye kadar öncelikle ürünleri mağzada deniyoruz. Ve ordaki denemezde böle bi olay gelemdi başımıza cam ozaktı cünkü. Ama yaklaşık 20 tane tava geri geldi bize. Bilgilndirmek istedim=)
şu an değilim ama benm olduğum dönemde çok satılan bir üründü. emnim halada öyledir.biziö mağzada kullandığımız başarılıydı. çok fazla satıldı.hiç geri gelen olmadı.=) bu tv de yayınlanlarla aynı özellkte. benim dönemimde 17 küsürdü=)
Hayirli olsun insaAllah hepsini iyi günlerde kullan. Sanirim tencere setimiz bir birine benziyor ama benim ki krimizi :)
canım ben ıkıncı mesajdakı resımlerı hıc goremedım ve dıgerlerinide
kalplı tavanı nereden kaca aldın cok degısıkmıs
hep elim kırmızıya gidiyor istemsiz olarak.inş sıkılmam sonradan:)