• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz bir el atın hanımlarrr :)

lalem12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
118
Ankara
AŞAĞIDA ÇEYİZ İÇİN ALDIKLARIMI YAZDIM.MADDİ YÖNDEN ÇOK SIKIŞIĞIM ÖLE ÇEYİZ SERME FALANDA OLMAYACAK.YAZANLARIN DIŞINDA ÇEYZLİK YATAK ÖRTÜSÜ TULBENT SECCADE VB ANNEM YAPMIŞ.BUNLAR HARİCİ NELERİM EKSİK KIZLAR.ÇOK MU HAZIRLIKSIZIM 2 AY SONRA DÜĞÜNÜM VAR :) GÖNÜL İSTER HERŞEY OLSUN AMA MALESEF ELIMDEN GELDİĞİ KADARIYA BUNLARI YAPABİLDİM :) YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :)

NOT : BİRAZ GARİP BİR KONU AÇTIM SANIRIM :)

12 KİŞİLİK GUNLUK YEMEK TAK.

12 KİŞİLİK GUNLUK CATAL BICAK TK.

12 KİSI MISAFİR YEMEK TAK.

12 KSI MISAFR CATAL BICAK TK

ÇELİK TENCERE SETİ + DÜDÜKLÜ TENCERE

TEFLON TENCERE TAVA SÜTLÜK

CEZVE TK.

KAHVALTI TK.

ÇAY SETİ

12 ÇAY BRDGI

6 SU BARDAGI

BAHATLIKLAR

SERAMIK TENCERE SETI

PLASTIKLER RENDE EKMEK TAHTASI EKMEK SPETI VS

UTU Masası

SUPURGE

DIK SPURGE

BLENDER SETI

KETTLE

YORGAN (1 ADET)

NEVRESIM(3 ADET)

BATTANİYE(2 ADET)

UYKU SETİ (1 ADET)

AŞAĞIDA ÇEYİZ İÇİN ALDIKLARIMI YAZDIM.MADDİ YÖNDEN ÇOK SIKIŞIĞIM ÖLE ÇEYİZ SERME FALANDA OLMAYACAK.YAZANLARIN DIŞINDA ÇEYZLİK YATAK ÖRTÜSÜ TULBENT SECCADE VB ANNEM YAPMIŞ.BUNLAR HARİCİ NELERİM EKSİK KIZLAR.ÇOK MU HAZIRLIKSIZIM 2 AY SONRA DÜĞÜNÜM VAR :) GÖNÜL İSTER HERŞEY OLSUN AMA MALESEF ELIMDEN GELDİĞİ KADARIYA BUNLARI YAPABİLDİM :) YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :)

NOT : BİRAZ GARİP BİR KONU AÇTIM SANIRIM :)

12 KİŞİLİK GUNLUK YEMEK TAK.

12 KİŞİLİK GUNLUK CATAL BICAK TK.

12 KİSI MISAFİR YEMEK TAK.

12 KSI MISAFR CATAL BICAK TK

ÇELİK TENCERE SETİ + DÜDÜKLÜ TENCERE

TEFLON TENCERE TAVA SÜTLÜK

CEZVE TK.

KAHVALTI TK.

ÇAY SETİ

12 ÇAY BRDGI

6 SU BARDAGI

BAHATLIKLAR

SERAMIK TENCERE SETI

PLASTIKLER RENDE EKMEK TAHTASI EKMEK SPETI VS

UTU Masası

SUPURGE

DIK SPURGE

BLENDER SETI

KETTLE

YORGAN (1 ADET)

NEVRESIM(3 ADET)

BATTANİYE(2 ADET)

UYKU SETİ (1 ADET)

cnm hemen hemen her şey tamam gbi sosluk göremedim(yağ ve limonlk). Bir de 2 battaniye yerine biri pike takımı iyi olurdu çok kullanışlı oluyor pike takımı.. Ütüyü göremedm.. Aklıma gelenler bunlar cnm..:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
mesela bana misafir için tek kişilk yorgan ve nevresm aldı annem ve teyzem.. amcam mikrodalga ve ev tipi çamaşır askılığı aldı..tost makinem tencere takımında hediye vardı.. sizde de varsa akrabalara bir şey aldrma küçük parçaları onlara ver cnm..:34::34::34:

Son düzenleyen: Moderatör:
[ı]cnm hemen hemen her şey tamam gbi sosluk göremedim(yağ ve limonlk). Bir de 2 battaniye yerine biri pike takımı iyi olurdu çok kullanışlı oluyor pike takımı.. ütüyü göremedm.. Aklıma gelenler bunlar cnm..:31:[/ı]

evet sosluk eksik canım ): ütüyü yazmayı unutmusum onuda aldım.pike takımı eksık evet :)

[ı]mesela bana misafir için tek kişilk yorgan ve nevresm aldı annem ve teyzem.. Amcam mikrodalga ve ev tipi çamaşır askılığı aldı..tost makinem tencere takımında hediye vardı.. Sizde de varsa akrabalara bir şey aldrma küçük parçaları onlara ver cnm..:34::34::34:[/ı]

bende yok maalesef herseyı kendım yapıyorum :)

çaydanlık takımı,kavanoz takımı,makarna süzgeci,saklama kapları,sütlük,döküm tencereler,plastik servis seti,kek kalıpları,yatak alezi,yastık alezi,askılıklar,fincan takımı,bornoz takımı,çamaşır kurutmalığı,çamaşır sepeti,meyvelik,çöp kovası,bıçak takımı,pasta tabakları,kayık tabak,sebzelik,mutfak önlüğü,ütü masası,sürahi,kaşıklık,günlük masa örtüsü,servis seti, aklıma gelenler bunlar canım senin aldıklarından da olabilir içinde çok dikkatli okumadım.

Bornoz takımları çok pahalı ya 100tl 200tl 300tl e kadar gidiyor inan. bende çarşı pazar gezerken bi dükkanda ihraçat fazlası bornoz takımlarına rastladım. en kaliteli olanlarından iki tane bay bayan seçtim. tanesi 25 tl idi ikisi 50 tlye geldi.Kadife ve mor renkli bornoz takımı. iki tanede aynı renkten bambu el havlusu aldım kilo işi aldım havlularda 10 tl ye geldi. iki tane aynı renk terlik aldım. toplamda bornoz takımın 70 yl ye geldi. sadece bornoz takımı kutusu yok onları büyük poşete koydum.kutusu olsa iyi olurdu kutununda bana bi karı yok. bulunduğunuz yerlerin çarşı pazarını iyi araştırın derim. bornoz takımın 200 tl lik duruyor. 130 tl kar yaptım:)

Sıkıntı yok bence bunlar seni epey bi götürür. Çoğu seyi almıssın zaten. Zamanlada alırsın ne olmus yani. Ben eksik bişi göremedim. Çoğu gereksiz şeyi almamışsın onu gördüm. Bence daha iyi.
6 lı su bardağı bi takım daha al uygunlardan. Su bardakları cok kullanılıyor. Hadi hayırlı olsun tebrikler.

Back
X